Ljepota

Hajde da objavimo godinu 2019. godine

Hajde da objavimo godinu 2019. godine

Je li to samo ja ili je, kao i svaka osoba nosi svoju kosu u bob, ili barem pokušaj (dugi bob), u posljednje vrijeme? Ako mislim da vratim urednik magazin ljepotu dana, znam da su oboje imali svoje trenutke kroz sredinom i krajem '00s, počevši od Katie Holmes i Rihanna ide za udarcem, a zatim cijeli lob stvar je započeo Gwyneth (koji zatim položio baklju Olivija Palermo).

load...

Znam, da je teško držati korak. (Iako, ako se sjećate, jesam popustu da cijeli ovaj razvoj prošle godine.) Dakle, šta se promenilo? Pa, to izgleda kao celebs će još kraći sada kao i iznad ključnjače, ili čak iznad brade. A tu su i sigurno sve više i više od njih dobiti u na trend. Tako da čini moja ljepota Spidey smisla početi peckanje, a ja ne mogu pomoći, ali osjećaju potrebu da razgovaraju o tome sa vama. U slučaju da ste kindamaybesorta razmišlja o promeni kose. (Napomena: Ja kažem sve ovo, iako osobno, pakao će morati da se zaledila prije nego što sam se ošišala iznad ramena.)

Oh! I znaš šta još stvarno, stvarno mi je uvjerava da je ovaj bob stvar je zvanično punopravni trend? Bachelor Ben.

Ja sam u Bachelor bazena znate, kao hokej bazen, osim za djevojčice-i zbog toga se da se dive frizuru ovog tipa svakog ponedjeljka noći. Nosi jedan pakao od bob, zar ne?

Očito, ovaj stil će biti bolje na ženski iako (Ben ne uradi to za mene). Dakle, pričajmo o Cameron Diaz, najnoviji celeb da prihvate bob.

Ovako je to izgledalo na svom originalnom debi na Zlatnih globusa nakon-party:

Nije tako dobar, zar ne? Ima nešto o tim kovrdže koji je užasno starenja. Boja previše sam da bi to bilo dole u mojoj blonderexia dana, ali platine može biti vrlo grub na ten.

Kako god. Zadržavam pravo da se predomislim, i čim sam vidio Slika njenog ga nosi u ravniji stilu, kao što je na Valentino couture show (na vrhu ovog posta), i ovdje, na Chanel šou, ja odlučio sam sam Pro Bob na Cammy nakon svega:

load...

Možda je to zato što me to podsjeća na Ima nešto u vezi Meri i to mi daje toplom divljake. Ali mislim da je Bob bi mogao biti Cameron Život Cut. Njena kosa je tako dobro, to ga čini izgledaju deblji-i istrošene ravno, stil čini da izgleda najmanje pet godina mlađi. Ja sam čak i mijenja moje melodiju na platine, jer je njen prethodni "bronde" ton bi mi izgledala samo malo previše bla kada pravo. Slažeš li se?

Još jedan novi bob konvertit je Katy Perry:

I za razliku od situacija Cameron, to samo treba da se zaustavi. Sam nije krio činjenicu da je Katy volim je Teenage Dream video Katy. Ja ne mislim da je ovo kratko, super-ravno stil njoj radi nikakvu uslugu. Iako budimo iskreni, najveći zločin je to boja. Vidio sam 12-godišnjaka sa boljim Manic Panic Skillz.

Idemo sada našu pažnju na nedavne SAG nagrada, jer je bilo nekoliko odličnih bob akciju na crvenom tepihu. Dobro. Da te zovem Ashlee stil bob? To je možda neka vrsta bob / kratku kosu hibrid. I blow me preko perom-volim ga.

Kao što sam rekao, nikada se ošišala kratkog ali ako apsolutno morao, to bi bio stil za mene. Tako duboko bočni dio i način na koji uvlaci iza uha je tako lijepa, a ja bih rekao prilično univerzalno laskavo.

Rose Byrne SAG stil bio potpuno drugačiji, ali i dobiva dva palac gore od mene:

Sa šiške, to je više obaveza, ali ono što je odličan stil da pokaže sjajna, zdrava, Swingy (po mogućnosti brineta) kosu.

Zatim, tu je sladak Carey Mulligan. Da li znate da je igra Daisy Buchanan u The Great Gatsby (u decembru)? Jedva čekam.

Njen stil je malo sličan Ashlee sa kako se ušuška tako ljupko iza ušiju. LJUBAV.

Naravno, nema diskusije o bob frizure / LOB bi bila potpuna bez spomena Olivia Munn, čija je kosa sam se divio već neko vrijeme:

Da li je to bob ili lob? Pretpostavljam da je to lebdi negdje između, a smanjiti na uglom (Victoria Beckham stilove). Ja sam zapravo nisam lud o tome i da bi volio da vidi da ode i mekša i kraće.

Sljedeći je Katherine Heigl, a jednom drago mi je da se davala ljepotu pohvale. Provjeri:

Kakav napredak! Jednom, kosa joj je laskava i ne da joj izgledati 20 godina starije. Nadajmo se da ovaj razvoj se nastavlja. Takođe? Cameron je trebalo da stilu HER bob na ovaj način, s više pod kontrolom (ne neposlušnu / suho) kovrče.

Posljednje, ali ne i najmanje važno, pogledajmo dva celebs koji su bili prvi od kapije na trend bob. Ne zaboravite Cate Blanchett na Oscara prošle godine?

Pa, kosa joj je izrasla malo sada. Ali mislim da je još uvijek sigurno u kategoriji lob najmanje. (Zapravo, mislim da je ovo izgleda bolje na nju.)

S druge rano primenjuje je Dianna Agron:

Sada joj je kosa možda centimetar ili dva duže, a ja apsolutno obožavam kako ona stalno prebacivanje ga. Evo nedavno Slika:

Love volumen na vrhu, vole šminka ni. Samo možda misle o tim korijenima, Di.

U svakom slučaju! Jasno opterećenja bob izgleda za izabrati iz-i imam riječ od osoba frizer Rodney Cutler da je bob je "najsnažniji frizura svih vremena." (Ja sam ga nedavno dala intervju za FLARE priču da je on čovjek koji stoji iza Emma Watson je pixie.) Rodney kaže da je razlog bob je tolika je da se radi sa svakim oblikom lica i tipu kose. Dakle, ako ste s obzirom na promjenu kose, jedan od ovih celeb stilova je u obavezi da radi za vas. Ne zaboravite, da kao što sam rekao. Ne kao ja.

Koji bob ti se najviše sviđa? Da li ste ikada nositi ovu dužinu sebe? Je Bachelor Ben dajući još neko jeza? (Prckali sa Courtney, Ben? Hajde.)

load...