Ljepota

Najbolja frizura za kravicu na zadnjoj strani glave

Najbolja frizura za kravicu na zadnjoj strani glave

Dobro došli na naše dlake Konsultacije kolone. Da biste zatražili online kosu konsultacija od osoba frizer Bill Angst, slijedite upute ovdje.

Pitanje: Imam tanke kose koja se suši prirodno pravo, možda par Kinks tu i tamo. Imam i taj užasni zalizak da možete vrsta vidi u potiljak. U osnovi, svoj dio poludi i ako ne zadirkivati ​​da prostor oko njega, to može izgledati kao proplanku. 

load...

Obično, moja jedina stvarna promjena ide od duge kose (do sredine leđima) na nekoliko centimetara ispod ramena. Ja ću povremeno dodati bočni prolazi prasak, a onda samo polako pustite da izraste.

Ja sam po prirodi brineta, ali kad sam bio mlađi, bio na suncu bi značajno posvijetliti svoju kosu, tako da nikada nisam video sve smeđe (mislim da ne želim da ?!).

U posljednje vrijeme, samo sam se kao stil čini moje lice izgled rounder. Sviđa mi se wannabe slojeve Jennifer Anniston koji dolaze oko ispod brade, ponekad, ali na drugu polovinu moje glave, nikad ne izgleda da se to dogodi. 

Znam da vjerujem u sve jednoj dužine za djevojčice sa kosom poput mene, ali samo volim malo kretanja i dizanje na kruni. HELP! Nisam volio šišanje u nekoliko godina. - Whitney

A: Whitney, hvala ti za podnošenje svoj dilema sa kosom. 

Radite najbolje što možete sa svojim duge kose i zadirkivanje je način suočavanja sa svojim krunu zalizak.

Moj predlog za vas je da redistribuirati svoju ulogu.

Mislim da je to rez i boje će biti krajnji promjena za vas.

Rastanak će vam pomoći sa svojim krunu, i osećam bočni prolazi prasak i kraće dužine će dati svoju kosu malo više volumena.

Trenutno težinu vašeg dugu kosu vuče ga i naglašava zalizak. Ako te opustiti slojeve, to će vam pomoći riješiti problem.

Bi bili sigurni da su dugo slojeve, jer ako su prekratki, imat ćete klica na svoju krunu i nećete biti zadovoljni s tim.

load...

Takođe mislim sve dubine i tonove u ovoj boji će dati svoju kosu više dimenzija i da izgleda deblji.

Evo dva druge opcije:

Billyxoxo

Bill Angst je jedan od Kanade najboljih frizera osoba i vlasnik Angst Salon na 240 Queen Street East u Torontu. Pozovite 416-360-5942 rezervirati termin.

load...