Ljepota

Učinite ili nemojte: Omber ruž za Emily Blunt

Učinite ili nemojte: Omber ruž za Emily Blunt

Emily Blunt u 2018. Premijeru 'Into the Woods'.

Kada sam prvi put vidjeli Slika Emily Blunt u ovom sedmice 'Into the Woods' premijera, bio sam kao, "Cool, crveni usne." 

Dobra priča brate. Prilično je, ali ja sam to hiljadu puta već. Nije da blog-dostojan.

load...

Osim što je trebalo da zna Emily će učiniti svoje malo twist. Na kraju krajeva, brzo Google pretvara se u stvari iznenađujuće niz kreativnih ljepota gleda u njenom repertoaru. I zadnji put smo je vidjeli na ovoj web stranici je bio kada je prošle godine to učinio pink sjenilo remek-djelo. Još uvijek jedan od mojih omiljenih šminke izgleda ikad.

Možete li uočiti ono što je malo učinio drugačije ovdje?

Ok, naravno da mogu, jer sam vam već upozorio u naslov i sve. Ali pogledajte pažljivo na usnama! Oni nisu samo obični dva napregnut ombre, kažem vam. Oni su tri-zategnut.

Šminkera Jenn Streicher bio kreativni um iza njega. "Bio sam stvarno u Ombre usne izgledaju-mislim da je stvarno zabavno, i izgleda odlično na crvenom tepihu", kaže ona. "Slojevita sam nekoliko različitih usne boje, dodao pop boje u sredini, a koristi tamne liner na vanjskoj strani. Ako to radi kao svakodnevni izgled, jedina stvar koju bih promijeniti je da se usne dole malo, jer je to malo napeto. Međutim, mislim da bi bilo idealno za zabavu odmor ili svečane prilike! "

Evo ekstremno izbliza. Šta ti kažeš?

Mislim da sam u to. Svjetlija / lakši boje i sjajne površine u centru čine ovaj tamne usne mnogo više nosive i zabave (umjesto sve jake-seksi-vampy puta). I slojeva različitih nijansi dodaje takav zanimljiv teksturnih element lice. 

Ja samo znam da je meni, ja bih razgovarao / mutnim / jeli ovo sa u manje od sat vremena, tako da nisam siguran da bih zapravo čine ovu vrstu napora. Ali ako ste igre, imam detalje! 

load...

(Prije nego što se u njih, moj brzo misli o ostatku šminke su. Volio bih da to nije uradila lažne trepavice, jer izgleda previše težak, a rumenilo je preniska na obrazima, vukući joj je licem prema dolje. Zar ne? Plus tu je malo patchiness na nosu, ali hej, to se događa.)

Kako da biste dobili Emily Blunt je ombre Lipstick Look

1. Pripremite kožu oživi Intensite vlage Serum Extreme, i premijer sa Peščanik broj 28 Primer serum.

2. Savršen ten sa Laura Mercier ovlaživač u boji širokog spektra SPF 20 u Natural (pomiješan sa vlažnom Beautyblender) i primijeniti Laura Mercier Secret korektor u 1,5 da se sakrije bilo mrak ili nesavršenosti. Stvoriti flush na obrazima sa Laura Mercier creme Rumenilo u Rosebud, a zatim podesite kože Laura Mercier Invisible Loose puder u prahu.

3. Sweep Laura Mercier Caviar Stick Sjenilo za oči u Rose Gold preko poklopaca, a zatim spajaju isti proizvod u Ametist u liniju trepavica. Nacrtajte Flick uz liniju trepavica pomoću Laura Mercier krema za oči u Noir, a zatim završiti oči s nekoliko slojeva crne maskare.

4. Nanesite Laura Mercier krema Smooth ruž za usne u Plumberry širom usne kao bazu. 

5. Darken rubove pomoću Laura Mercier olovka za usne u Ruby. 

6. Završi sa Laura Mercier krema Smooth ruž za usne u Hollywoodu u centru za stvaranje pop boja.

Evo glave do pete:

Oh noes, ta haljina je samo mole za Battlefield Djevojke da podnese ovo pod 'Into the Battlefield'. To je Dolce, ali ajde. Ja bih odbio da ga nosi.

Ah, dobro. Barem od vrata, ona izgleda odlično!

Kupujte Story

Neka vaše Say

Je Emily Blunt je ombre ruž A Do ili ne znam? Jeste li isprobali neki od proizvoda ona nosi? Da li ste ikada kopirati ovo?

load...