Ljepota

Kako kopirati sjajne, dimljene oči Amande Sejfrida

Kako kopirati sjajne, dimljene oči Amande Sejfrida

Samo sam nabasao na ovu sliku Amanda Seyfried, iz Los Angeles premijera Lovelace u avgustu, a ja nisam bio u stanju da ga izbacim iz glave cijeli tjedan-toliko da sam kopirao ovo točne šminke druge noći. (Mislim da je to uspjeh?) Možda je sve ideje poklon koji sam u posljednje vrijeme pisanja, ali ja počinjem da osećam très svečane, i ova vrsta svjetlucavim ispunjava smoky eye je upravo ono što ja osećam kao nosim.

load...

To je učinjeno od strane osoba šminkera Georgie Eisdell, a od Amanda je globalni glasnogovornik Cle De Peau Beauté, ona je, naravno, nosila sve svoje proizvode.

Hajde da približavanje za krupnom planu:

Amanda je najdivnija širok set oči, tako da mi je drago su odlučili da ih igrati se sa crnim liner sve obrnuto u vodena linija, crna maskara a zatim oreol svetlucavu sive smokiness. Znam da neki plavuša, plavooka žene osjećaju crne uske-postava može biti malo grub za bojenje, ali moram da kažem, za večernje apsolutno obožavam. A više prigušen hlad jednostavno ne bi oči pop ovoliko. (A što se tiče boje maskare, ja sam sa Sabrina Rinaldi, koji mi je rekao neki dan: ".. Mislim da svaka žena treba da nosi crnu maskaru" Word)

Georgie se koristi quad za stvaranje dimljene se izgled (slučaj prodaje se zasebno):

Volim ovu paletu za plave oči. Na ugalj i srednje siva su dobri za nijansiranje, a drugi srebrnasto one mogu biti za isticanje ili pozivom uz shimmer.

Ova krema eyeliner je koristi za definiranje očiju:

I onda vezovi ove maskare za izgradnju stvarno debeli resama:

Na usnama, Amanda nosi ova nijansa:

Definitivno izgleda više pukom na usne koje pomislio bih da iz snimak proizvod.

Na obrazima je ovo rumenilo (slučaj prodaje se zasebno):

load...

Volim da je to neutralan rumenilo i ne previše roze, što bi bilo previše hladno tonova na licu sa sivom šminke oko očiju.

Sumnjam Miss Amanda treba mnogo da usavrši nju lepu kožu, ali ona nosi ove fondacije:

I to bezbojni prah da ukroti sjaj:

Evo konačni izgled još jednom za pobjedu:

Love, love, love it. Neverovatno je kako ogroman možete učiniti vaše oči izgledaju kad gomilaju ga na! Mislim da je paleta boja je dovoljno neutralna da radi sa bilo kojim bojanje, ali to je ekstra prilično sa svetlom kosom i očima. (Jer, hajde-you smeđe-eyed ljudi moram da imam neverovatno Penelope Cruz izgledati sve samo za sebe, sjećaš se? Tako Team Blue Eyes dobije da se ovaj jedan.)

Nabavite proizvode

Neka vaše recimo

Šta mislite o Amanda šminke ovdje? Jeste li isprobali neki od Cle De Peau proizvoda Georgie se koristi? Kako si nosiš smoky eye u posljednje vrijeme?

load...