Ljepota

Crveni, narandžasti i ružičasti sjenilo su najnoviji težak trend pokušaja

Crveni, narandžasti i ružičasti sjenilo su najnoviji težak trend pokušaja

Nikad ne reci nikad.

To je ono što sam naučio od pažljivo prati piste ljepote trendove tokom godina. Vidite najluđe stvari koje pisti i mislim-stvarno, dizajneri? Ti stvarno očekuješ da to u lice i izađe u javnost?

load...

Ali onda, primećujete isti trend reinterpretirati na sljedećoj modne kuće, a naredne i drugi. I postepeno, počinje da raste na vas. Sledeća stvar znate, poznate ličnosti su sportske ga. I tražim bilo dobro. A onda odjednom, ti grli tu prokletu stvar jer izgleda tako dobro.

Takav je slučaj sa najnovijim trend sjenilo boja: nijanse narančaste, crvene ili ružičaste. Oh, da, čuo si me. Oni su novi smeđe i sive.

Za ove jeseni, Dries Van Noten predstavio hrabar naranče nositi sve do obrva.

Eeks, zar ne? Mislim, nosim sjenilo do obrva je dovoljno strašno da to ne bude i, hm, narančasta. Čak ni svi od nas udobno nošenje da hlad na našim usnama još.

Pa kako o pinky crvene, onda? Ovo je od Donna Karan, ponovo za jesen / zimu '12:

Ne mogu reći da sam ikada razmišljali nosi ovu boju na moje oči. Ali vruće prokleto, ja sam ga sada razmatra. Mislim da je to radi, jer kako lijepo je nijansiranje urađeno, i koliko je neutralan, koje su ostavili ostatak šminke.

To je definitivno više nosive izvršenje iste nijanse, što smo vidjeli na Miu Miu natrag u proljeće:

Volio sam to, ali to je stvarno nešto što se ne bi mogao ikada nositi ako niste) model; b) u Parizu; c) našminkan samo nanosi Pat McGrath. Ali kao i kod svega Pat ne, to dao izjavu, što je da je ova paleta boja je o hit veliki put.

load...

Ako idemo još dalje u prošlost, do 2018. Godine, ove neobične boje su nogama oko sebe Derek Lam.

.i to mora biti moja omiljena verzija do sada. To ne čini se pitate zašto mi uvijek radimo mačka oči u crno? Mislim, mi smo ignorišući sve one druge boje, za Boga miloga! Urban Decay mi je poslao fuksije eyeliner prije nekoliko mjeseci i tada, stavio sam ga na stranu (jer nikada nisam mislila da ću ga koristiti). Da, sudio sam. I sada, ponovo aquainting sebe sa ovom pic, ja trude pronaći prokletu stvar.

Ali ja znam da je ovo sve piste stvari, a ne stvarnom životu. Dakle, hajde da zavirimo kako Poznati prihvataju trend u poslednje vreme.

Evo Emma Stone radi svoj Emma Stone stvar tokom Spider-Man turneju ovog proljeća:

Nisam sviđa mi se ovo na prvi pogled, ali se uzgaja na mene. Ružičaste Pink je svakako lakši nijansu u kojoj će nositi punom cvijetu, up-to-the-obrve tehnike u odnosu na verziju Dries Van Noten. Sjeni također izgleda iznenađujuće lijepo u kombinaciji sa lippie u istoj boji. Ko je znao ?!

Sljedeća imamo Marion Cotillard, koji je bio izuzetno hrabar u The Dark Knight Rises premijera:

OMGorange. Nažalost, to je nesigurna na pisti, pa čak i iffier na (predivna) celeb. Dakle, na što si ti i ja? Vjerojatno ne.

A ipak suptilnije verzija cijeli ovaj trend boja je na ovogodišnjoj Billboard Music Awards na Taylor Swift:

Bronzey roza nosi skroz oko očiju i utemeljeni teškim crnim trepavicama i liner. (Ali naravno da će to uraditi.) Ipak, to je dobar trik da bi u džepu sa bilo sjenilo boje. Ako mislite da ste otišli predaleko (ili previše svijetle), klizav na crnom maskaru i liner, i vidjeti ako to ne čine cijelu stvar 10 puta više nosive.

A evo i apsolutni put bez rizika da to roze na oči, zahvaljujući Emily Blunt:

To je neka vrsta ruža zlatne i dalje broji, zar ne? -i to je samo frakcija uzbudljivije nego što je normalno zlato (ili smeđe ili sive boje, itd.) I to je potpuno ne-strašno. Nazovimo to starter roza sjenilo. Jednom kad savladate ovo, možete diplomirati na veliku ligu.

Reci mi:

Da li ste ljubitelj ove nove nijanse za sjenilo-ili mislite da oni pripadaju striktno na usnama? Koje su vaše omiljene piste i osoba tumačenja? Da li probati ovaj u stvarnom životu ili ste drži na svoj go-to shadow boje? (Koji je.?)

load...