Ljepota

OPI dovodi Brazil do prstiju na proleće 2019. godine

OPI dovodi Brazil do prstiju na proleće 2019. godine

Postoji samo jedna zemlja moramo zahvaliti za najneprijatnije paperja-tamo voskovi i jedva-tu bikini dna. To istoj zemlji je također poznat po svojim ozbiljno prekrasnim ženama, uključujući i Adriana Lima (moja djevojka zaljubljena), Gisele Bundchen i Lais Ribeiro. Ah, Brazil; ste tople i proizvodite još toplije ljudi. (Francisco Lachowski. ", Rekao je Nuff.)

load...

Ovog proljeća, Brazil je i inspiracija za uskoro-to-biti izdat kolekcije boja OPI, nazvao Carnaval boje. Duh i ukus Rio de Janeiro, Brazilija, Salvador, Bahia i Sao Paolo su prožete u ovom 12-nijansa kolekciju koja je toplo kao u plažama-i Brasileiros.

To je podijeljen u dvije palete: šest prigušene nijanse evociraju pješčane, bujnom strani Brazil, dok ostalih šest su hrabre, svijetle i energičan. Evo slom:

Sljedeći Step.The bikini zone

Sljedeći Stop.The bikini zone je "fancy-tonirana kalaja." Ova nijansa je Dark Horse kolekcije. Kao što ćete vidjeti, ne baš izgleda da idu uz Brazil temu ili sa drugim bojama, od kojih je većina kreme. To je rekao, bilo je lijepo na nokat, ali daleko od mojih omiljenih. Prvi sloj je čista, ali se može izgraditi, a ja sam bio zadovoljan sa dva sloja. Volim kako se pomera boje u svjetlu, ali sve u svemu nije bio previše impresioniran sa ovim.

Ne Bossa Nova Me Around

Ne Bossa Nova Me Around je idealan kremasti gol. To nije previše svjetlo i ne previše tamna; to je samo pravu nijansu za kad si klasičan, čisto mani. Ili kada želite prstima na rukama i nogama da nestane u pijesak. Oh ljeta, gdje si?

Tupe-manje Plaža

Trenutno sam sportski Taupe-manje Plaža dok pišem ovaj komentar, i mogu potvrditi da je to sjajna boja. Ovo tupe nijansa je dobar neutralan da vidim rade sa svim tonovima kože. To će izgledati još bolje naglašen neki od brights u ovoj kolekciji. Dva sloja je bilo više nego dovoljno za ovo.

load...

Ja São Paulo Over There

Ja São Paulo Over There, osim što tako pametno ime, je moka-tonirane boje da ne mogu u potpunosti baviti. Obično nisam ljubitelj smeđe-naginju nijanse, ali ovaj ima dovoljno sive u tome da izbalansira to. Još jedan veliki neutralan sa još bolju primjenu.

OPI postigne gol!

OPI postigne gol! je opisan kao "bogat čokolade" hlad, ali nakon dva sloja, ispostavilo se da je više od bordo-ljubičasta, koje sam mnogo radije smeđe. Sviđa mi se boja, ali je definitivno više jesen / zimu prikladniji od proljeća. Bilo je smešno neprozirna i glatka kao maslac da se prijave.

AmazON.AmazOFF

AmazON.AmazOFF je žad zelene sa crelly (creme-jelly) formula. To znači da nije dovoljno neprozirni biti creme boja, nije dovoljno tanka da bude Jelly nokte, ali umjesto toga je mješavina dva. Kada je ugledao bocu, mislio sam da je to pljunuta Fly, iz zbirke Nicki Minaj, ali Amazon... AmazOFF je mnogo zeleno tonirana. Ovo je jedan super-zgodna i dragulja slično. Definitivno jedan Ja onesvestila više nakon mog dvoslojni nanos.

Ja jednostavno ne mogu da Cope-Acabana

Ja nisam ljubitelj žute nokte, ali mi je ovo jedan pridobio. Ja jednostavno ne mogu da Cope-Acabana (slađi ime, molim vas?) Je najljepša žuta mislim da sam ikad vidio. Bilo je skoro neprozirne u jednom sloju, kao i većina nijansi u ovoj kolekciji, i bio je samo besprijekoran. To je kao neon beba žuta (to čak i ima smisla?). Čaroban, ti kazem.

Odakle Suzi Man-go?

Volim, samo apsolutno ljubav, odakle Suzi Man-go? Ne mogu da prebolim kako ove boje su bukvalno neon pastela. Ovo mango je prekrasna na nokat i ja zamišljam kako zapanjujuće bi to bilo na tamnije nijanse kože-ili s ljetnom promašaj ten. Plus, neprozirnost je Swoon-dostojan.

Toucan Do It ako pokušate

Toucan Do It Ako pokušate još jedan slasno neprozirna-u-jednom-sloj neon pastelnim san. Ja jednostavno ne mogu dobiti dovoljno. Ova kolekcija je savršen.

Poljubi me Ja sam Brazilac

Poljubi me Ja sam Brazilac je bio girliest nijansu ih sve, iz očiglednih razloga, i mislio sam da je to sjajno. Opet, nevjerojatna neprozirnost i tako lepu, ženstvena boja to je tako divno za ljeto.

Live.Love.Carnaval

Još jedan pobjednik u ovoj kolekciji je Live.Love.Carnaval, a "svečani koral." I svečanim je bilo. Osećam se kao da ja dobijam ponavljaju ovdje, ali je imao veliku, neprozirna formula i to je super-slatka boja. Ne mogu pomoći, ali volim.

Red Hot Rio

Red Hot Rio je crvene boje sa suptilnim shimmer trčanje tokom koje je jedva primjetan. Od svih živih boja, ovo je vjerojatno moj najmanje fave. To je klasika, "crveno-vruće" hlad, ali osecam kao crvena je crvena je crvena. Svi su nekako izgledaju isto za mene, tako da je ovo jedan nije ništa pisati kući o. Međutim, to je imao veliku formulu, kao i svi ostali.

U krajnjoj liniji,

Ako nije mogao reći, ova kolekcija zaista to uradio za mene. Možda je to zato što sam pristrasna-na kraju krajeva, ja sam nevjerojatnih jednu desetinu ili tako Brazilac ili možda je to samo zato što OPI ubio. Nisam bila ovako impresioniran čitavu kolekciju u dugo, dugo vremena. Magnífico, OPI, samo magnífico.

Gdje kupiti

Je OPI Brazil Kolekcija će biti u salonima u banjama počinje 5. Februar.

Neka vaše recimo

Da li ste bili u Brazilu? Pričaj mi o tome! Kako mislite da OPI uradio sa ovom kolekcijom? Koji su vaši omiljeni / najmanje omiljena boja?

load...