Ljepota

Ljubitelji crvenih ruževa, za vas je napravljena lirska kolekcija čiste crvene boje

Ljubitelji crvenih ruževa, za vas je napravljena lirska kolekcija čiste crvene boje

Blake Lively je hlad u novoj L'Oréal Pure Reds ruževa.

'Tis sezone za crveni ruž! I pogodi šta? L'Oréal je došao sa šest neverovatno one koje ćete želite da se vaše ruke na ASAP.

load...

Da, to je još jedan ograničenu seriju Collective Exclusive-znate zbirke karmina rade svaki tako često, a sa nijansa za svaku od njihovih glasnogovornika? (Dakle, Blake Lively, Doutzen Kroes, Eva Longoria, Freida Pinto, Jennifer Lopez i Laetitia Casta.)

Prošli put je bilo niz aktova, a istini za volju, ja se ne osjeća to. Ali Pure Crveni su različiti. Vidjet ćete ih volim.

Evo kako izgledaju (slučajevi kožu osjećaj i sve):

A evo i usporedbu boja:

Što se tiče teksture, oni su od novih modernih karmin osjećaj: lagani na usnama, vrlo nježan i nimalo sušenja. Finiš nije ni mat ni sjajne, samo udoban kremaste to je sve o bogatoj pigmenata.

Sada, na svaki hlad na usnama:

Blake

Blake Lively je hlad je opisan kao čisto, legendarni crveni. Ona se naslanja na cool stranu, neka vrsta svijetle boje trešnje. To daje hrabar izgled koji je pomalo kao lutka.

Doutzen

Doutzen Kroes 'nijansa je opisan kao vatra crveno-tako u osnovi, to je crvene boje sa tonu naranče u njemu. Ovo je jedan zaista neobičan i nešto što se ne vidi često. Izgleda sjajno samo na golom-ish lice i potpuno ističe plave oči, iako mislim da bi još bolje na toplije koži od mog.

Eva

load...

Eva Longoria je hlad je cigla crvena. Za mene, to osjetio prilično '90 i malo marsala -ish. Ali to nema jake smeđe ili sive tonovima, tako da je to zapravo prilično laskavo, i neka vrsta meke crvenkastu mrlju.

Freida

Freida Pinto hlad je opisan kao "Amaranthe crvena", u osnovi fuksije-crveno. Vidim mnogo više fuksije od crvene ovdje, ali kako god da je to lijepa, lice i osvjetljivanje boja bez obzira na sve. 

JLo

Jennifer Lopez hlad je rubin crvene boje sa hladnom tonovima, i iskreno, to je stvarno blizu Blake. Mislim da je razlika u tome što Blake nijansa svjetlija i malo lakši. Ovo je više od klasičnog, dramatičan crvena usta-definitivno najviše tradicionalnim crvenim u cijeloj ovoj kolekciji.

Laetitia

Laetitia Casta je hlad je opisan kao granat crvene za "skoro mrak" usne-a mislim da je to moja omiljena od svih ovih velikih boje, iako je jako teško odabrati! Ovo je tako vampy, tamno bobica-crvena; to je romantičan i dramatičan, bez uzimanja te u Goth teritoriju. Ne bih ovo nosila u dan, ali to bi bilo apsolutno zanosno pravo večeri povodom-možda NYE?

Gdje kupiti

Ove lippies su sad u Kanadi (i mislim da Velikoj Britaniji i Australiji?) U apotekama / masovno tržište maloprodaje na određeno vrijeme, tako da zgrabite ih dok možeš. Oni također prodaje odgovara za nokte, FYI.

U SAD-u, kolekcija Pure Reds stiže u proljeće, tako da smatramo svojim sneak peek!

Neka vaše Say

Jeste li još proverio Pure Reds liniju? Koja nijansa je tvoj favorit?

load...