Ljepota

Najbolji način da se suočite sa suvim krajevima

Najbolji način da se suočite sa suvim krajevima

Dobro došli na naše dlake Konsultacije kolone. Da biste zatražili online kosu konsultacija od osoba frizer Bill Angst, slijedite upute ovdje.

Pitanje: Zdravo Bill! Imam debele, tamno smeđe kose. To je pravo, ali postaje malo valovit tokom dana. Jedini problem koji imam je da je moja kosa je jako suha, posebno krajevima.

load...

Osjećam se kao duga kosa je jedini frizuru koja mi odgovara, jer mi je lice oblika i bucmast obraze, ali to je tako dosadno. Nikada nisam uviti ili ispravi moju kosu, i da će trebati nešto jednostavno da ne zahtijeva puno stila. Misliš li da bih trebao dobiti frizuru? Ili farbam dužine tamno smeđe (moja prirodna boja)? Da li biste preporučili naglašava?

Ja bih da dobijem vaše profesionalne stručnosti. Hvala vam puno unaprijed! - Sophia

A: Sophia, ne vidim bucmast obraze ovdje.

Kada kosa stigne do te dužine-bez obzira da li je u boji-krajevima će biti prazan pigmenta. To je razlog za suho krajevima. 

Možete spasiti neke od dužine pomoću boje ili sjaja za popunjavanje kraja, plus dobar uređaj. 

Drugi način da se nosi sa suhim krajevima je škare.

Ovdje je velika dužina za vas ako je škare svojim krajevima potrebno. Ovaj rez takođe radi sa svojim prirodnim teksture.

Uz ovu dužinu, ja bih držati sa svojim prirodnim bojama-u tamniju boju daje ovoj smanjiti vizualni snagu. 

Evo nekoliko inspiracija boja za kosu, ako se odlučite da zadržati dugo. Također, oba ova naredne dvije slike pokazuju sužena i mršaviji krajevima, koji mi se bolje za tebe.

Imajte na umu da se igraju dijelovima na ovim fotografijama kao dobro. Oni pomažu dodati sorta sa dugom kosom.

load...

Oni također imaju puniji krunica i kosa je blizu čelo na prednjem.

Volio bih da te vidim skratila kosu na kraće dužine, dobiti super-zdrav, a zatim početi bojanje nakon toga. Uvek ćete dobiti bolje rezultate u boji na netretirane kose.

Billyxoxo

Bill Angst je jedan od Kanade najboljih frizera osoba i vlasnik Angst Salon na 240 Queen Street East u Torontu. Pozovite 416-360-5942 rezervirati termin.

load...