Ljepota

Da li ovaj topikalni sprej za kofein zapravo funkcioniše?

Da li ovaj topikalni sprej za kofein zapravo funkcioniše?

Novi prskanjem Energy kofein sprej.

Zamislite da jutro java trzaj ušao bezbojna, bez mirisa tečnost da ste mogli prskati kao parfem umjesto da pije.

Pa, to je premisa iza prskanjem energetike, nova tematska, bez hemikalija kofein sprej stvorili poduzetnici Ben Yu i Deven Soni. 

load...

Obecanje? Glatka, fokusirane energije i "zdravije i efikasnije" alternativa kave i energetskih napitaka. Kao ljubavnik ne-kafa, ja sam definitivno zaintrigirala!

Evo kako svakih 8 ml boca isporučuje:

Na poleđini, nabraja sastojke, koji su jednostavno:

  • Kofein (koristi se za hiljade godina za energiju)
  • Tirozin (prirodna aminokiselina koju proizvodi tijelo)
  • Voda

Bez šećera, bez kemikalija, bez kalorija, bez konzervansa. I ništa što bi moglo obojiti zube!

Unutra je malu crnu bocu koja se uklapa u dlan vaše ruke savršeno purse-friendly:

Da biste koristili sprej, jednostavno okrenite otkriti dozator:

U mom tipičan način, bio sam toliko nestrpljiv da probam ovo što sam odmah probudio sljedećeg jutra i raspršuje ga na vrat. 

Brzo naprijed na sat vremena kasnije i osjetio sam masivan glavobolju dolazi na.

Sada znam zašto-Nisam koristio preporučenu količinu sprejeva, što je četiri na šest. Tako da je prolazio kroz strašna kofeina povlačenje glavobolja (jer, iako ne volim kafu, ja i dalje piti nekoliko čaša svakog jutra za energiju).

Evo kako si ti zapravo mislio da ga koristi:

Čim sam povisio moje "dozu", shvatio-ovo, stvari zaista radi! I kao što kažu, to je energija koja dolazi na vas više postepeno, umjesto instant hit, recimo, espresso.

load...

Pa zašto ne bi mogao samo kupiti kofein u prahu i napraviti svoj vlastiti sprej? Pa, inovacije evo kako aktivna kofein ostaje. Kofein je po prirodi nije jako topljiv u vodi, tako da je veliki izazov za transport dovoljno u spreju da će imati značajan učinak. Osnivači prskanjem energetike otkrili da oni mogu povećati topljivost pet puta kofeina pomoću jednostavnog derivat prirodno proizvedene aminokiseline, tirozin.

Svaka boca prskanjem Energy sadrži više od 40 upotreba, ili 160 sprejeva. Budući da su prodati za US15 € svaki, koji radi kako bi 0 € po "službi" -Way jeftiniji od Starbucks!

Zapravo sam odveden prskanje stvari na mom licu umjesto mog vrata, za posebne pogodnosti. Evo članak iz The Guardian koji ukazuju aktuelne kofein može pomoći straže protiv raka kože, što je fenomenalno. To također može pomoći s uvjetima kao što su dermatitis, psoraisis, pa čak i celulit (Valjda bi trebalo da sprej na butinama sledeći!).

Gdje kupiti

Nađi prskanjem energije na Sprayable.co i Amazon.com.

Neka vaše Say

Da li ste probali-ili bi pokušate-tematska kofein sprej? 

load...