Ljepota

OPI-jev glet od osnovnog premaza čini uklanjanje sjaja povjetarac

OPI-jev glet od osnovnog premaza čini uklanjanje sjaja povjetarac

Ako ste glitter nakaza poput mene, onda znate obična terora koji dolazi s uklanjanjem glitter lak za nokte. To je razlog zašto sam često preskočim ih redovno nokte umjesto-Znam samo sjaj će biti potpuna davež ukloniti. Kada vaš opcije su bolne ruke od ribanje ili stranac prste umotan u sušenje, aceton natopljene jastučići, samo je nekako tupi sjaj to je sjaj. Osećate mene?

load...

Srećom, OPI je pronašao način da me i moje kolege glitter compadres Very Happy. Sjaj Off Nail Base Coat igra mijenja omogućava bezbolno oguliti (umjesto pilinga off) bilo glitter si stavio na vrhu u jednom brzi korak. Jednostavno četkom jasan osnovni premaz na golim noktima, pustite da se osuši, a zatim nanesite što više slojeva glitter lak po želji. Kada je vrijeme za uklanjanje, nekoliko nježan guranja sa kutikule štap će pomoći podignite desno van, bez acetona potrebno.

Zvuči gotovo predobro da bi bilo istinito, što je razlog zašto sam dobio moje ruke-er, nokti na bocu za test-vožnje. Evo kako stvari krenu dole:

Primjena & Day 1

Dozvolite mi da vam dati malo povijesti ovdje. Pratim puno super noktiju cure na Instagram, a neki od njih su prilično prokleto pametan. Ne pitajte me kako, ali su shvatili ste Elmer je Ljepilo (!!) mogu koristiti kao osnova za sjaj za nokte. Da, to bi bilo ljepilo smo svi u osnovnoj školi za neke prilično super kolaže. Izgleda da skida savršeno, i siguran za djecu i neotrovni.

Nikad nisam to pokušao sebi, jer pomisao primjene ljepila moje prirodne nokte osjetio malo off, ali sam zadržati Elmer je na umu kada sam otvorio bocu Glitter off. Miriše isto, a je čisto bela, previše. E sad, ja ne kažem OPI skrenu na znanju nokta cure na Insta u bocama i neke ljepilo sve fancy, ali izgled i miris je prilično neobjašnjivo. Osnovica ide na bijelo i na kraju suši jasno, kao što možete početi da se vidi.

Nakon što postaje jasno, spremni ste da se prijave sve prilično sjaj, i krivice besplatno! sam se odlučio za ultra-svjetlucave jer a) pogled na lepotu i b) Morao sam stvarno stavio ovu bazu kaput na probu. Slojevita I OPI novi Chasing Rainbows, u osnovi stranka u boci (ovdje komentar:), preko svoje Mimosas za Gospodin i gospođa, lagani gol. Evo šta je moja mani izgledalo kao svježe outta peći:

load...

Dan 2

Sljedećeg dana, moj mani podiže dobro. Bio sam zabrinut ubacujući; jer tvrdi da oljuštiti tako lako, shvatio sam da mora čip prilično lako, previše. Postojao je samo jedan manji čip na desnoj palac, ali sam upravo završio radi jela kad sam primetio, a to je bila i na kraju dana, nakon mnogo kucanja, texting, itd

Osim toga, nisam primetio neke dizanje. Laka je malo podigao skinem ekser u nekim mestima oko zanoktica, koja je zapravo testiranje moje strpljenje. Nema ništa volim više nego ljušti lak za nokte, tako da je ovo osnovni premaz je i strašno i sjajan odjednom. Ozbiljno je morao da se zaustavi od odlaska u tome. Sve u svemu, ipak, nije loše za dan-dva.

Dan 3

Izgubio sam nekoliko. Dva i pol, da budemo precizni. Samo sam mogao. Ne. Odoljeti i skinula svoju desnu palac, pravo pinky, i pola moje levi palac. Grozna sam, znam! Ali bilo je divno. Bilo je veoma teško odoljeti branje off ostatak, a za 11 čas te noći, potpuno sam dao. Moje pola uklonjene palac je ono što je počelo propast mojih preostalih blistale nokte.

I tako su svi došli, lako i zadovoljavajuće. Nisam koristiti kutikule štap kao što je predloženo, i umjesto toga samo izabrali i gurnuo poljske sa mojim drugim noktima. Mnogi od njih su bili super-lako ukloniti, dok su drugi činilo malo više zalijepljeno i uzeo (manji) napor. Nisam da je nekad sve bilo, moja nokti imali mesta gde je poljski su oguljene neke od mojih prirodnih noktiju s njim. Ali to je stvarno minorna.

U krajnjoj liniji,

Ova nova baza sloj je bomb.com. Ja sam ljubitelj svega što će mi omogućiti da skinem nokte bez glavobolje odstranjivač-a Bože, proces piling je zabavno. Pazi svijetu, sada mogu nositi sve sjaj poliranje moje srce želje!

Gdje kupiti

OPI Glitter Off Nail Base Coat je sada dostupan na stručnim salonima i spa centrima.

Neka vaše recimo

Nosite glitter za nokte? Jeste li još odjavila Glitter off? Jednostavno ne volim ljušti svoj lak za nokte?

load...