Ljepota

Scarlett Johansson odgovara joj ljubičastu sjenilo za njeno haljinu

Scarlett Johansson odgovara joj ljubičastu sjenilo za njeno haljinu

Scarlett Johansson je gledao kako bomba nalik na TIFF premijeru ispod kože da nije ni čudo da su mnogi muškarci glavama su eksplodirale dok sam hodao po Princess of Wales kazalište u Torontu prošlog ponedjeljka noći. Mislim, pogledaj u nju:

load...

Osjećam se kao da je ovo jedan od onih slučajeva gdje je "momak vruće" i "girl hot" nekako ukrštaju. Tu je bez naramenica, cleavagey haljinu, i tiho uvijen kose, zadimljenih očiju i gol, jastučast usne-sve tipične "Muškarac Pleasers" sigurno. Ali ja sam više zanima kako joj je kosa je uvučen iza jednog uha, a možda i rastali na suprotnoj strani tako da se dobije taj uredan, 80-bazirani visina na prednjoj strani. (Misli vintage Christie Brinkley.) I najvažnije od svega, ja sam zainteresovan za šminke oko očiju.

To je udaranje nekoliko trendova ovdje. Prvo, to je smoky eye, ali ne u očekivanom sive, smeđe ili crne boje. To je ljubičasto-a kao što znate, mi smo s obzirom da određene boje poletjeti kao ludi u zadnje vrijeme (vidi: Keira Knightley i Rose Byrne).

Također, to je potpuno matchy-matchy joj haljinu:

To je razlog zašto ste upravo nikad ne reci nikad u ovom poslu. Samo ono četiri godine, prije pet godina? -oo mnogo odgovarajući nekada veliki mode i ljepote kriminala. Ali sada je zapravo stvar. Ja sam ohrabrujući ga. Ne ljubičasto zadimljene odijelo ovaj outfit bolje od bilo koje druge boje ili čak makeup look-bi imao? Mislim da je šareni oko je mnogo više "tekuće" izgled nego ravno neutralne. (Nije da neutralni su ikada greška, smeta vas, ali ovo je stvarno u trendu.)

Šta je ekstra velika je da ljubičaste djeluje gotovo kao neutralna, jer je tako duboko i malo smeđe. Dakle, to je još samo mali šminka rizik umjesto velikih jedan, kao da bi, ako je haljina bila jarko plave ili zelene boje. Mislim da je apsolutno svako mogao nositi ovu nijansu ljubičaste.

load...

Evo izbliza:

U šminkera iza ovog je opet bio Mai Quynh. (Ona je također učinio Reese Witherspoon u TIFF, čiji je mega-svježe, "bilo gdje radi", mandarina i brončane izgled samo smo pričali prošle sedmice.) Mai je bio ljubazan da podeli sa mnom proizvode ovdje koristi, sve Dolce & Gabbana od ScarJo je njihov lice.

Hajde da se fokusiraju na oči prvi. Oni nisu kao kompleks kao što sam mislio, jer sjena mislim da je samo mono boja, tiho uklopljena iznad pregiba i ispod donje trepavice. Mai je iskoristio ovu paletu -Mislim da samo boja u donjem lijevom kutu.

U interesu čuvanja stvari meke, ona koristi smeđa, a ne crna, liner skroz oko očiju.

Obratite pažnju na nedostatak lažnih trepavica-samo ovaj jet crna maskara:

Na njenu kožu, ona se nosi ove fondacije:

Dodir ovog praha sprečava sjaj:

I to peachy nijansu na obrazima:

Na kraju, ovaj hibridni ruž / sjajilo na usnama:

Nisam pokušao bilo Dolce & Gabbana šminku, ali OMG izgleda klisure. I kunem se, sljedeći put moram da kupim haljinu, imma da kupi ljubičaste samo da mogu ovo ponovi.

Nabavite proizvode

Neka vaše recimo

Šta mislite o ScarJo je šminka ovdje? Da li odgovara vašem sjeni sa svojim outfit-ili biste radije da ljubičasti zadimljenom sama po sebi? Jeste li isprobali neki Dolce & Gabbana proizvode?

load...