Ljepota

Kako dati dugu, smeđu kosu svež izgled

Kako dati dugu, smeđu kosu svež izgled

Dobro došli na naše dlake Konsultacije kolone. Da biste zatražili online kosu konsultacija od osoba frizer Bill Angst, slijedite upute ovdje.

Pitanje: Želim da znam šta da radim sa kosom. Sam raste ga za neko vrijeme, a ja volim dužine i boje (sam ostavila prirodno već godinama). 

load...

Ali ja uvijek izgleda da rade istu stvar iznova i iznova: ja skratiti nakon što sam ostavio dug za neko vrijeme, a onda sam rasti opet van. Ja ponekad šiške, a ja sam pokušao kosi kratki bob.

Najviše mi se svidio moj frizure, ali ja stvarno želim da znam šta mislite da je moja "Život Cut". Mislim da ne želim da opet kratko, kao što sam uvijek želim da raste ga, ali osećam kao da mi treba promjena (opet!). Hvala! - Ivonne

A: Ivonne, volim dužina i boja, kao i, i mislim da ste odgovorili na svoje pitanje o svom životu Rez. Nosite ga... To je ono što se događa kada se vratite na istu udobnost kosu zoni iznova i iznova.

Uz to, rekao je, tu su sve vrste opcija za vas, jer imate prirodnih resursa za promjene.

Ovdje je super, dramatične promjene osećam će vam odgovarati, mekom, svestran prasak i tamnije boje.

Ovo vam može postići tako što dodan u vašu prirodnu boju sa polu-stalni proizvod lowlights. Radi toga, možete zadržati integritet vaše kose i tamne boje će samo nestati.

Još jedna karakteristika bih da istaknem je deblji kraj-koji će dodati još udarac u tamnije kose.

A stil opcija da te volim za svoj novi prasak, sa snažnim bočnog dijela:

Na drugom kraju spektra, ovdje smo poboljšane mršav krajevima i upaljač u boji.

load...

Ovo je vrlo realan boju za vas da se postigne, ali će naglasiti vašu kosu, koja pomaže kod mršave krajevima.

Ja sam ljubitelj i debele i mršave krajevima, u zavisnosti od efekta potrebno. U ljetnim mjesecima, s vlagom i prirodnom kretanju, mršave krajevima može stvoriti velikom stilu plaže. U zimskim mjesecima, bez vlage, a deblji kraj će dati više bujne izgled vaše kose.

Imaju toliko zabavno god želite sa kosom, i igrati oko nekih više, jer uvijek možete vratiti na trgu jedan i ponovo počneš sve ispočetka. 

Billyxoxo

Update: Ivonne podijelila svoje "posle" s nama! Otišla je s lakšim boje i mršav krajevima:

Gorgeous!

Bill Angst je jedan od Kanade najboljih frizera osoba i vlasnik Angst Salon na 240 Queen Street East u Torontu. Pozovite 416-360-5942 rezervirati termin.

load...