Ljepota

Lucy Liu ima prilično poludu ideju za kosu

Lucy Liu ima prilično poludu ideju za kosu

Dugogodišnji Lucy Liu ljepotu fan ovdje-Zlatni globus Fishtail pletenice u stranu a ja sam stvarno osećam ovom kosom iz njenog nastupa na PaleyFest ovog vikenda. To je pola gore, pola-down kose (koje sam ne kriju kao fan), ali to je malo više zanimljiv nego način na koji sam obično rade svoj.

load...

Evo širi pogled:

I malo drugačijeg ugla:

Pogledajte kako je to sve glatko i uglađen na vrhu, povuče-back sekciji? A onda je labav, duga kosa je sve velike i teksturom i obiman? Mislim da je to odličan način da dotjerati tako jednostavna frizura, kada samo vuče nazad i ostavite da visi ne bi bilo previše dosadno. Posao na vrhu, party na dnu.

I to je dobar trik za one od nas čija je pola podignute frizure imaju tendenciju da budu malo volumena izazvan. Dobro, ravno kose ljudi, znaš o čemu pričam. To je kao kada se uzme da je gornji dio daleko, ti samo nije ostavio dovoljno za rad. Znam da joj je kosa nije ovde pola-up, a ona je namjerno ide na mokru izgled, ali osećam kao da mi pola podignute frizure mogu dobiti opasno blizu teritoriju Claire Danes:

Zapamtite da? To me i dalje proganja. U svakom slučaju, mislim da je Lucy posao dosadan može biti način da se umjesto toga. Evo kako ja bih to:

1. Dio kosu sa strane.

2. Točki sa kosom na vrhu koji će se povukli, i clip je visoko na glavi. (Vi ne želite da biste ga učvrstili konačni način ipak, kao što će ometati zadirkivanja.)

3. Uzmi veliku četku kao što je Mason Pearson (ozbiljno bitne ljepote investicija, ako ga je i bilo) i rade u malim sekcija (otprilike koliko kosu dok bi uviti u jednom trenutku u željezo), podignite kosu ravno dalje se od glave, a zatim iščetkajte dole oko tri kratka, brzo potezima.

4. Kada ste zadirkivali sve kose, možete oprati gornji sloj dole malo glatke to tako da to nije tako lud-zadirkivali izgleda. Ne previše, ali, što je blagi nered je dio izgled.

5. Otkačiti nesmetano odjeljak na vrhu i rade ga na mjesto, držeći bočnog dijela, prije nego pričvršćivanje ga na leđa. Nešto kao što je Goody Dome Barrette bi bilo savršeno.

load...

Za sada nema informacija o tome šta Lucy se koristi da osigura njeno, ali ovdje je u stranu više:

(Eeks na lažne trepavice, ali oh dobro.) Evo glave do pete:

Sladak, zar ne? Mislim da je kosa savršen završni dodir za nju outfit da mu daju malo ruba. Sada kod tebe:

Da li ste Lucy Liu fan? Da li probati ovaj frizuru? Koja je tvoja omiljena četka za kosu?

load...