Ljepota

Dermalogikino kultno-klasično ulje za čišćenje sada dolazi u maramicama

Dermalogikino kultno-klasično ulje za čišćenje sada dolazi u maramicama

Možda nisam ljubitelj nafte Način za čišćenje, pa čak i jedenja puno ulja, ali definitivno mogu dobiti iza Dermalogica dva koraka ulje čišćenja ritual se zove Precleanse.

Pre-šta? Precleanse. Prvi put predstavljen oko 2005. Ili 2006. Do još se sećam se raznesen u to urednik ljepotu događaja to je lagan ulje koje temeljito uklanja sve tragove prljavštine, ulja, šminka i kreme za sunčanje, prije nego što ponovo očistiti sa redovnim (bez ulje ) lice pranje. Dermalogica stvorio nakon što je otkrila da žene obično peru samo njihova lica za tri sekunde, što je značilo da njihova lica još uvijek bio prljav nakon jednog pranja-ew. Ne uklanja dugotrajnu šminku i kreme za sunčanje može dovesti do akni izbijanja, Milia i druga pitanja kože.

load...

Proces u dva koraka je vrsta ulja čišćenja mogu dobiti iza: Precleanse je super-svjetlo, nekomedogeno, lako emulziju sa vodom, a zatim dobiva potpuno ispere sa drugi korak čišćenja. Koristio sam ga godinama kad god je potrebno dubinskog čišćenja nakon nošenja teškom šminkom, i to lijepo radi (tj ne ovakve katastrofe).

Le problème? Čistog ulja može biti malo neuredno, i jednostavno nema šanse da ikada pokušali da putuju s njim-možete li zamisliti što bi se dogodilo ako se prospe u kofer? To je razlog zašto je to tako genije da Dermalogica je sada objavio Precleanse u obliku biorazgradivih brisanje. Vidio sam hrpe čišćenje maramice i ranije, ali nikada ulja obrišite. Kako kul!

Kada ste prvi put povući jedan, ti će misliti da smo nekako bili prevareni i dobio neispravan paket, kao i obrišite je tako suho sam očekivao da da se osjećaju kao da je nauljiti. Ali nedostatak masnoća / vlage ne znači nedostatak učinkovitosti. Jednim brisanjem temeljito ukloniti lice-puna temelj, rumenilo, lukav maskare i moja najsjajnija, većina vodootporan MUFE sjenilo štap. Nakon drugog pranja sa gel za čišćenje, moje lice osjetio bebu-meka i nevjerojatno čist. To je zapravo lakše nego raditi sa originalnim Precleanse!

Druga velika stvar o tim je potpis spa-kao miris. Dođete do uživati ​​malo više postavljanjem prebrisati lice i samo udisanja. Precleanse, odvedi me!

Bih da čujem šta si mislio. Da li ste pokušali ih?

Gdje kupiti

Imajte na umu da je moj pritisnite uzorak iznad uključeno 10 maramice, ali oni su u maloprodaji sa 20 po kutiji. Pronađite ih na linkove ispod, kao i kod ovlašćenih Dermalogica kože centara, banja i salona. Pogledajte ovdje za lokacije.

load...

Neka vaše recimo

Da li dvostruko čišćenje ili ulje čišćenje? Jeste li pokušali Precleanse ranije, u originalu ili novom brisanje format? Koji je tvoj svih vremena omiljeno lice sredstvo za čišćenje?

load...