Ljepota

Kako da dobijem otporan pogled na oči sa kojim sam opsednut

Kako da dobijem otporan pogled na oči sa kojim sam opsednut

Imate li go-u oči look?

C'mon. Znam da je tako. Mina za više od pola decenije! Po- kazalo je uvijen trepavice, maskara sve obrnuto, i shimmer bež krem ​​sjena na gornjem poklopaca. (U stvari, posvetio sam cijeli ovaj post na proizvode koji bi pristojno alternative za tužan dan kad je moj voljeni, sada prekinuti Dior za oči sjenilo za oči u Undressed Bež ponestane.) Ja srce bež shimmer jer ide uz sve, Sparkle dodaje interes, možete ga primijeniti prstima i to je nemoguće zeznuti.

load...

Ne miješati se ponekad, naravno-kao, ja ću dodati neke Clarins 3 Dot Liner da igra moju liniju trepavica, ili čak idu orasi, kao i ja u subotu sa svojim Make Up For Ever Aqua Shadow olovke:

Ja sam kopiranjem ovo Kate Upton pogledati ovdje (mislim da mi je potrebno još više mačke oka, ali oh dobro).

Ali moja poenta je da se to dešava rijetko. Ja nikad ne bi nosio toliko šminke oko očiju danju sati-prije svega zato što je ljepljiv, i drugo, jer sam uvijek žure kroz vrata i ne bi imali vremena da to uradi kako treba, čak i ako sam želeo. Stoga, ja se oslanjam na svoje osnovne go-u oči i to je to.

To je. Do sada! (Štap glazba)

Clinique Chubby Stick Shadow Nijansa za oči, 19 €; kliknite ovdje da biste saznali više i kupovinu.

Ovi dolaze u 12 nijansi, ali slušaj me: onaj koji želite obilje Amber. Eventualno Bountiful Bež (još jedan zvjezdani ime), ali ne mogu sa sigurnošću reći, jer ja ni nisam dobio da je jedan ili već sam ga zagubio. U svakom slučaju, dovoljno Amber obavlja posao vrlo dobro. Misliš li da će to biti tamniji nego što jeste, ali čak i na mojoj koži, hlad-a Pinky bronzanom je bliski susret; to ne stoji previše, a vi samo da je lijepo shimmer efekt. (Što je ono što želite.) To će raditi sjajno na tamnije puti, kao i, iako ako tonus kože je vrlo tamna možete probati nijansu zove Fuller Fudge (opet: kakvo ime), što je prilično, meka metalik Brown.

Ono što čini ove posebno je velik da su oni veliki debeli bojice. Znate, poput onih crvenih moramo da koristimo kad smo se prvi put krenula u školu, prije nego što smo morali "odrasti" i koristiti regularne mršav žute olovke. Tko želi mršave olovku? Ja ću uzeti bucmast jedan svakog dana. Vi i ne morate brinuti o oštrenje ovim jer savijaju se. Genije!

load...

Aplikacija, kao što ste mogli zamisliti, je mrtav lako. Ja radim prevlačenjem skroz oko oka, vrha i dna. To je da cijeli 360 stupnjeva pogled oka to je tako u trendu sada. Olovka mi omogućava da budem precizniji nego moja metoda prst sa Dior, a ja čak i ne treba da se stopi s prstima nakon. Budući da se radi dugotrajna i ne-gužvanje stvarno, vi i ne morate brinuti o njima tražim svim mutnim i usrana sati kasnije. Sam testirao. Istinu!

(Osim:... Možda se pitate zašto volim te umjesto Make Up For Ever shadow štapići sam spomenuo se vrhu Pa ja volim oboje, a ti bi svakako isprobajte uporediv proizvod, Aqua Shadow u 28E samo da nađem MUFE jedan je mnogo metalik umjesto shimmer, tako da to nije kao suptilan. Clinique je jeftiniji od 4 €!)

Ok, nadam se da si sa mnom o sivoj dijelu. Ali sada moram da vam kažem o dodatak koji će vas oduševiti. (Mislim, u smislu šminka Sve je to relativno.). Što trebate kupiti je ovaj trio iz Physicians Formula:

Liječnici Formula Custom očiju Jačanje Liquid Metal Eyeliner Trio, 14 €; kliknite ovdje da biste saznali više i kupovinu.

Ali samo jedna ćeš korištenje za naše potrebe je hlad na lijevoj strani: Prirodni Nude. (Ovo je iz "Akt" trio; te također dolaze u "Smoky", ali da je jedan je sve cool srebra i crnci, koji su teže nositi.)

Možemo li govoriti o awesomeness tečnosti obloge u NUDE? Samo sam potreban ovaj proizvod čitav svoj život. Za razliku od redovne eyeliner, tečnost ima tona više utjecaja i izdržljivost. To se neće razmazati oko vas. I u gol, ne morate brinuti o primjeni biti savršen kao što bi sa crnim ili bilo koje druge boje. O da, to je i brzo učiniti.

Metalni donosi svjetla na područje oko očiju na isti način na koji se s primjenom highlighter na unutarnji kut. Uzeo sam da ga primeni, kao senka, sve na putu oko oči ne samo tradicionalne metode gornje linije trepavica. Evo mene modeliranje dva prodz, koje sam udario na deset sekundi:

Sada, jedan problem sa ovim izgled (kao i moje fotografije skillz) je u tome što ne pojavi taj veliki u slikama. I ja imam problem gdje je moj kapak oblik čini šminke nestati. Tako da ćete možda morati uzeti skok vere sa mnom i samo probati sami. Izgleda neverovatno sa puno crne maskare.

Evo zum, gdje možete vidjeti da je stvarno neuredan uz primjenu donjem poklopac (i malo clumpy sa mojim maskaru-šta da kažem, to je bilo 22:00!). Ali je i dalje prilično oprašta! (I imajte na umu da je blic pokupiti više sjaja da ćeš vidjeti u osobi.)

Ovo donje linije trepavica sjaj efekt je također veliki favorit osoba ovih dana. Pokušao sam da se neke fotografije za Vas u potrazi za "gole tečnost liner celebs", ali oops! Moje Google Sigurno Search filtrira riječ gol. Bojim se da uklonite da ograničenja u strahu od onoga čudno porny slike bih mogao da nađem. Izvini. Dakle, umjesto toga sam pogledao se bračni par iz arhive.

Evo Anna Kendrick radi gola stvar ispod očiju:

I Olivia Munn, koji se tehnički ljulja više od zlata nego gol, ali vam ideja:

Prilično je, zar ne? Ovaj izgled radi za veče, dan, kad god. Možete ga upariti s bilo kojim usne bez gledanja preterano. To je brzo. I da ponovim: ne možete zabrljati. I treba dodati da sam dobiti komplimente u izobilju na mom šminke oko očiju u posljednje vrijeme.

Jesi li sa mnom u ovome? Reci mi da si sa mnom.

Da li vam se sviđa ovaj svjetlucave nude pogled oka? Da li ste pokušali Clinique Chubby štapići ili Liječnici tečnost liner još? Koja je vaša ima-no-vremena, go-to izgled oku?

load...