Ljepota

Diorovi najbolji proizvodi za šminkanje očiju nalaze se u novom setu heroja iz pozadine

Diorovi najbolji proizvodi za šminkanje očiju nalaze se u novom setu heroja iz pozadine

Upravo sam ušao u koristeći Dior maskare ove godine, i moram reći, ja stvarno volim svoje formule. Takođe volim svoje olovka za obrve, koje sam imao za oh, možda četiri godine? Najbolje od svega, volim činjenicu da su oba su stvari u ovom novom, ograničene serije kit oku:

load...

Na C52 € / US59 €, to je odličan način da se upoznaju sa Dior oči i čelo porodice, ako već niste upoznali. To je ono što ćete dobiti:

  • 1 u punoj veličini Diorshow maskara u crnom
  • 1 u punoj veličini Diorshow Obrve Styler u Universal Brown
  • 1 travel veličine Diorshow Iconic Overcurl maskara u crnom
  • 1 travel veličine Diorshow Maximizer Lash Plumping Serum

I povrh toga, crna patent folijom slučaj s patentnim zatvaračem za nošenje i čuvanje mesta za proizvode oka. Savršen za torbicu:

Ti bi platiti C31 € / US25 € za Diorshow maskara sam, i C30 € / US29 € za Brow Styler, tako da ste već ispred čak i bez cool dodataka.

E sad, što se tiče maskare, evo mog preuzimanja. Osjećam se kao da je bilo trend u posljednje vrijeme za maskare biti na deblji, liquidy side-u cjelini "lak look" koji može da se malo mokrim i clumpy ali Dior se ne sviđa. Za mene, njihove formule su malo kosu, ali ne i peruta; oni su i dovoljno tanka da se izgradi u više slojeva. Posebno Diorshow jedan. Četkica je ogroman, ali ne dozvolite da uplaši. Možete dobiti lijep volumen i definiciju bez trepavice držati zajedno. Osećam se kao Iconic Overcurl jedan ima više "grip", tako da sam imaju tendenciju da koriste to pravo na moje korijene, kada sam stvarno rade i trebaju fancy trepavice. Za dodatnu BRILLIANT i podsticanja trepavice rastu, možete koristiti i trepavica prajmer ispod.

load...

A obrve? Sam iskreno nikada nisu pronašli onaj koji sam i ja voleo. Ima najsitnijih olovku tip sam ikad vidio, što čini najrealnije izgleda obrva dlaka kada ih privući I boja zaista je univerzalan.; ne previše tamne i ne previše svjetla.

Nabavite proizvode

Pronađite Kit Dior Diorshow Backstage Hero očiju na određeno vrijeme ovih trgovaca:

Neka vaše recimo

Da li ste ljubitelj Dior maskare? Šta je sa obrve to olovka-ikad pokušao? Koje su vaše omiljene maskare i obrve olovke?

load...