Ljepota

Alexa Chungov komplet za oči za Eyeko stvara krajnje mačje oči

Alexa Chungov komplet za oči za Eyeko stvara krajnje mačje oči

Hajde, divim Alexa Chung je šminka u ovu sliku. Ja ću ti dati malo.

Zar to nije savršenstvo? S vremena na vreme, došao sam na makeup look koji mi ne bi smetalo taloženje na za život-ako, u nekim bizarni svijetu, morali smo izabrati samo jedan i njen peachy sjaj, definirane trepavice i beba tečnost liner Flicks stvarno uradi to za mene. Danju, noću, to bi raditi bilo gdje i na bilo koga.

load...

Ako, poput mene, ti si posebno inspirisan njenim očima, onda ćete biti sretni da znaju da Alexa, koja je i sama smatra da je tečnost liner Connaisseur, se udružio sa Brit brend Eyeko da se stvori novi, ograničeno izdanje kompleta oka. To je ono što ona nosi u ovim slikama i da ti kažem, Eyeko zna mnogo o maskaru i tečnost liner.

Sama ambalaža je način cool, a izgleda ovako:

"To je vjerojatno nije tajna da sam veliki fan mačke očiju eyeliner Flick, a nakon što je pokušao mnogo različitih marki, Eyeko definitivno je najbolji u kreiranju mojih omiljenih '60s izgledati", kaže Alexa. Za mene, to svedočanstvo vredi mnogo, jer Alexa (starost 30) je sada u poslu već godinama, a prije toga je radila kao model. Pretpostavljam da je ona pokušala desetine Eyelineri.

U svom Eyeko Collab, dobiješ dva proizvoda. Njihov novi, vodootporan očiju Do Liquid Eyeliner u ultra-mraku Carbon Black:

I novi uređaj za oči Do maskara, također u čađa, uz jačanje i produžavanje svojstva:

Izgledaju nekako petite u ove slike, ali pero je iste veličine kao normalan olovku da ćeš koristiti za pisanje, a maskara je u punoj veličini (čak i veći od moje ostale tekuće maskara Omiljeno od MAC).

Od liner, Alexa kaže: "pera je savršen oblik i veličinu da vam kontrolu. To vam daje preciznost da bi privukli na savršen cat eye. Mračno je i vodootporan, tako da se ne miče, čak i na vodene linije. "

Kako je prošla za mene? Voljela sam crtež s njim; bilo je vrlo lako kontrolirati, kao marker, ali bolje, a ima i precizan, ali mekan i savitljiv vrh (za razliku od većine Eyelineri, koje su vrlo teško). Ono što najviše me impresioniralo je, međutim, kako brzo se osuši. Imajući teške kapcima, uvijek moram paziti da ne otvaraju oči preširok za nekoliko minuta nakon nanošenja tečnost liner, da ne bi prenijeti na moje gornje kapke. Ovaj sušeni dole u roku od nekoliko sekundi! Zbog čega je bilo mnogo lakše da se izgradi i usavršim naglih pokreta.

load...

Evo kako je to izgledalo (sa maskara):

Ups, mislim da je ovo pic prije mene obrve sa Gimme Obrve! (Recenziju ovdje.) U svakom slučaju, možete vidjeti koliko je crno to ide. Jedina zamerka je malo ljuštenja, ali to nije bilo važno. Mislim da je ovo traje cijeli dan.

Što se tiče maskare, moj trepavice izgledaju malo zaglavi zajedno u ovu sliku i ne znam zašto, jer to je zapravo fantastičan proizvod u stvarnom životu. (Možda sam se prijavio previše ovdje, i znam da nisam dobio pravcu mojih trepavica sasvim poklapaju.) U svakom slučaju, volio sam njegove prozračne četkom i kako je zgrabio na i zadebljale svaka trepavica bez velikih pramenova. Formula je tako meka da možete zadržati četkanje i četkanje kroz.

Alexa imao da kaže o tome: "Ja volim '60s srna očiju izgled i to mi daje više, deblje, crnje trepavice bez muke Falsies Ostaje u nedogled, ali oseća neverovatno, zahvaljujući sve magije trepavica povećavaju. U mix. "

Iskreno, mislim da je to odličan mali kit za ljubavnik mačka očiju i dobar način da isprobate Eyeko ako ste novi brand. Na C44 € / US40 € to nije loša stvar, jer je njihov Skinny Liquid Liner ide za C19 € / US15 € i njihov Black Magic maskara je C29 € / US24 € na miru. Opet, oba su u punoj veličini proizvoda u ovom kompletu.

Želim da znam šta ti misliš. Ali prvo, neki brzih saveta!

Nekoliko malo tips cat-eye

Evo Alexa: "Počeo sam da radim ovo Flick cat-eye kad mi je bilo 17, a ja to radim svaki dan, tako da sam imao godina prakse sam prvi put učiniti izvan Flick, samo jedna linija Onda vidim.. Ako su čak i nivo, a onda ću nacrtati ostatak u to odgovara, ali ponekad to radim previše gust i da ponovo počne sam opsjednuta usavršavajući to My rekordnom vremenu je oko minut i po.. Na dobar dan. "

Moji savjeti su zapravo izvući svoj tekst sa redovnim crnom olovkom za usne, a zatim ići preko njega sa tečnošću-to će ga učiniti mnogo lakše dobiti lijep liniju.

Slažem se da se počne sa van lagane udarce prvo i to radi najbolje za mene da ih izvući sa otvorenim umjesto zatvorio oči. Koji vam omogućuje da igrate gdje želite lagane udarce da idem, a onda se vratiti i povezati linije kad zatvorite oči.

Ona također pomaže da se Q-Tip i neke Bioderminu H2O zgodno da počisti sve greške!

Kupujte proizvode

Neka vaše recimo

Da li volite da radite mačka oči? Da li ste probali sve, od Eyeko još? Koje proizvode / tehnika ti se kunem za dobijanje ovaj izgled?

load...