Ljepota

Kako napraviti trobljenu, oštećenu kosu izgleda zdravo

Kako napraviti trobljenu, oštećenu kosu izgleda zdravo

Dobro došli na naše dlake Konsultacije kolone. Da biste zatražili online kosu konsultacija od osoba frizer Bill Angst, slijedite upute ovdje.

Pitanje: Ja bih malo pomoći sa mojim previše toplo, plava, oštećenu kosu. Pitam se gdje treba da idem sljedeći sa bojom, kao što možete vidjeti da raste van. 

load...

Otišao sam iz tamno smeđe do ove boje na Božić vrijeme i imao je dotakao se jednom od tada. To ide od moje prirodne boje od korijena, do narandžaste boje za nekoliko centimetara, na lakšu plava boja na krajevima. Mnogo događa! Bilo koji ideja? 

Ja bih da ga zadržati duže. Moj tip kose je vrlo gruba i suha i imam puno toga. Takođe, ima tendenciju da bude vrlo silovit. Hvala na pomoći! - Rebecca

A: Rebecca, ja bih radije da raste kosu i redistribuirati težinu sa jako dugo slojeva. 

Da bi tu je pitanje vremena, budući da vaša kosa je tako obrađen u boji. Ovo dodaje natečenost-što je velika stvar za finije kosu dodati teksturu, ali to vam ne treba.

Vaša prirodna tekstura treba obojen samo uz proizvod ne-amonijak. Amonijak boje nadražuje kutikulu, što čini kosu fazi i suha. A boja bez amonijaka će napišite kutikule sama u prvobitno stanje, tako da će imati manje kovrča i grube osjećaj će na kraju otići.

Pravilna proizvod za kontrolu vašeg mane bi stajling krema-gel. Nanesite ga na mokru kosu i očešljaj u stilu s finim nazubljeni češalj. 

Neka vaša kosa osuši prirodno; to će pomoći zatvoriti niz kutikule da pomogne promovirati sjaj.

Ja bih iskoristiti svoj pramen kose i usmjeriti svoju kosu dalje od lica. Također, nosite kosu u vrhu čvor kad spava, sa creme stila uglavnom na krajevima, će omekšati i odvojiti svoj kraj.

load...

Osjećam da vašu prirodnu tamnu boju od korijena radi odlično za vas, a vi treba da vrhove lakši da pokaže vala i slojeva. 

Dakle, ja bih dodati lowlights svog korijena kose od korijena do sredine do kraja osovinu, ostavljajući krajeve potpuno sami. Onda bih napraviti sjaj da pomogne zapečatiti vaše kutikule i da popuni svoj kraj.

Billyxoxo

Bill Angst je jedan od Kanade najboljih frizera osoba i vlasnik Angst Salon na 240 Queen Street East u Torontu. Pozovite 416-360-5942 rezervirati termin.

load...