Ljepota

4 nova letnja mirisa zaljubiti se

4 nova letnja mirisa zaljubiti se

Iako svakako mogu cijeniti umjetnost koja ide u "komplikovano" mirisa, ja ću biti prvi koji će to priznati: moj ukus u miris je prilično maloljetnika. Nikada neću zaboraviti kada je, nekoliko minuta prije nego što sam bio da prati moj urednik u izdavačkoj na ljepotu lansiranja, poprskao sam na nekim J. Lo Miami Glow. (Hej, šta je to?) Na prvi, rekao je EIC činilo se gotovo kao ono što sam nosio (i to je dobra stvar ako se prepustite zaboraviti da je J. Lo) i pitao me šta je to. Čim sam fessed se da to nije bila neka sofisticirana izmišljotina iz poput Serge Lutens ili Frederic Malle, mogao sam da vidim val razočaranja čak gađenje-u mojoj pješačke izbor.

load...

Oh dobro! Volim ono što volim-a da li ste znali da postoji naučni dokaz da je nošenje "mladi" mirisa zapravo čini ljude koje doživljavaju kao mlađe, kao i? To je lakše nego Botox.

Naravno, sve ovo znači da je većina mojih parfema lova se mora dogoditi u ljetnim mjesecima, jer je to kada parfimeri izaći sa lakšim, svježija, i što je najvažnije, beachier verzije svojih standardnih mirisa. Evo četiri mog novog Faves:

Harajuku Lovers "G mora"

Zato volim ga: Pa, duh. To je samo Most.Adorable.Packaging.Evah. Imam mini-kolekcija ove linije početne, i bio je jako zabrinuto da su trajno pretvara u ove malo manje sladak velvet kose verzije. Srećom, ne-we're natrag u originalni izgled, a ko ne želi sirena miris, da te pitam? Sama parfem je zapravo moja omiljena kolekcije do sada. To je vodene to je takođe prilično teško na agruma. Ako bih mogao imate samo jednog leta miris ove godine, to će biti ovaj.

L'Occitane Sun Verbena

Zato volim ga: Ako ste upoznati sa opsegom Verbena, znate da je to teško na limun. I za mene, možda malo previše blizu onome što sam koristiti za čišćenje mojoj kuhinji. Verzija Sunce je i dalje Lemony, ali manje intenzivan i sa još nekoliko nota dolazi u, kao što su mošus, vetiver, kedar, cvijeta naranče i jasmina. To je stvarno svježe i energizovanje.

load...

Lancôme Ô d'Azur

Zato volim to: Prvi put sam dobio da probam ovaj sok kada je snijeg na terenu, i tada nisam bio stvarno osjećaj. Možda zato što sam previše uzbuđen kada Lancôme PR rekao što su radili na plaži miris, i nije očekivao nešto s mirisom Coppertone-ish da me preveze od brutalnog vremena. To nije ono što ćeš dobiti ovdje: O d'Azur ima note limuna (primijetiti još tema za leto 2018.?), Turske ruže, božura, mošusa i ambera smole. I moram reći, to me je na suhom-dole. To je vrlo ženstvena i vrlo mekan, ne prejak-što je način na koji cvjetni treba da bude. Ja bih ovo nosila na ljeto vjenčanje.

Clean pamučnu majicu

Zato volim ga: Moja opsesija sa svime iz čistog ide u povratku. Koristim svoju kosu u prahu cijelo vrijeme, njihova antibakterijska krema za ruke zauzima stalni prostor u torbici i njihove njihov vanjski tuš Fresh EDP je bio jedan od mojih ljeta miris picks prošle godine. Ovaj najnoviji miris, ne iznenađuje, također je neverovatno-miriše baš kao ime obećanja. Znate ono kad ukrade čovjeka T-shirt i miriše tako dobro, kao da se ništa imaš u ormaru? To je osjećaj ovdje.

Sada, više od vas:

Da li ste ljubitelj letnje mirise ili si i ti jedan od onih sofisticiranih miris ljudi? Jeste li isprobali neki od ovih još? Koji miris (e) da li trenutno voli?

load...