Ljepota

Olivia Wilde na svojoj rutini šminke, omiljenim proizvodima i još mnogo toga

Olivia Wilde na svojoj rutini šminke, omiljenim proizvodima i još mnogo toga

Ako ste čitali ovaj blog za bilo koji vremenski period, onda znate Olivia Wilde je jedan od mojih najomiljenijih i dugogodišnji ljepotu zaljubljivanja. Zamislite koliko uzbuđen sam bio da se e-mail od Revlon PR pitaju da li bih da je razgovor sa, u svojstvu njihove globalne brend ambasador! Odgovor nije bio samo da, ali Hells DA. Pa, u mojoj glavi-nisam zapravo psuje na e-mail leđa.

load...

A datum je postavljen, pripremio sam pitanja, a onda me je Olivia nazvala. NBD. 

Zapravo, ona je tako opuštena i smiješno da ako prethodno nisu se zaljubila, definitivno bih razvio jedan dok sam razgovarala. Njen glas je nisko kao cool girl ona-a ipak je tako relatable i malo sebe degradirao (kao što ćete uskoro vidjeti kad dođemo na temu obrva!). Ja sam bio mega-inspirisan onim što je imao da kaže o starenju i pravi smisao ljepote. Ako ste ikada osjetio dolje na sebe, kao što je "to je sve nizbrdo odavde", onda morate pročitati. Takođe sam volio čuti o njoj omiljene proizvode i trikove, a koliko ona voli raditi sa njom šminkera, Melanie Inglessis (ispitanih ovdje).

Olivia i ja govorio nekoliko tjedana prije nego što je rodila sina, Otis, 20. Aprila. Evo upravo ono što smo se dogovorili.

Ono što je tvoj dan-to-dan ljepote rutinu?

Iz dana u dan, ustanem; umijem; vlaže. Imam vrlo jednostavan rutinski tamo. Ja koristim Revlon CC krema svaki dan sam ga koristiti ujutro, a ponekad i ja ponovno primijeniti noću. To je moj go-to. Jedva da sam nosim temelj. Volim da pokriva ono što treba pokriti i ima veliku teksturu i dobar SPF 30. Ona ima ovo lijep, svijetao kvaliteta. Ja sam veliki fan toga.

Ja malo korektora ako imam neku akciju događa, kao što je moje podočnjake. Onda ću učiniti šminka za dan. I popuniti obrve, a onda sam stavio na malo sjenila i maskare. Nosim one Shadowlinks da Revlon čini. Oni imaju mat sjenila koje su odlične; Ja koristim više prirodne, poput Bone, ali imaju one šarene previše. I ja nosim dobro, gust, ukusan maskaru.

load...

Za usne, ponekad mi se jako prirodan hlad. Jako mi se dopada ColorBurst bojice; Mislim da je mat oni su stvarno dobar teksture. Oni su vrlo šik i ostaju tu. Je sjajnija oni su cool, previše, za drugačiji izgled. Oni su tako lako. Držim jedan u torbici i povucite ga na tokom cijelog dana.

Koji kozmetički proizvodi mogu ne živjeti bez?

Prilično sam manijakalni o mom obrve. Stvarno mi se sviđa da bi ih popuniti. I, naravno, imaju stvarno špicaste obrve, a imam prirodno tanke obrve. Oni su malo nus-proizvod 'masakr 90-ih koje sam počinio, a ja ću zauvijek kriviti Kate Moss. Svi možemo kriviti Kate Moss zajedno.

Mislim da je toliko efikasan da imaju lijep, ispunjen u obrve. Sve ostalo spada u mjesto na licu. Dakle, imam olovku za obrve na mene u svakom trenutku. Osim toga, dobar usne proizvod koji je za hidrataciju. A zatim krema za ruke.

Ti poznat zbog nošenja različite poglede na crvenom tepihu. Da li ste uvijek tako eksperimentalni? Ako ne, kako si postao tako udobno preuzimanje rizika ljepote?

Mislim da je to rad sa sve bolje i bolje vizažista. Za crveni tepih konkretno, radim sa zadivljujućim profesionalcima koji su umjetnici, i oni znaju šta će lijepo raditi s haljinom sam odabrala. Tipično, počnemo sa haljinu.

Onda oni pomažu ohrabriti da preuzmu rizik. Melanie [Inglessis] je moj šminker i jedan od mojih velikih prijatelja. Ona je zaista sjajan. Volimo koriste Revlon proizvode i imamo mnogo zabave sa njima. To je samo o pokušaju nešto što vas zanima, ne pokušavajući da izgledaju kao i svi ostali.

Uvijek sam bio eksperimentalni ljepotom, jer sam bio pre-teen. Nekada sam farbam kosu različitim bojama, obrijati glavu, pokušajte milijardu boje eyeliners i noktiju boje. Uvijek sam mislio da je lepota sve o zabavlja. Sada, kada se to prenosi na crvenom tepihu, trudim se biti malo više hrabar.

Koji su najbolji trikovi koje ste pokupili tokom godina iz vizažista ste radili sa?

Melanie je stvarno sjajan, kao što je Gucci Westman, koji Uživam u radu sa toliko na Revlon. Oboje su jako oprezni u pripremi kožu dobro prije šminke. Svaki me je naučio tretirati moju kožu lijepo i da koriste dobru hidratantnu kremu prije make-up. Znam kao trik, čini se tako jednostavno i očigledno, ali iznenadili biste se što razliku čini.

Melanie je taj koji mi je pričao o spužvama. Ja sam koristeći Beautyblender, i to je napravio veliku razliku za mene. Naučila me da ga navlažiti prije upotrebe, jer onda ne upije sve temelj ili kreme. Pa sam ga malo vlažna, i čini najljepših tekstura; fluidno primjeni šminke.

I još nešto Melanie ne mislim da je super je kopirnih. Ona može doslovno promijeniti oblik nosa ili jagodice s pokretom bronzera. To je nešto što ga izdvaja. Tako da sam učio više o tome od nje.

Gucci ima ova slatka trik dodavanja pjege preko temelj da izgleda prirodnije, kao prave kože.

Kakav je bio vaš najgori ili najzabavniji "ljepota ne"?

Imao sam ga za obrve od malena, očigledno. Kad sam imao pet godina, obrijao sam ih sve. Gledao sam moj otac brije lice ujutro, a ja sam želio da učestvuje. Kada niko nije gledao, ja sam jedan od njegovih britve bez ogledala i počeo brijanja lice. Moram da čelo, i pomislio: "Vau, čelo je stvarno dlakave." Pogledao sam ovako tužan mali vanzemaljac.

Onda su izrasle, ali jednom sam pogodio vjerojatno 13, počeo sam čerupanje i preko-čerupanje. U to vrijeme, to je stvarno bio u modi. Jednom sam napunio 18 godina i shvatio da sam stvarno htio da mi debele obrve nazad, prestao sam ih čerupanje. Ali folikuli su prilično oštećena, što je ono što svi me je upozorio. Ja sam kao i svaka druga žena provodi u proteklih 15 godina žalim to. Ali, to je velika stvar u vezi šminke. Volim obrve.

Radite ništa posebno da se brine o vašoj koži?

Prilično sam osnovne. Trudim se koristiti jednostavne proizvode koji nisu toksični. Mislim da postoje neke divne brendova koje vam omogućavaju da bilo dobro da se vaše kože, ali sa jednostavnim alatima, a ne 10.000 kreme. Kate Somerville čini veliki nježan sredstvo za čišćenje.

Volim i Dr. Hauschka proizvoda. Dobar ovlaživač je stvarno važno.

Nedavno sam otkrio neverovatno kozmetičar u LA-u, Terri Lawton, koji smišlja svoje malo napitke za svakog pacijenta. To je stvarno zabavno; to izgleda kao apoteka čini posebnom serumu. To je potpuno prirodan i vrlo jednostavna. Ona je neverovatno. Mislim da kao što sam dobio stariji, manje je više i prirodno je obično bolji.

Da li pratite bilo koji poseban režim ishrane ili vježbe režima?

Ne volim da shvati jer je terapija. Mislim da je to često jedini put dajemo da se tokom dana. Ove godine, naučio sam važnu lekciju-koji vrše je stvarno samoljublja. Sviđa mi se govori o tome, jer je to bio "aha!" trenutak da su moje perspektive o ostvarivanju toga što je obavezni represivnog stvar koju sam opirao, na poklon dajem sebi. To je kako sam omogućiti mir i fokus za sebe tokom dana. Sve je stvar pogleda na isti na taj način. Odjednom, ne plakati na ideju odlaska u teretanu. Ovo je moj put za mene. Volim SoulCycle, pilates, jogu. Ima nešto veliko oko u i izvan SoulCycle. To je 45 minuta od izuzetnog intenziteta.

Što se tiče ishrane, to je sve preko karte. Otkad sam trudna, ja se odaziva na moje prehrambene potrebe. Stvarno se trudim da se drži podalje od prerađene hrane i kuvajte onoliko koliko ja mogu tako da znam šta se dešava u moju hranu. Ja koristim organske proizvode kad budem mogao, bez GMO-a i lokalne mogu. U New Yorku, to je teško dobiti lokalne voćku jer smo ledeni van. Ali, sve u umjerenosti. Volim dobar Dorito!

Koji je tvoj pogled na starenje?

Mislim da sam osjetio samo ljepše kao što sam dobio stariji. I mislim da će se nastaviti. Gledam slike od sebe na 20, a ako to je trebalo da bude moj premijer, tada sam bio daleko!

To što radiš, kao da ćete dobiti stariji je učite kako da se brine o sebi. Učiš koje proizvode koristiti. Mislim da si upravo prilagoditi svoje navike da se brine o kože koja je drugačija tekstura jer si različitog uzrasta. Koristite proizvode koji će zaštititi kožu imate od toksina, od sunca, od svega što smo ga izlagati.

Dakle, moje perspektive je prilično blaga. Jasno je kako negativno gledamo starenja u našem društvu. U isto vrijeme, postoje i neverovatna žena u Hollywoodu. Ljudi poput Revlon vlastitih Halle Berry; ona je ukupno nakaza prirode, jer ona izgleda tako dobro za svoje godine. Ako govorim da joj da je sve o brinuti o sebi. Postoji toliko mnogo primjera žena tražim ljepše nego ikada u kasnim 40-im. Moramo ukloniti ove ideje od 30-tim, kao kad se polako smanjuju i blijedi. Umjesto toga, mislim da je to "Ja znam šta da radim."

Šta ljepota znači za vas?

Ljepota za mene je samo o povjerenju. Happy povjerenje, a ne iz egoističan mjestu. Iz mirno mjesto, da se ne oseća dobro iznutra, tako da pokazuje na vanjskoj strani. Kod muškaraca, žene, stari, mladi, pravi definicija je da unutrašnja sreća da prolazi kroz.

Kada su u pitanju proizvodi i sve te stvari, to je o tome kako se stvari koje bi se da je povjerenje u vas, tako vam da pogledate u ogledalo i osjećati kao svoje najbolje sebe. Ne radi se o izgleda kao nešto što ste vidjeli u novinama. Da li se zabavljate sa svojim ljepote? Se osjećaš slobodu eksperimentirati sa tim? Mislim da je to, gdje to može biti zabavno, a to nije negativna stvar.

Pronaći više od Olivia na Twitter, Facebook i Instagram.

Shop Olivia Picks

Olivia na listi ljepote zaljubljivanja, previše? Da li ste probali neku od njenih favorita proizvod? Kako mislite o njenoj ljepoti (i starenje) filozofija?

load...