Ljepota

Pregled ručnog šminkanja: 5 najboljih proizvoda za pokušaj HandM lepote

Pregled ručnog šminkanja: 5 najboljih proizvoda za pokušaj HandM lepote

Koliko god volim ljepotu, ja sam totalni mode nakaza u srcu. Odjeća samo razgovara sa mnom! Dakle, kada ta dva svijeta sudaraju, imam vrlo, vrlo vrtoglavicu. I kao sreća može imati, oni nedavno sudarila u najstrašnija mogući način. 

load...

U slučaju da niste čuli, ja govorim o jednom od mojih omiljenih brze mode trgovaca, H & M, a njihovi svježi novi asortiman ljepote.

Hs novi ljepota odjel je upravo debitirao u određenim prodavnicama i ima jato proizvoda, uključujući i lak za nokte; frizerskih proizvoda (oblikovanje alata, sprejevi, balzama i kreme); njegu tijela (miris, piling i losioni) i šminku. A smiješno iznos od šminke, u svakoj boji pod suncem. Ovo je tako uzbudljivo! 

Možete samo zamisliti kako je u odnosu na mjesec sam bio kada me je H & M je poslao lijepu paket od pet stavki za isprobam:

Evo šta sam pokušao:

  • H & M Dovršavanje puder u Warm Beige
  • H & M puder rumenilo u marelica
  • H & M Nail Color u decembru Dawn
  • H & M paleta sjenila za oči u zadimljenim Aktovi
  • H & M Cream ruž za usne u Candy Apple

Kao prvo, pričajmo o ambalaži. Ne mogu pomoći, ali volim šik crno-bijele tema H & M je u toku. Ne možete ga vidjeti na ovim fotografijama, ali crne kompakta svi imaju bijele dna (osim rumenilo, što je zlato). 

Sve stavke koje sam dobio je u kutiju, tako da nećete morati brinuti o otiscima prstiju od ljudi dodiruje ambalažu prije nego što čak i to odvesti kući.

Evo istinu o svakom:

H & M Završni puder

Ako postoji jedna stvar koju sam mogao promijeniti o mojoj koži, to bi bio moj super-masnu područje nosa. Kao rezultat toga, ja sam se okrenuo upijanje listova i proizvodi za završnu prah u pokušaju da se situacija popravi i držati ulje na odstojanju. Nažalost, nisam bio previše uspješan. Do sada. 

load...

Evo dogovora: Ja obično primjenjuju u prahu nakon sve moje šminke je na, a do kraja radnog dana, moj nos je isto tako masna kao što je bio prije šminku. Ali nakon nanošenja H & M Završni puder u, moja koža je jedva masna osam sati kasnije, što ne mogu pomoći, ali biti impresionirani s. 

Ni na koji način je to kao mat ili pod kontrolom i pravo nakon nanošenja, ali u svim iskrenost, mislim da je ovo radi bolje od mog Marc Jacobs Perfection puder. I na ispod 10 €, to je neka vrsta ukrasti!

Evo prah izbliza: 

To nije kao svjetlost ili kao "pero" kao i moj Marc Jacobs u prahu (MJ pobedi na tom planu, izrekao), ali to ne ide na teške ili cakey, bilo. To je negdje u sredini, a to nije loša stvar. 

Ja bih Swatch to za tebe, ali stvarno, to samo ide na prozračno. Kao i većina završio u prahu, nije potrebno mnogo truda da se prijave, i sa nekoliko Sweeps, sjaj je nestao! Do sada, tako dobro, H & M. 

Trgovina: H & M Završni puder

H & M puder rumenilo

Yay, rumenilo! To mora da je jedan od mojih omiljenih šminke kategorije, pa naravno nisam mogao čekati da se H & M puder rumenilo u marelica na obrazima. 

Ova boja marelice izgleda klisura u ambalaži, a čak i kada swatched na moj prst. Svjetlo peachy-roza je tako lijepa! 

Ali kada se ova nijansa pomiješan se na koži, stvarno blijedi do ništa. Toliko da nema ni bilo kojem pokazujem, jer bi mislio da samo gledajući moju kožu! 

Hteo sam da volim ovaj rumenilo, ali to jednostavno nije dostavio. Evo da se nada da je to samo ova nijansa.

Trgovina: H & M puder rumenilo

H & M lak za nokte

Znaš da ćeš biti uzbuđena da vidim lak za nokte među njima H & M goodies! Ovo prelijeva nijansa, December Dawn, je čista, shimmer, boja-prebacivanje poljski značilo da se nosi preko bazu. 

Upareni Ja December Dawn s Essie je Wrap Me Up, neutralni gol iz zbirke Cashmere Matte sam pregledao ovdje. Volim ga preko gol u boji, jer on daje da nešto posebno, a ovisno o svjetlu, predivna duginim bojama nijansu.

Ne mogu reći mnogo u smislu izdržljivost sa ovim nijansu, jer sam ga koristiti kao gornji sloj. Isto važi i za primjenu; dobro primjenjuje, ali ja stvarno koristi samo jedan sloj od toga. Definitivno sam tako, ali da se vidi kako Hs lak za nokte linija zapravo slaže se kvalitete tiče, ja bih da probam krem ​​boje. 

Ja se stvarno sviđa četka, iako! To je gusta i široka, što čini za jednostavnu primjenu. I kapa nije predugo, što ga čini lakšim za upravljanje svakom moždanog udara. 

Konačnu presudu: Ne mogu čekati da se moje ruke na više nijansi, posebno na samom novčanik-friendly cijeni!

Trgovina: H & M lak za nokte

H & M paleta sjenila za oči

Svi znamo da ne zaista sjenilo, ali kada sam svratio otvorena Smoky Aktovi Palette, odmah sam se sviđa. Mislim, da sam zapravo nosio sjena, to bi tako i bude moja boja. Volim da postoji malo sve u ovoj paleti. Od svjetlucave nijanse mat osnove, ti sve! 

Ovdje su svih devet senke swatched za tebe:

Oni nemaju imena, tako da ćemo samo ići sa stupovima ovdje. Tamnije nijanse, uglavnom u kolonama dva i tri, imaju lijep pigmentacije i lakši one su upravo to svjetlo. 

Kao ne-shadow korisnik, neću se poseže za tim svaki dan, ali oni izgledaju lako dovoljno za korištenje i uklopiti. Možda ih čak i uhvatiti se za moj sledeći shadow-nosi prilikom, iako ću morati majorly poboljšati moje sposobnosti aplikaciju!

Trgovina: H & M paleta sjenila za oči

H & M Cream ruž za usne

Posljednje, ali ne i najmanje važno, pričajmo o karmin. Prije svega, pakovanje HS novih Cream ruž za usne je da umre za vas. Bež i zlatne cijevi je tako chic! Ona ima lijep težinu da ga i ne osjećati jeftino. 

Ukrao sam Candy Apple na usnama i odmah ga voli. Njegova kremasta formula odmah hidratizirana moje usne, a boja je neverovatno. Ja inače nikad ne nose crvene da rade, ali mi nije smetalo nosi ovaj jer je to bila ispravna. Ne previše svijetla niti previše masna. 

Našao sam to je trajalo sve dok bilo koji drugi karmin Imam (ili su platili više za!), ali najbolje od svega, nakon jela i pića, to ostavio iza sebe lijep mrlja. Love! 

Trgovina: H & M Cream ruž za usne

Zaključak

Mislim da već znaš kako ću zaključiti ovaj komentar, ali ću ipak nacrtam za vas. Run, ne hodaju, u najbliži H & M i uzmem neke svoje nove ljepote stvari! 

Pet proizvoda koji mi je pokušao da me svrbi da otkrije celu kolekciju. Cijene su prilično nepobjediv, kvaliteta je super i ja mogu samo zamisliti postaje (sretno) izgubila je u svim šminke, proizvodi za kosu i miris. Ovo je jedan šampion u mojim knjigama. 

Shop urednika

Da li ste odjavili H & M Beauty još? Šta ti misliš?

load...