Ljepota

Da li je ovaj sjaj od 15 EUR čak i bolji od YSL-a? (da!)

Da li je ovaj sjaj od 15 EUR čak i bolji od YSL-a? (da!)

Čini mi se kao sjajne mrlje na Lovechild od sjajilo i ruž za usne-postoji već godinama.

Ali, ako ćemo praćenju, to je zaista samo u 2018. Godini da se ova nova kategorija hibridni usne digli, zahvaljujući Yves Saint Laurent je mnogo hvaljenom Vernis à Lèvres.

load...

Sada, ako sam bio potpuno iskren, da prod bio kao za mene, ali ne i ljubav. Naravno, pakovanje je previše nevjerojatan, kao i činjenica da je to mrlja koja ne isušuje usne je kul inovacija. Ali ja sam pronašao nijanse previše čista, sa ni približno dovoljno pigmenta, a bilo je nešto o miris koji me weirded napolje. Nikad nisam ušao u to.

Imajući to u vidu, sjajna mrlja, kategorija, i dalje je super koncept. 

I sad mi je drago sam da objavim da sam pronašao brend koji to radi bolje (i jeftinije):

Ove Artist Finger usne su iz Koreje ljepote lanca The Face Shop, koji je u Kanadi za oko godinu dana ili tako da sada, nakon što se postaviti dućan u staroj Fruits & Passion lokacije. (Izvan Kanade, oni su glavni-mislim 2.300 trgovina u 29 zemalja, i raste.) Imaju lud izbor proizvoda, i sve je super pristupačne. 

To je i super-visoke kvalitete. Većina nas ovdje suradnik Korejski ljepotu marke samo za njegu kože stvari, ili BB / CC kreme. Dakle, bio sam iznenađen kao i bilo ko da otkriju da i oni ističu u ruž za usne.

Ovi štenci ne mogu imati YSL -level ambalažu, ali oni vam dati pravu količinu pigmenta i sjaj, sa formulom poput gela koji čuva vaše usne osjećaj glatke i zdrave. Moje usne su i dalje ispucale iz mog kratkog daha Badger balzam za usne eksperiment, ali ništa od toga Ljuspanje je ovdje naglašena.

Plus, svaki od tih sjajnih mrlja je samo 15 €, u odnosu na YSL-38 €. Ne možete pobijediti to!

load...

Postoji osam nijansi i ni jedan ne volim. Hajde da pogledamo:

OR201

OR201 je bleda, pravi narandžasto-vrsta naranče sa jakim žutim tonovima. Izgleda strašnije na štapić nego na usnama, gdje se omogućava dosta vašeg prirodan ton Peek kroz. (Znači, ako tvoje usne imaju manje crvene od moje, trebalo bi da se pojavi mnogo bolje.) S obzirom na moj trenutni naranče opsesija, ovo je moj go-to odmah za ljetne dane ili noći. Volim to!

OR202

OR202 je klasični narančasti. To je nivo ili dva tamnije od OR201, ali sa istim žutim tonovima. Izgled je hrabar, ali ja obožavam ovaj kao dobro to je iznenađujuće prilično kad se to na.

PK101

PK101 je bleda, kul-tonirana bubblegum pink. Normalno, ja se klonim nijanse poput ove u neprozirnim ruž formule, jer idem kredasti na mene. Ali ova formula ima dovoljno Sheerness da to laskavo. To je tako zabavno, girly hladu.

PK102 

PK102 je hrabar pink to je zapravo na granici neon iz cijevi. Na usnama, ona postaje nešto više prigušena, ali ipak daje taj veliki pop boja. To je i nije previše plave boje, što mi se sviđa.

PK103 

PK103 je vruće trešnja pink. To je slično PK102, ali bliže crveni, i frakcija tamnije. Mislim da to ide malo bolje sa mojim ton-kože efekat je sočan svijetle usne, ali mekše nego što će dobiti od tradicionalne crvene ili fuksija ruž za usne.

PP401

PP401 je ljubičasto magenta. To je najdublji hlad u grupi, i daje vam da tradicionalne bobica izgled. Verovatno ću spasiti ovaj za jesen, jer ima u tom smislu samo-u-iz-hladno.

BE701

BE701 je blijedo breskva. To je vrlo slično OR201, blede narančasta nijansa, samo mali malo dublje i sa više ružičasta. Na usnama, nije to ništa ludo-ovo je nijansa u liniju koja je ormar na gol.

RD301

RD301 je Orangey-crveno. Zamislite uzimajući BE701 i samo ga produbiti nivoa par, sa splash više crveni, a ti bi dobiti ovu boju. Opet, super zgodna i savršena ako želite neke crvene, ali bez uobičajenih teške, lipsticky kraja.

Gdje kupiti

Nađi The Face Shop Artist Finger usne u lice Shop kuće; potražiti prodavnicu lokacija ovdje.

Neka vaše Say

Da li ste probali ove sjajne mrlje još? Koja nijansa je tvoj favorit? 

load...