Zdravlje i wellness

Top 6 Yoga Videos iz YouTube-a

Top 6 Yoga Videos iz YouTube-a

Ono što nije na YouTube-u? Vijesti, recepti, kino, glazba, zdravlje - sve! Uključujući i jogu.

Ako niste tip koji je dovoljno strpljiv da uče jogu čitajući knjigu ili imati vremena da se prijavite za klasu, došli ste na pravo mjesto. Mi smo stavili zajedno 7 odličan joga video uputstva koja će vam pomoći da naučite joge u udobnosti svog doma.

Šta čekaš? Dođite dolje i idemo!

Joga na YouTube-u

YouTube nudi mnoštvo joge video. Ali svi nisu nužno dobri. Poznata sa pravom instrukcije i smjernice su ključni za jogu učenje kako treba. Pronalaženje video takve iznimne kvalitete bez troškova je teško.

load...

Ali to ne znači da ne postoje. Međutim, opcije su raznovrsne i odabrati pravi jedna od njih može biti nezgodno.

Ne morate brinuti o tome, iako. Mi smo napravili popis za tebe. Prvi koraci sa tim.

Yoga video isječke na YouTube

  1. Yoga Za Beginners- Yoga Vidya
  2. Jutro Yoga trening-Boho Lijepe
  3. Joga za Težina-gubitaša Joga Sa Adriene
  4. Core Strength Yoga- Tara Stiles
  5. Quick Fix Yoga- Shilpa Yoga
  6. Bedtime Yoga sekvenca Joga Sa Adriene

1. Joga za početnike - Yoga Vidya

load...

O video: Ova joga video Yoga Vidya je savršen za početnike. To vas uvodi u osnove joge sa 20-ak minuta praksa joga asana početničkom nivou. Aruna pokazuje asane sa glasom od strane Sukadev Brec.

Prednosti: Kombinacija joge asana prikazan na video će vam dati opuštanje, energija, fleksibilnost i snagu. Osjećat ćete se osvježena i podmlađeni do kraja to.

Video Makers: Yoga Vidya je organizacija Evrope sa sjedištem u koji proizvodi joga praksa video s namjerom da se pomogne ljudima praksu joge u udobnosti svog doma. Organizacija neprofitnog i radi joga vježbe i redovito provodi seminare na jogu i filozofiju.

2. Morning Yoga Fitnes - Boho Lijepa

O video: Ovaj video je Juliana iz Boho Lijepa. Evo, ona prikazuje jutro joga rutinu koja dobro radi za ramena, core, i zadnju ložu. To je treningu koji jača i proteže se cijelim tijelom.

Prednosti: Vježba će vam pomoći da ostanu fokusirani i pod naponom tokom dana. To će izbrisati jutarnjeg umora i dati vam dozu ujutro motivacija će vam pomoći da preuzmu dan pozitivno.

Video Makers: Video, dio Boho Prekrasna organizacija, je zamisao Marka i Julianna. Oni su Dirinčio sa idejom stvaranja video za zdravlje i wellness dugo vremena prije nego što su mogli pokrenuti ako off u 2017. Od tada, Boho Lijepa raste i mijenja živote ljudi na pozitivan način.

3. Joga za mršavljenje - Joga Sa Adriene

O video: Ko ne želi fit i zdravom telu? Adriene nas vodi kroz proces postizanja jednog sa ovim 40-ak minuta joga sesije video. To je iscrpan težina sekvenca gubitak koji je siguran da se spali kalorija i dati vam zavidnu figuru.

Prednosti: Odgovor joga asane u video će vam pomoći da ton vašeg trbuha, bolje disati, ojačati jezgra, poboljšati probavu, i protežu vaše tijelo. Sa dodatnim savjete i sugestije Adriene, vi ste sigurni da se spali ozbiljne kalorija.

Video Makers: Adrienne, učitelj joge Austin-bazirani, "Joga Sa Adriene, 'u utrci za online joga video serije. Ona ima za cilj da inspiriše ljude da praktikuju jogu svaki dan i povezivanje sa njihovim tijelima.

4. Core Strength Yoga - Tara Stiles

O video: Core snage je od ključne važnosti za vaše izdržljivosti i vježbe. Izgradnja core snagu olakšava da se bave fizičkim aktivnostima. U ovom 9-minutni video sjednice, Tara Stiles prikazuje niz joga asane koje će vam pomoći da izgradite core snagu.

Prednosti: Prakticiranje ovih jačanje asane jezgra će vas zaštititi od povreda, djeluje kao oklop za vaš nervni sistem i unutrašnjih organa, držite bol u leđima u uvali, i poboljšati ravnotežu i stabilnost.

Video Makers: Tara, koji nas je vodio kroz video i pokazala asane, je učiteljica joge čiji pristup joga je lako pratiti. Ona ne ustručavajte se probati nove metode u okviru tradicionalnog sistema joge. Video je za Livestrong žena, organizacije koja nudi jednostavna rješenja za bolje zdravlje i život.

5. Quick Fix Yoga - Shilpa Yoga

O video: Ko ne želi brzo rešenje za probleme u životu? Ovaj 15-minutni cijelog tijela vježba video vam daje upravo to. To je kompilacija joga asana koje možete vježbati svaki dan za zdravu trening iskustvo.

Prednosti: Ova full body trening joge će vam pomoći povećati fleksibilnost, izgradnju mišića i povećanje snage i pobrinite se celo telo bude vršio i podmlađena.

Video Makers: Video je po Shilpa Shetty, poznata glumica u Indiji i fitnes entuzijast. Ona ima mnogo joga video da je kredit kroz koje je ona širi dobrotu joge i pokazuje ga za gledaoca da shvate i nauče joge na način bez muke.

6. Bedtime Yoga Sequence - Joga Sa Adriene

O video: To je 30-ak minuta joga sesiju Adrienne će vam pomoći da bolje spavate. Video uključuje restorativne i opuštajući joga asane koje će vam pomoći pripremiti za bolji san. Na sjednici je od pomoći sa svojim jasnim prikazivanje joga asana i Adrienne sugestije.

Prednosti: Odgovor asane spominje u video će vam pomoći da bolje spavate. Oni će u potpunosti opustiti vaše tijelo i smiri svoj um, vi prevozi u stanje mira i masirajući svoja osjetila u dubok san.

Video Makers: Adrienne, učitelj joge Austin-bazirani, "Joga Sa Adriene, 'u utrci za online joga video serije. Ona ima za cilj da inspiriše ljude da praktikuju jogu svaki dan i povezivanje sa njihovim tijelima.

Odgovori stručnjak za Čitatelji pitanja

Da li je preporučljivo da uče jogu iz video?

Ne postoji ništa loše u učenju joge od dobro strukturiran, propisno vođena i pokazali joga video od strane ovlaštenog učiteljica joge ili znanja fitness profesionalac.

Koliko često se jedan trening joge?

Praksa joge svaki dan ako je moguće.

Postoji širok spektar joge video na YouTube-u koje možete izabrati. Prije nekoliko godina, to nije bio slučaj. Iz nekog razloga, ako niste u mogućnosti da uče jogu u lice od instruktor, joga video su sljedeći najbolja opcija. Provjerite video gore navedenih i počnemo.

load...