Ljepota

Revidirano: rodijin novi glamstik zatamnjen usne

Revidirano: rodijin novi glamstik zatamnjen usne

Znaš kako je teško naći dobar zatamnjena balzam za usne?

Naravno da radi. Postoje hrpe njih tamo, ali kao što znate, oni obično imaju barem jedan od dva moguća pitanja: a) oni su siromašni usne kreme u najboljem slučaju, ili b) "zatamnjena" deo je slaba. Vrlo slaba.

load...

Drago mi je da objavim da sam otkrio liniju zatamnjena balzami iz Rodial koji zapravo premašuje moja očekivanja. Možda ste upoznati sa Rodial od toga da ga vidi na Shoppers Drug Mart; to je velika sestra brend Nip + Fab i sve o premošćivanja jaza između znanosti i prirode. Oni su najpoznatiji za svoje proizvoda za njegu kože i za samopotamnjivanje, ali samo napravio izlet u kozmetičke boje sa novim Glamstick obojeni usne Baters.

I glam to su:

Postoji devet nijansi u potpunosti, a vi gledate na sedam od njih. Kao što možete vidjeti, oni su korak od tipičnih apoteci Baby Lips.

Ovdje su sastojci:

Tako da ima neke dobre stvari tamo, uključujući i kotač sjeme ulje, kakao sjemena maslac, hijaluronske kiseline i vitamina E-plus SPF 15 zaštitu zahvaljujući titan dioksida. To je très imati na umu usana zaštitu od sunca u ljetnim mjesecima. Mi pospem ga svuda po našim licima i tijelima, tako da se ovi čine ga lako zapamtiti usta!

Evo kako dobra balzama izgledati:

load...

Predivno, zar ne? Toliko svijetle boje-Jedva sam čekala da ih koriste! Kada ih staviti na, osjećaju se neverovatno; super-pivnice, ali ne ljepljiv na sve. Oni su među hidratantnim proizvoda za usne koje sam ikada pokušao, izrekao. I da li sam spomenuo mirišu ukusan kokos? Mmmm.

Evo usporedbu boja:

A sada hajde da pogledamo jedni (sugestivno naziva) hladu. Imajte na umu da koliko će svaka boja pojavi će ovisiti o osnovnim pigmentacija usana; moja su već prilično ružičasta. Oh, a ako otkrije pomalo Eagle situaciju, to je zato što je i testiranje BB krema koja je malo na paste strani.

Mokar

Wet je mekana breskve koja nalik NSRS Orgazam -Da svačiji boje. Stvarno mi se sviđa ova za low-ključ, lako neutralne boje.

Osveta

Osveta izgleda stvarno svijetle u cijevi; jednom na usnama, to je odličan medij ružičastim laska bez preticanja šminku.

Udarac

Mislio sam da Blow je stvarno jedinstveno; to je blijedo ružičaste koji je na cool stranu. Sviđa mi se ovaj jedan za fer, kul ten-dodaje suptilna '80 vibe.

Prasak

Bang je čista, svijetlo roza. To je slično Wet osim više cool napregnut nego toplo. Opet, to čini za jednostavan dan-to-dan neutralan.

Psiho

Psycho (kolika je to ime ?!) je najsjajnija i najhrabrije u grupi: to je jedinstvena fuzija ružičaste, crvene i koral tonove koji volim. Ova stvarno probudi cijeli lice i ističe boju očiju.

Gužva

Crush je bleda, smeđe-tonirana gol. Kao što možete vidjeti, to nije za moju bojenje-to čini da izgledam malo zeleno! Ali to bi bilo sjajno na toplije koži.

Uzbuđenje

Uzbuđenje je tako zanimljivo. Kao i YSL Baby Doll Kiss & Blush u 10 Nude Insolent (ovdje komentar:), to je Pinky braon da nikad ne bih posegnuti za vlastite svoje. Ali, ja zapravo ne smeta kad vidim ga na, za malo 90-ih osjetiti. Znamo iz Kat Dennings koja smeđe usne su se vratili! Ja mislim da bi bolje izgledati na toplije kožu od moje, iako.

Druge dvije nijanse ne vidite ovdje su Lust, bleda ljubičaste boje, a Bite, blijedo smeđe ružičasto.

Moja presuda? Iako su neke od nijansi izgledaju malo preblizu, ja bih definitivno provjerite ove da li tražite više vlage nego što bi se s tradicionalnim karmin. Oni su malo više čiste, ali u zavisnosti od boje još uvijek možete dobiti dosta uticaja. Moje favorita su Psycho, osveta i mokar.

Gdje kupiti

Nađi Rodial Glamsticks na sljedećim trgovaca:

  • Kanada: Shoppers Drug Mart, Murale
  • SAD: Beauty.com, DermStore
  • Velika Britanija: ASOS, Selfridges

Neka vaše Say

Jeste li proverio Rodial Glamsticks još? Koje boje ti se najviše sviđa? Da li ste ikada nositi smeđe jedan?

load...