Ljepota

Emmys 2018-2018: prvih 10 lepota izgleda

Emmys 2018-2018: prvih 10 lepota izgleda

Dakle, Emmy dogodilo. A polovina prisutnih sarađivali da bi bili sigurni da su svi koji su nosili crvene haljine, očigledno. Čudno. (Ili možda SMART, jer jednostavno znate sve te žene će sletjeti na neki strani trend u svakom časopisu. Možete li reći zajamčena pokrivenost?)

load...

U svakom slučaju, s obzirom da je naš ekvivalent stranice trend, moramo pokriti-kao što smo uvijek uradi najbolje frizuru i šminku noći. Sve u svemu, nije bilo loše prikazivanje, iako nema nikoga da me je oduvao (osim Minka Kelly, koji je stvarno trebalo govoriti o više zato što je tako nevjerojatno prekrasna). Uglavnom, Voleo sam pojedinih elemenata svake osobe look-a samo rijetki nekoliko su od glave do dekolte savršenstva. (Ne od glave do pete, vidi, jer ne pričamo o modi ovdje.), A tu su i četiri peeps da ja jednostavno ne mogu omotati glavu okolo. Možda mi možete pomoći. Mi ćemo početi sa top 10:

# 10: Gwyneth Paltrow

Svi pričaju o njoj crop-top haljina (ja sam ga volio. Osim useva-gornji dio), ali ja bih da razgovaram o njoj frizuru i šminku. Ona izgleda prilično ovdje. Tipična Gwyneth, ali prilično. Sviđa mi se šminke oko očiju posebno. Da, njen ten može izgledati malo na crvenoj strani. Ali nisam uvjeren da moj ne bi bio isti, pa sam danas dajući mu loptu. Ona je i dalje izgleda blistavo.

# 9: Claire Danes

Claire kosa kao svila ovdje. POGLEDAJ. Želim da ga dodirnem. Ja sam opsjednut s njim. Šminku, s druge strane, je malo prejak za moj ukus-ja bih volio da vidi ni oka ili usne, ali ne oboje zajedno. (Nije da se isključujem snažan oko i usna combo, ali to zahtijeva određena osoba / outfit da ih skinu, a ja ne mislim da Claire je to.) I dalje izgleda dobro, iako.

# 8: Lea Michele

load...

Oh, Lea sa svojim pozama. Jeste li gledali pokrivenost crveni tepih? Ona je predstavljajući tako teško. Iako bih nekako je potrebno, uz tu haljinu i ta ramena-prednji pogled ih ne pravdu na sve. U svakom slučaju, moram dati rekvizite za dijete za odlazak tako nisko-ključ sa kosom. Volim da je labav i prirodnih i savršen kontrapunkt Big Deal haljinu. Što se tiče šminke, da li je samo meni ili je njezin temelj možda tad pretežak?

# 7: Kerry Washington

Nisam bio siguran Kerry uparivanja crvene usne sa crvenom haljinom (I ne mislim da je radila kao i korala situacija Sofije ispod), ali s obzirom da se radi samo o onome što je iznad vrata ovdje, dajem joj zlatnu zvijezda. Kosa je super, usne su neverovatno i trepavice su dugi, ali ne sasvim Kardashian-ovski. Ali govoreći o Kardashians-posebno Kim-možda Kerry ima problem korektor ispod očiju da pravi to područje previše svetla. Šta ti misliš?

# 6: Sofia Vergara

Volim ovu ženu, i mislim da je upravo zrači dobro zdravlje. I sreće. Uparivanje joj ruž sa njom u boji haljinu je bio prilično hrabar potez, s obzirom kako je thisclose da matchy-matchydom. Ali mislim da je potpuno radi ovdje, posebno sa onima zelene i zlatne mega-izjava naušnice razbiti stvari. Tu je, možda, nešto dešava sa obrva, ali nisam baš shvatila o čemu se radi. (Volim punu čelo, ali su ovi prepuni? Možda.)

# 5: Padma Lakshmi

Yay Padma pokušali nešto malo smion: koncentracija zlata sjena na unutarnji kut očiju. Nekako mi se. Onda, samo bujne trepavice, rumenilo i sjaj s labave podignutom kosom. Radiant, seksi, prekrasna.

# 4: Christina Hendricks

Vi znate da ja volim malo Christina Hendricks. I volim šminku ovdje: nagovještaja srebro na kapcima, jedva-ima rumenilo koje ne zatrpati joj mliječno ten, a zatim se vrlo kul ruž nijansa da pokupi tonova u kosi. Jedina stvar Pitam se da li je trebalo da smanji svoju kosu to kratko. Mislim da je najbolje izgledala kada je kretala oko nje ključne kosti; je bilo malo više seksi. (Nije da ona stvarno potrebna dodatna seksi, naravno.)

# 3: Rashida Jones

Rashida je još jedan od mojih djevojka zaljubljivanja, a ja ne mogu biti ponosan na nju izvršenja sporednih lepinja. Bog zna da se bore sa stvarima (nosio jedan na svadbu ovog ljeta, au odnosu na to da je to puniest, wimpiest strani lepinja u cijelom svijetu). Rashida je vrhovima, a ja volim šminku previše. On igra se oči i usne, ali nekako ne zatrpati njen delikatan funkcije. Možda Claire Danes bih da iskoristim neke bilješke.

# 2: Katie Holmes

Katie je na roll u zadnje vrijeme. Iako ne baš volim ovaj koliko sam uradio njen predivan valova na MTV Music Awards, on je i dalje vrlo, vrlo dobar top čvor. Ona ima samo pravo količinu teksture i granulacija da bude seksi još casual-savršen sa čistim linijama njene haljine i suptilne šminke. (Nekako je skoro hladnije biti tako nisko-ključ na crvenom tepihu, zar ne?) Za savjete o kopiranju ovaj stil, pogledajte ovaj vid.

# 1: Minka Kelly

Minka stvarno treba da bude poznat. Ne samo da je osvojio genetskoj lutriji s njom prekrasna mogućnosti, ali ona također zna kako da se oblikovati ispravno. I uzimanje mig iz trenda Kate Middleton počeo još u proljeće, otišla je za vrlo pokrivene-up čipke haljina s jednostavnim kose i jednostavan make-up. Ja stvarno, stvarno kopanje ovo-nije li nekako moderniji nego što Claire Danes i Sofia Vergara radi? Nije da ne postoji prostor za sve vrste izgleda, ali ja sam totalno dole sa damski Updo, njegovan obrva, duge trepavice i pop pink sjaja. Vojvotkinja bi odobrio. (U stvari, ona je trebao ukrasti ovo od glave do pete.)

A sada, možda gomilu.

Možda # 1: Dianna Agron

Lijepa djevojka. Pa čak i sa šminkom, ona je zapanjujući. Ali mislim da imam problem sa bojom usana (previše mrtvo izgleda) i plavo sjenilo (previše sa plavoj haljini).

Možda # 2: Rachael Taylor

Stvarno mi se sviđa ova frizura. Stvarno sviđa. Ali postoje i drugi dva pitanja. Prvo, obrve. Da li su oni, kao, waaaaay suviše tamna? A zatim rumenilo. Znaš da je to puno kad sam čak i da je to previše. Međutim, ona i dalje izgleda jako dobro, tako da ne znam šta je to.

Možda # 3: Nina Dobrev

Teško je vjerovati da je ovo ista osoba svi su poludeli za na Teen Choice Awards. Nije to ona izgleda loše ovdje, ali mislim da volim Nina s više dobi-odgovarajuće frizuru i šminku. To je otprilike kao da se igra dress-up u kao "dama".

Primijetit ćete da nisam uključuju gomilu zvijezda, uključujući, na primjer, Kate Winslet (veliki haljinu ali vrlo cakey temelj), Heidi Klum (treba da joj korijenje učinjeno) i Elizabeth Moss (to frizura je izgledala 29 dešava 69).

A sada ću vas ostaviti s lako najradikalniji izgled noći, od nikog drugog nego Paz De La Huerta Ko, znate, ja nekako imam poštovanja. Sive usne, David Lee Roth kose, čudan jedan pregib pobjegnu na dnu. To je tako loše, to je dobro.

Sada možete doći do vagati u:

Koji Emmy izgled (e) ti voliš? Koji su to nije tvoj čaj? Svako sam izostavio da mislite da potrebe razgovarali?

load...