Ljepota

Kaia naturals sočne bambusove lice su potpuno ekološke

Kaia naturals sočne bambusove lice su potpuno ekološke

Ikada osetio nijansu kriv o korištenju lice obrišite, a onda samo bacaju ga u smeće? To baš i nije najveći ekološki svesne ljepotu navika. Ali opet, niti je što stalno pranje svoj facecloths (jer ne treba ponovo koristiti bakterija natovaren zaprljane one). Ono što je eko-chick da radim?

load...

Prijedlog: probajte Juicy Bambus za čišćenje lica Krpe od Kaia Naturals. Da, oni su 99 posto prirodno, ali ono što mislim da još uvjerljivi je da su 100 posto biorazgradiva. Oni su od nebeljenog bambusa-krajnji obnovljiv resurs, jer je biljka bambusa je jedan od najbrže rastućih na Zemlji, i ne zahtijeva oplodnje ili pesticida.

Bambus vlakna su također super-soft i često u odnosu na osjećaj kašmira. Gdje je "sočne" dolazi u je da se krpe su natopljene u osam biljnoj bazi eteričnih ulja, med, suncokretovo ulje i vitamina B12, C i E. (nisam mogao učiniti bez suncokretovo ulje, ali to može i ne smeta ti.) to su ujedno i alkoholu, paraben-, sulfate- i sintetičkih mirisa, iako oni miris nevjerovatan iz eteričnih ulja.

Pa kako dobro rade? Prilično dobro. Nisam će zapravo pokazati, međutim, jer bi to bilo grozno. (Ne mogu vjerovati da brzo pretraživanje interneta okreće se hrpe ljudi zapravo postavljanje fotografije svojih prljavih lica maramice. Fuj. Niko ne želi da vidi taj posao!) Koristio sam ove krpe nakon nekoliko rundi teških testiranja šminke, i našli su radili pristojan posao dobivanja popusta na sve temelj, ruž za usne, rumenilo i sjenilo. Ali ja nisam potreban drugi obrišite samo za područje oko očiju, odnosno maskara i olovka za oči. Dakle, definitivno računam na to, ako nosite puno šminke.

Što me dovodi do veličine. Dio problema je u tome što su samo 4 "x 6", veličine standardne fotografiji:

Većina čišćenje maramice su dvostruko. Ali opet, većina ili barem mnogi čišćenje maramice napišite kožu obložen čudan sintetičkim masnu osećaj-a Juicy Bamboo krpe, uprkos tome što je natopljen mješavinom ulja, ne radi to na sve. Oni definitivno napustiti moju kožu najčistijih i najsvežije iz bilo kojeg obrišite sam koristio, i to je ogroman.

load...

Jesi li probao ovo? Bih da čujem šta mislite!

Kupujte priča

Kaia Naturals Juicy Bambus za čišćenje lica Krpe dostupni su na Well.ca, Amazon.com, Antropologija i KaiaNaturals.com.

Neka vaše recimo

Da li ste pokušali Krpe Juicy Bambus za čišćenje? Koje su vaše omiljene lice maramice? Koji je tvoj najbolji eco-friendly čišćenje tip?

load...