Ljepota

Najbolji ruževi za ruke: 6 savršenih ružičastih nijansi iz kolekcije LA vie en rose

Najbolji ruževi za ruke: 6 savršenih ružičastih nijansi iz kolekcije LA vie en rose

Ako ste sede trenutne '90 karmin preporod, ne krivim te. 

Kylie Jenner bi ih skinu, ali one blatnjave smeđe, cigle i sive nisu uvijek najviše laskavu stvar dama može staviti na usnama. (I to je čak i bez super-mat teksture i preko nacrtane oblike također u modi sada.)

load...

Ali znaš šta uvijek izgleda dobro? Pink. Stoga, imam pravi uzbuđen kada je stigao L'Oréal novi La Vie en Rose kolekciju. To je dah svježeg zraka i upravo ono što sam osećaj da nosim kao ulazimo u ljeto 2019. Godine.

L'Oréal Paris La Vie en Rose Collection 

Svaki roze-based boja usana u ovom opsegu je inspirisan jedan od brenda osoba lica; u Kanadi, postoji šest nijansi, ali mislim da više dostupne su u SAD-u i Velikoj Britaniji. 

Uvijek sam bio ljubitelj zbirke Exclusives, da se vratimo na ove velike crvene, ali po mom mišljenju, roze su najbolji još. 

Finiš je čista mat, tako da oni nisu previše sjajna, niti previše teška samo meka. A nijanse su iznad dobra. Ne samo uobičajene tople i bebe roze, ali neke vrlo zanimljive između boja koje verovatno ne imate u svom arsenalu.

Ja samo volim kad naiđem na proizvode koji su ovako dobro, u apoteci cijenu. Verovatno ćete htjeti barem nekoliko nijansi ovdje ako ne i sve njih! 

To je stalni postav, a ne ograničene serije, tako da će biti tu još neko vreme.

Julianne Pink

Julianne Pink, inspiriran Julianne Moore, opisan je kao akt ružičasto. To je više pinky nego nude / bež-pravi girly baby pink! Ali to nije tako bleda da je to baš laskavi, ili kredasti izgleda. Kao i kod većine u svijetlim tonovima, moglo bi se drže malo na bilo lisnatom zakrpe, ali to je lako ispraviti zaglađivanja sa prsta.

load...

Eva Pink

Eva Pink, inspiriran Eva Longoria, opisan je kao breskva ružičasta. Ja ne znam o tome, ali ja volim ovu boju, bez obzira na to je jedan od mojih omiljenih u kolekciji sigurno! Na mene, ona ima neke meke bobica tonovima, ali prigušen; to me podsjeća na one između srednje ruž nijanse koje brendove kao što su Revlon imala u 90-ih i '00s. Vrlo "tvoje usne, samo bolje", posebno sa modernim polu-mat teksture. 

Jennifer Pink

Jennifer Pink, inspiriran Jennifer Lopez, je opisan kao magenta ružičaste. Bože, to je predivno! Ona gleda u cijev mnogo tamnije nego na usnama, gdje postaje ovoj bogatoj kombinaciji pink i bobica tonova. Volim ovo hrabar usta, umjesto uobičajene crvene ili pink.

Doutzen Pink

Doutzen Pink, inspiriran Doutzen Kroes, opisan je kao fuksije. Još kao električni pink-ova boja je najsjajnija u opsegu i najviše kul-tonirana. To je lijepo, ali pretpostavljam da vjerojatno nešto ovako već od kada pink bio veliki trend, oko 2018. Godine mi, to je verovatno najmanje laskavu jer mi treba nagovještaj topline u mojoj roze.

Liya Pink

Liya Pink, inspiriran Liya Kebede, opisan je kao Grenadian ružičasto. Nisam siguran što to znači, tačno, ali to ide na kao svjetlije, lakši i nešto više crvenkaste verzija Jennifer Pink. I jebeni volim-drugi favorit. Opet, to je dobra promjena tempa od crvene, ali ima slične intenziteta.

Blake Pink

Blake Pink, inspiriran Blake Lively, je opisan kao Orangey ružičasta. Pa, to me je imao u zdravo-a nije razočarala! Suprotno tome kako to izgleda u epruveti (koral), ružičasti tonovi izlaze više na usnama da napravite ovu lijepu jedinstvenu nijansu koja će raditi na većini ten. Spomenuo sam ranije kako žuto-zategnut Pink su teško doći, tako da je ovo rijedak naći!

Zaključak

Ono što sam ti rekao-panel Login ove nijanse neverovatno? Dok mislim da u svakom tonu kože mogao nositi bilo koji od boja, tu je sigurno biti najmanje jedan ili dva posebno koji kradu vaše srce. Za mene, to su Eva Pink, Liya Pink i Blake Pink. Ja sam u velikoj ljubavi ovdje!

Možete pronaći L'Oréal novi La Vie En Rose kolekcije pink karmin na Ulta i drugih drogerija.

Jeste li ruž fan roze? Šta mislite o ovoj kolekciji? Koja nijansa je tvoj favorit?

load...