Ljepota

Udarao sam debljinu lippmannovog kromiranog lak za panje

Udarao sam debljinu lippmannovog kromiranog lak za panje

Ako postoje dvije stvari koje volim, oni su lak za nokte i New Yorku. Dakle, kada sam vidio da Deborah Lippmann je izlazio sa zbirkom pada ograničeno izdanje inspiriran svim stvarima New York, samo sam znao da je morao biti moj. The New York Marquee spektar dolazi u šest zapanjujući krom nijanse (sve odmah!), A ja sam super-impresioniran sa svakom. Nastavite sa čitanjem za detaljniji pregled svakog nokte, plus moje misli na formuli i aplikacija.

load...

Jesen u New Yorku

Jesen u New Yorku je jedna predivna zlata. Mada mislim da je malo previše na žutoj strani za moj lični ukus, to je i dalje ljepote. I da ti kažem, šta besprijekoran aplikacija. Doslovno, ovaj i sve ostale nijanse su neprozirne u 0ne sloj (ali nanesite dva za dobru mjeru) i upravo je na tako savršeno. Kao ništa sam ikad iskusila ranije, kada je u pitanju Chromes!

Usput, ako znate išta o Chromes, znaš da su izuzetno vidljivih i teško da se prijave. Ali ovih šest beba? Ne. Lako kao pita. Ako postoje bilo kakve crte vam se dogoditi da vidite na ovim fotografijama, to je zato što sam užasan premaz. Moje uzorak jeseni u New Yorku, gore, je najsličniji šta ti izgledaju kao nekada sušeno aka prilično savršen i četka-moždani udar besplatno.

Uspavanka za Broadway

Kako je lepa je to meko rumenilo nijansa zove Lullaby Broadway? Tako sam opsjednut! Ne samo da je boja lijepa, to primjenjuje zapanjujuće. Opet, preporučujem dva sloja za dugo nošenje.

Take The "A" Train

Uzmite "A" Train, a bronce nijansu, tako šik i pasti-savršen, ja ne znam kako ću moći doći do za bilo šta drugo. A šta sanjive aplikaciju!

Harlem Nocturne

Harlem Nocturne je tako lijepa, zar ne? Ova nijansa, što je više plavo-naginje u stvarnom životu, je prekrasna inky nijanse. I stvarno, stvarno volim ovaj jedan. I, kao i ostatak od njih, to je bilo glatko, kada je došao u aplikaciji.

12th Street Rag

U redu, momci. Samo pogledajte ove boje, 12th Street Rag. Nije li to die for ?! Ja ne mogu dobiti preko sjajna hrom ružičasta. Tako zabavno! I opet, ne smeta te linije vidite na moj prsten i srednji prst. To je rezultat korištenja manje nego Stellar top coat, jer je to jedan sušeni bez četkice u savršenu kokičavosti roze prije nego sam se prijavio premaz. Tako sam zaljubljen u tu nijansu.

load...

Ja ću uzeti Manhattan

Nisam mislio da bi moglo biti bolje nego 12th Street Rag dok ja ću uzeti Manhattan udario nokte. Ne mogu. Deal. To je najsavršeniji teal hlad-onaj koji je bistar, ali u isto vrijeme, čudno savršen za jesen. To je raskošan i podsjeća me na gem. A stvarno cool, svijetle gem. Ja samo obožavam ovu nijansu.

ALI. Ja swatched ovaj (i svi ostali, osim za jesen u New Yorku) bez baze kaput, i to je bio rezultat nakon uklanjanja:

Nije slatko! Dakle, ako ne nosite osnovni sloj (i ne treba), izbjegavati ovaj hlad, ili ćeš dobiti bojenja. To je bilo nakon samo možda pet minuta habanja, previše. Tako da bih očekivao i gore ako se čuva na duže. Srećom da je ispalo sa puno ribanja, ali ipak, nije zabavno.

Baš kao što Uzgred, pročitao sam drugdje da ovi hrom za nokte može biti problematično sa bazom kaput, ali to nije bilo moje iskustvo uopšte. Našao sam nokte primijeniti isti (što je neverovatno!) u odnosu na bazu kaput i nad mojim golim noktima, tako da ne bih uzrujavati zbog toga što teško da se prijave. Od svih Chromes sam probao, te Deborah Lippmann nijanse su lako najbolje kvalitete. Tako siguran, cijena tag je malo velika, ali kako se kaže, da dobijete ono što platiti.

Gdje kupiti

Nađi kolekciju Deborah Lippmann pada 2018. Godine u sljedećim trgovaca:

  • Sephora
  • Nordstrom
  • Beauty.com
  • Bloomingdale
  • Neiman Marcus
  • B-Glowing
  • Blaženstvo

Neka vaše Say

Volite li ovu kolekciju kao volim ovu kolekciju? Koja je vaša omiljena nijansa? Imate bilo koji drugi veliki Chromes preporučiti?

load...