Ljepota

Naomi Watts 10 najbolja kosa i šminka

Naomi Watts 10 najbolja kosa i šminka

L'Oréal Paris je upravo objavio da Naomi Watts pridružuje svoje porodice glasnogovornici, a ja ne mogu biti više uzbuđen. U svojim brojnim crvenim tepihom sudeći, 46-godišnja glumica se uvek pojavljuje ultra-ugodno u njoj kože i ona nikada ne izgleda preterano (ili preko ubrizgavanjem!). 

load...

U stvari, to je znanje Naomi o tome šta radi s njom dobro karakteristikama i tipu kose koje sam najviše divim. Primijetit ćete da nikada nije odluta iz svog potpisa za kosu (srednje dužine i svjetlo plava), niti da ide za ekstremne šminke izgleda (ona obično drži sa bobica ili crvene usne). A ipak, ona ipak uspeva da se dobro zabaviti s njom ljepote.

Da vidim na šta mislim? Razmotrimo njen 10 najboljih izgledom.

1. Soft Waves, Ispirajući obraze i Stained usne

Soft, labav, dodirljiva valovi sa ispran obraze i obojenog usne je klasična ljepotica formulu koja je i potpuno romantično. Naomi (koji je bio neverovatan-tražim 41 ovdje) pustiti obraze i usne ističu, držeći oči samo maskaru i šampanjac sjena, s jakim obrvama. Ako je ona danas radi ovaj izgled, verovatno bih da ona očetkajte te talase.

2. Centar-Parted kovrčama i Bold Red Lips

Kako divan je ovaj izgled? Većina ne bi bio u stanju da izvede dugo bob sa uskim, Ringlet stilu kovrče ali to izgleda fantastično s Naomi je delikatnim karakteristikama. Snažnu kosu izjavi pozvao na jednako hrabar crvene usne, a duge tamne trepavice izbalansirati sve napolje. Ona izgleda kao mala lutka.

3. Ravnu kosu tupim Ends i Grey Smoky Eyes

Evo fotografija koji je inspirisao moj rant o slojevima. Kao što znate, bilo je veliki pokret u posljednjih nekoliko godina prema sloj-manje frizure tupim krajevima, a Naomi je bio jedan od prvih u Hollywoodu. Ja sam veliki, veliki ljubitelj ove frizure za fine, ravno teksture kose. I izgleda savršeno uz niske ključne šminke i meke sive zadimljene oči.

load...

4. Deep Side Dio i Dark Berry Lips

Ovo je jedan od mojih omiljenih sigurno. Parting kosa joj put kroz na jednu stranu potpuno mijenja joj izgled, za dramatične filmske zvezde vibe. Onda je sve o bobica usana što je malo tamnija od Naomi uobičajene, i čini za naklon do vampy trend usne, bez preplavljuju njene fer boje. Ona je bila 43 ovdje. Lud!

5. Ravnu kosu i bezalkoholnog Smoky Eyes

Još jedna varijacija ljepote formula Naomi je ovaj centar-Parted, stick-ravna kosa sa blago ubrljan očima. Obratite pažnju kako pale njena koža, kao i da ona ne pokušava da bude drugačije-rumenilo super-suptilno je, a usne imaju samo nagovještaj boje. Posebno volim malo glomazno, pista-ovski trepavice.

6. Retro Faux Bob i Peach Lips

Još jedan od mojih omiljenih! Naomi nosi ove retro frizure, kao niko drugi. Evo, kosa joj je bio uvijen u vintagey valova, a zatim ušuškan u faux bob To je tako divno. Otišla je za hrabrije rumenilo ovdje, sa odgovarajućim peachy usnama, i jet-crnu maskaru na trepavice.

7. Hollywood Waves, mat kože i Cherry Lips

Možeš li da veruješ Naomi je 45 ovdje ?! Ovaj put, da završi koža je dosta više mat nego što smo se vidimo, sa odgovarajućim ne-sjajne trešnje ruž za usne. Ali, to je njena kosa, to je prava zvijezda-big, pahuljasto i mekana, u konačnom retro valova. Mogla je lako vremena putovanje natrag na Old Hollywood doba, i potpuno uklopiti.

8. Soft Waves, Long trepavice i Stained Lips

Evo jednostavan dnevna izgled za Naomi koji prikazuje njen delikatna ljepotu. Kosa je već lagano uvijen i uvučen iza ušiju, sve bolje pokaže svoju svježe kože, jake obrve i definirane trepavice. Ja samo volim ove obojene usne na nju.

9. Retro Waves i Red Lipstick

Ovo je dnevna varijacija na starog Hollywooda izgleda Naomi je takav profesionalac u. Kose side-swoopy je vrlo Marilyn Monroe, ali šminka je više low-key-prirodne kože, bold obrve i čista, ali snažnim crvene usne.

10. Soft Updo i Bright Red Lips

Posljednji se je pogled iz ranije ove godine, a ona je malo izvan nje zone udobnosti ide sa ultra-jarko crveni ruž. Ipak, to radi jako dobro s njom bojanje i uz labave, lako podignutom kosom. Lijep način da se prebacite ga, Naomi!

Neka vaše Say

Da li mislite da Naomi Watts je dobar izbor za L'Oréal Paris? Koja od ovih izgledu je omiljena?

load...