Ljepota

Ashley Tisdale, pre i posle

Ashley Tisdale, pre i posle

Prema Mayo klinici, 70 do 80 posto ljudi ima devijacija, što znači da jedan nazalni prolaz je manji od ostalih.

To je rijetko ozbiljna-osim u Hollywoodu, naravno! Mi smo rekli bezbroj celebs da noseve samo morao biti ponovno oblikovani da ispravi ovu zajedničku stanju.

load...

Jedan od primjera je Ashley Tisdale. "Odrastanje Uvijek sam znao da sam imao devijacija na desnoj strani nosa, što je izazvalo probleme sa disanjem", rekao je 32-godišnji High School Musical zvijezda People. "Što sam stariji imam, gore je to dovelo. Otišao sam da ga odjavio, i doktor mi je rekao septuma je 80 posto odstupio i da imao sam dvije male frakture na nosu."

To je dovelo do korektiv septoplastika 2007. Godine, ali je ona tu zaustaviti? Hajde da pogledamo njenu lepotu evoluciju!

Ashley u 2003. Godini

Naš prvi snimak je iz 2003. Godine, kada je Ashley imao vrlo beba kojima se suočavaju 18 godina. (Ozbiljno sam mislio da je toliko mlađi ovdje!) Tada je potresla njena kovrčava teksture, koje smo sada nikada ne vidimo, i čuva boju blizu nje prirodno brineta. Osim nje nos, uzeti u obzir njenih očiju i usana. (A bedazzled "A" ogrlica, OMG!)

Ashley u 2004. Godini

Do sljedeće godine, Ashley je bila plavuša, a nijansa je ona i dalje kao ljubitelj sa do današnjeg dana. Ona je također počeo ispravljanje joj kosu i dobila šiške (što ne bih bio protiv da se ponovo vidimo sada!). U odnosu na današnje YouTube-nadahnut teen zvijezde, aqua eyeliner je zapravo prilično slatko. Ovdje možete vidjeti strane svojih originalnih nosa. 

Ashley u 2005. Godini

load...

Kako 2000s je ovo frizura ?! Stvarno nije stajao test vremena, niti je Ashley grubu bronzer maskirana kao rumenilo. Do sada, ona je bila 19, a punopravni plavuša. Sada kada je bez osmeha što je šire, možemo vidjeti njen prirodni oblik usana.

Ashley u 2006. Godini

U blondification nastavio do 2006. Godine, kada je Ashley je još lakši, i duže. To je kada je "sirena talasa" debitovao, čineći da izgleda svaki bit mladi holivudski starleta. (Ah, sjećanja!) Još jednom, možemo vidjeti profil nosa. I da li ste primetili? Zube su sada zaslepljujuće bijelo!

Ashley u 2007. Godini

Sada dolazimo do posljednjih nekoliko slika pred Ashley operacije ili barem, onaj koji je ona priznala da! Ovaj put, vidimo nos sa suprotne strane, zajedno sa svojim prirodnim usnama i poklopaca. (Da, mislim da bi mogao biti kasnije promjene u ta dva mjesta, kao i!) Boja kose tiče, ona je zadržao volumen, ali je počeo rastanku ga u stranu, i potamnio plavuša.

A onda, ona je otišla čak i tamnije i toplije. U ovom poslednji snimak prije operacije, možemo vidjeti 22-godišnji Ashley nos prednje dalje. Imajte to u glavu, a zatim spustite.

Ashley u 2008. Godini

Kakva promjena, zar ne? Iznenada, vrh nosa je mnogo više isklesanim dole! Još jedna razlika je smeđa, ravna kosa sa finim naglašava i dužoj strani prasak. Oči su joj i dalje se pojaviti teške poklopcima, tako da ne mislim da je ona ništa ne radili (još!).

Ashley u 2009. Godini

Evo moja omiljena fotografija mladih Ashley. Obožavam ovaj bogat crnka kose na nju, zajedno s prirodnim teksture. I teksturu kože, što se toga tiče! Sve to izgleda vrlo svježe. Nos ne izgleda kao veštačka iz ovog ugla. Bi to moglo biti da je imala postupak revizije, kao navijači su spekulisali? Ja isto pitala o puniji usne. Injekcije? Možda! 

Ashley u 1991. Godini

Nikada ne zadržati boju kose za više od nekoliko mjeseci, Ashley se vratio u plavuša na kratko u 1991. Nisam ljubitelj. U odnosu na lijepu smeđe je imala ranije, ovaj ultra-bijeljene izgled stvarno pere je. U ovom trenutku, šminka počinje sve više "uradi", kao i.

Ashley u 1998. Godini

Štavljenje Mama, jesi li to ti? Ovo je jedan od najdubljih (nadajmo se sprej) ten sam ikad vidio! Barem joj je boja kose je tamno ponovo, kao što bi bilo još više neskladu sa plavušom. Ako dođete do prvog 2007 snimak, zaista možete vidjeti kirurških usavršavanje nju nozdrvu područja. Hmm, mislio sam da je problem sa odstupio septuma je da nije imao dovoljno prostora da diše ?!

Ashley u 2004. Godini

To je bolje! Za 26, Ashley se vratio svom normalnom tonus kože, ako ne i boju kose. Ono što iskače na me i na slikama da prate je da su joj oči izgledaju otvorenije. Možda je to njen novootkrivenu ljubav težih šminke oko očiju. Ili možda je to nešto više "stalna".

Ashley u 2009. Godini

U 2009. Godini, otišla je pepeljasto s njom boju kose, i počeo da radi u Hollywood "bend" za dodavanje teksture. (Ta tehnika figaro će izgledati kao datum kao sirena talasa u par godina, zapamtite moje riječi!) Mi nedostaje svježeg lica šminku oko 2008. Godini! Ako je imala usne punila, oni oslabe.

Ashley u 2009. Godini

Ja ću iskoristiti ovu priliku da istaknem da su promjene koje se pojavljuju hirurški su često pitanje rasvjete i šminke. Evo, Ashley očigledno istakao je vrh nosa, a sumnjam i oblikovana da bi most izgledati uži. Nažalost, shimmer naglašava njen pore i teksturu kože. Ova plavuša je lijepo na njoj, iako!

Ashley u 2016. Godini

I to je bilo najviše iznenađuje kose eksperiment Ashley. Tokom godina, ona je pokušala svjetlo plava, tamno smeđe boje, i sve između, pa zašto ne crveno? Ovaj ima ružičasto ton, tako da nije baš prirodan izgled. Ali, uz kraće dužine, to čini ažurirati njen lik. Njene usne izgledaju malo puniji ponovo ovdje.

Ashley u 2018. Godini

Zatim, 2018. Godine, stvari su postale mnogo sofisticiranije. Gone je crvenu kosu, zamijenjen tamno smeđe brave povukao u šik podignutom kosom. Finiš koža ima mnogo lakši dodir, kao i, i ne pozivaju pažnju na nju pore. Plus, nos je već tako oblikovan, ona nije potrebna nikakva dodatna nijansiranje tamo! Ja stvarno volim te dobro uklopljena zadimljene oči.

Ashley u 2019. Godini

Sada smo u 2019. Godini, i mislim da je Ashley je prava kosa. (Sedam dana kasnije, bilo je super-dugo na Billboard Awards, ali te je morao biti privremeno proširenja.) Njena meka Ombre izgleda odlično u ovim toplim tonovima, a ja ne mogu dobiti preko sjaj! Šminka je malo teži ovdje, a usne ponovo su puniji, što me navodi da sumnja Restylane. Nosa, očigledno, veoma se razlikuje u odnosu na taj isti kut u 2004. Godini.

To nas dovodi do konačnog šut, a moja svih vremena omiljeni Ashley frizuru i boju! Ovo je slična nijansa onome što je imala 2009. Godine, samo malo hladniji ton. Volim kraće dužine, prevrnuo na jednu stranu, sa više napora beachy teksture. Šminka je ukusno, i sve izgleda bezvremenski, a ne u trendu. Naša Žena je odrasla! 

Zaključak

Da bi se shvatilo koliko Ashley crte su se promijenile, stvarno treba ispitati njene fotografije iz obje prednje i bočne uglova. U najmanju ruku, mislim da ćete se složiti sa mnom da postoji uočljiva razlika u obliku nosa! 

Dakle, može li devijacija izgovor zapravo biti legalno?

"Nisam to učiniti, jer vjerujem u plastične kirurgije", insistirala je u 2007. "Nisam ovo pomoći moje zdravlje. Bukvalno gotovo da nije mogla disati od desne strane nos."

Neki kozmetički hirurzi nisu tako sigurni. "Zanimljivo je da je izuzetno mali i uštinuo izgled vrha Ashley Tisdale nosa ukazuje na to da puno hrskavice je uklonjen iz njega, a to se najčešće uzrokuje otežano disanje, to je upravo razlog zašto je krenuo na nju operaciju na prvom mjestu, "Dr. Andrew Jakono napisao u Huffington post. 

Dr. Michael Persky naziva The Ashley Tisdale nosa: "Dok si unutra Doc, kako o tome da mi je nos izgledati malo bolje?" On je također spekulira da je imala kasnije revizije rinoplastika.

Ja bih vjerujem da, i ja isto vidim moguće dokaze o promjenama kao što su izbjeljivanje zubi ili faseta, usne punila, pa čak i blefaroplastika ili Botox da se stvori više široko otvorenim očima. Oni su samo malo teže uočiti sa stalnim promjenama kose i teži šminku.

Sve ovo čini Ashley ne razlikuje od većine celebs čiji Prije i Afters smo ispitali. Moja pretpostavka? Ona je to pripisuju devijacija, jer ona ne želi da razočara svoje mlade bazu fanova. Javite mi svoje misli!

Kako mislite o Ashley ljepota evoluciju? Koja od ovih izgledu je omiljena? Šta je "ljepota posao" Misliš li da je ona učinila?

load...