Ljepota

Da li biste pokušali glamglove omiljene blatne maske?

Da li biste pokušali glamglove omiljene blatne maske?

Ljudi će suludih za GlamGlow, novu liniju blata maske koje je upravo udario ljepotu scenu u 2018. Godini iz Holivuda i sada prodaju na Sephora. Prvi put sam čuo za njih preko Christina (koji možete zapamtiti je bio jedan od naših konsultacija kose rano čitač) i da želi da zna da li svoje pravo na slavu, na SuperMud Clearing tretman, bilo vredno visoku cenu.

load...

Pa, na kraju sam se javi, jer sam upravo primio ograničeno izdanje set odmor GlamGlow je:

Nisam baš siguran zašto se to zove "Gift Sexy", jer seksi zapravo nije riječ ja povezuju s blatom maske, ali nema veze. Unutra, dobiti jedan Super-Mud Clearing tretman:

I jedan za mlade-Mud Tinglexfoliate tretman, svoje druge megapopularne proizvod:

Da ne mislite da su u glupi sićušne veličine uzorka za ovaj skup, razmislite još jednom. Super-Mud je iste veličine (1,2 fl. Oz.), Koji se odvojeno prodaje za C € / US69 €, a isto vrijedi i za mlade-Mud, što je za 0,5 sp. Oz., i prodaje se odvojeno za C21 € / US19 €.

To znači da sačuvate kupovinom poklona Sexy set, što je C75 € / US69 €, ali u iznosu od C90 € / US88 €. (I sad me boli glava. Sve to matematika!)

Znam šta misliš. Zašto bih potrebna dva blato maske? Pa, dao sam i probati i evo mog take:

Super-Blato je tradicionalnu blato masku. (A ako ste ovo pročitali, onda znate koliko volim maska ​​od gline.) Ova formulacija ima ne samo od gline, ali i aktivni ugalj da pomogne liječiti sve, od akni do mitesera na urasle dlake na Razor udaraca. Blato izvlači prljavštinu i zagušenja, dok AHA i BHA kiseline uljepšati i omekšati. Iako još uvek Kunem se Jeftina Aztec Tajne indijske Healing Glina, je GlamGlow je mnogo elegantnije formulacije-no miješanje sa vodom potrebno-a nije se osuši moju kožu od ni blizu toliko. Ima lijep eukaliptusa miris i je tako vlažna da se ne čini se da će blato osuši u skorije vrijeme. Stvarno sam uživao pomoću ovog.

load...

Mlade Mud je kao tretman masku / piling combo blato. To nije toliko značila za crtanje stvari iz (iako će i dalje učiniti, i zategnuti pore); glavna karakteristika je u tome što osvjetljuje i omekšava teksturu kože. Glinu ima bita vulkanske plavac rock, koji masiraju prije nego što oprati masku za blagi piling. Ovaj ima voćni miris i zaista napišite lice super-glatko.

Ali sada za dio koji moje unutrašnje pet godina ljubavi. Kada otvorite kutiju, vidite ovo:

Ali onda se uskoro otkriti da možete zadržati ide i ispostavilo inside-out u plavi verziju:

Osjetio sam da moram napraviti video na pravi način objasniti. To je kao neka vrsta ljepote Rubikova kocka:

Neću priznati koliko puta sam sada uradio. To su male stvari. (Oh, i ne znam kako je teško disanje bilo je sve o! Ja ću reći da je to moja snimatelj.)

U svakom slučaju, na kraju? Toliko sam se spreman za otpis ove maske kao preskupa, ali sam se ugodno iznenadila, a ovaj posao ih čini mnogo lakše na novčanik.

Nabavite proizvode

Neka vaše recimo

Da li ste ljubitelj blata maske? Da li ste probali sve, od GlamGlow još? Šta mislite o ovom ludom kutije ?!

load...