Ljepota

Kolekcija letnjeg raja CND-a je sletela

Kolekcija letnjeg raja CND-a je sletela

Iako sam veliki ekser narkoman, nikada ne bih zapravo pokušao ništa od CND do sada. (Teško je vjerovati, znam!) Brend, što je skraćenica za Creative Nail Design, bio dostupan samo u salonu tretmane do prošle godine, kada su predstavili svoje sedmični kućni sistem za nokte pod nazivom Vinylux. Premisa: klizav na Color kaput kao i svaki običan lak za nokte-no osnovni sloj potrebne a onda završiti sa Weekly Top Coat, za mani čip otporan koja traje do sedam dana.

load...

Očigledno, bio sam znatiželjan, i nisam mogao čekati da isprobate u novom Summer Paradise kolekcija hrabar, svijetle nijanse. (FYI, te iste boje su dostupne u Shellac kao dobro.) Reći ću ti odmah: to nije bilo dobro, ali to nije bilo sve loše, bilo. Saznati moje hitove i promašaje, plus uzorke ispod:

Cerulean more

Ova boja je prilično jednostavna krem ​​plavo da me je podsetio na nebo na jasan ljetnog dana. Izgledalo je zaista obećavajuće u boci, ali sam bio super razočaran kada sam prvi put primjenjuje se. Izgledalo je kao da će biti jako neprozirna, čak i na četkicu, ali moj prvi sloj bio je čista, vodenast nered. To nije bilo na sve ono što sam očekivao od ove boje! Srećom, drugi sloj izgradio ga u nešto ljepše završiti, ali nisam mislio da je to nešto posebno. I kao što vidite, to je još uvijek vidljivih i tanke u nekim mestima. Definitivno mi je Underwhelmed ovaj jedan.

Lush Tropics

Nakon testiranja Cerulean mora, pitao sam se da li je sve će biti nizbrdo od tamo. Su ostale nijanse biti jednako razočaravajuće? U slučaju Lush Tropics, da. Prvi sloj nije bilo prilično, i imao je isti ekstra-prozračno pokrivanje kao plava. Takva razočarenje! Opet, drugi sloj je postigao izjednačujući pogodak iz i na kraju rezultat je bio prilično zeleno, ali nisam bila zaljubljena. C'mon CND, očekivao sam mnogo bolje!

Electric Orange

Konačno, poljski volim. Jej! Svijetle narančasta izgleda lijepo i kremaste u boci, a izlazi samo na taj način na nokat. Bio sam ugodno iznenađen da neprozirnost bila odlična na ovom. Pop narandžaste je savršen za ljeto nokte na rukama i nogama.

Bicikl Žuta

Ne možete baš reći na fotografiji, ali žuti ima tona prilično shimmer prolazi kroz njega. Što se tiče neprozirnost ide, to je sjajno! Ali to je i malo na guste strani, a moj prvi sloj bio potrbušina nered. Dva sloja je to u redu (na fotografiji zapravo čini da izgleda mnogo bolje), ali u lice, vi i dalje može vidjeti neke pruga i područja gdje je poljski odvukli, ostavljajući tanak. Tako da je aplikacija nije bio najbolji, ali ako bi mogao raditi s njim, on definitivno čini sladak proljeće hlad.

load...

Sultry Sunset

Ovaj pinky-ljubičaste i srebrne shimmer nijansa je stvarno laskavo na nokat (više nego u bocu) i otišao na kao san. Aplikacija je bila glatka i poljski je lepo i neprozirne. Sve u svemu, bilo je stvarno lako raditi sa i je velika boja, previše. Mnogo bolja od plave i zelene u ovoj kolekciji, a ja sam definitivno radije ove svjetlucave nijanse u kreme.

Tango Passion

Kao i Sultry Sunset, ova nijansa je bila odlična. To je dublje šljiva-ljubičaste sa istim srebrni shimmer prolazi kroz njega. Što se tiče aplikacija tiče, nisam mogao tražiti više. Kakva razlika u odnosu na prva dva sam pokušao iz zbirke! Što se tiče boja, to je definitivno lijepo, ali ja bih spasio ga za jesen ili zimu. Ja ne mislim da ću se ovaj grabi na one ekstra-vruće i sunčanih dana.

Vinylux Weekly Top Coat

I na vrhu sve ove boje akciju Weekly Top Coat za uzorke, ali da se stvarno testirati Vinylux je dugovječnosti, ja stalno Tango Strast i Top Coat na nokte za pet dana da vidimo kako će izdržati.

Što se tiče čipova, to je odličan; nije bilo gotovo ništa! Ali moram priznati, poljski ne drži svoj sjaj dobro. Do drugog dana, primijetio sam nokte pogledao izgreban-up i dosadno. Prilično mnogo sve sjaj otišao, koji je bio razočaravajući. Volim super sjajni nokti, tako da nisam bio u činjenici da je počela hipnotišućoj danju dva. U suprotnom, to je stvarno velika tehnologija za one koji imaju ubacujući pitanja, te da trade-off će vjerojatno biti vrijedno.

Gdje kupiti

Nađi kolekcija CND-a Summer Paradise u salonima; vidimo da traži lokaciju u vašoj blizini.

Neka vaše Say

Jeste li pokušali Vinylux još? Šta mislite o ovoj kolekciji?

load...