Ljepota

Hailee Steinfeld, pre i posle

Hailee Steinfeld, pre i posle

Kada ste pokriveni crveni tepih ljepote dok imam na ovom sajtu, imate zlatni rudnik Prije i poslije materijala, samo čekaju da se ponovo otkrio.

To je ono što sam shvatio kad sam nedavno naišao na staru fotografiju Hailee Steinfeld. Onaj koji sam objavio još 1998!

load...

Iskreno, to nije palo na pamet da je glumica i pjevačica, sada 21, bio podvrgnut takve transformacije. Nisam ni bio u potrazi za dokazima bio sam zapravo radi vizualni pretraživanje mog arhiva referentnim pogled sam se sjetio na nekog drugog!

Ali čim sam video njenu sliku, znao sam da moram to da podelim (hm, ponovno udio ga) sa vama. 

Kao i većina celebs, čini se da Hailee možda radio neke kozmetičke čačkanje tokom godina. I sada kada sam u odnosu nju "befores" da je "afters," Ne znam kako smo propustili ovo! 

Bacite pogled na nju iznenađujuće ljepote evolucije:

Hailee u 1991. Godini

Da biste pokrenuli stvari sa, otišao sam još dalje u prošlost, do 1991-te godine, kada Hailee prvi počeli da nastupa na crvenom tepihu. Imala je samo 13 ovdje! Ćete prepoznati njen potpis pune obrve i duge smeđe kose. Ono što je drugačije je njen nos, zajedno sa svojim zubima i usnama, a možda čak i oči (!!). 

Hailee u 1998. Godini

Na ovom snimku, Hailee izgleda još beba lica, iako je snimljena sljedeće godine. Za razliku od većine tinejdžera u pred-Cara Delevingne doba, ona je ostavila obrve na miru umjesto tweezing ih u zaborav-pametna devojka! Kao i prethodnu fotografiju, možemo vidjeti da ona ima prirodno tanka gornja usna, a njen obrve bile niske i ravne, ne lučni.

load...

Dakle, ovo je bio hitac sam slučajno na slučajno; onaj koji me idem "Wow, ona izgleda tako drugačije sada!" Mislim, ona je već bila više poliranog od prosječnog 14-godišnjak. Ali odmah sam primjetio da joj je nos bio širi i više istaknutih ovdje (iako to nije bila "velika" nos na bilo koji način). Zubima su bili i neujednačen i pomalo žute.

Hailee u 2004. Godini

Siguran sam da bih ja imao sličnu reakciju na ovu sliku. Zapravo sam morao provjeriti da je to, u stvari, ista osoba! I to je Hailee-u dobi od 15. Ona ima mješoviti baštine (Filipinski, afro-američki, britanski, njemački i jevrejske), tako da bi moglo objasniti zašto ju karakteristike izgleda da se menja, u zavisnosti od šminke i uglova (nešto Olivia Munn je govorio o doživljava kao dobro). Također se čini kao da je potamnio svoju kosu do skoro crne boje. 

Iako je ovo snimak iz malo dalje, siguran sam da ćete se složiti sa mnom da Hailee lice više ne izgleda ovako! Glavna očigledna stvar je da joj je nos bio dominantan u odnosu na oči i usne. (Možemo također vidjeti dlake na gornje usne odavde, ali hej, niko od nas nije bio na naše najbolje u ovim godinama!)

Hailee u 2009. Godini

Jasno, Hailee je odanost hrabar, svjetlucave sjena je počela 2009. Godine, kada je imala 16 godina Sa takvom teškom šminkom, teško je reći da li su joj oči zaista manje "otvoreni" tada. To je bilo pre trend preko-postrojilo usana, tako da možemo lako vidjeti njen prirodni oblik usana.

Hailee dobio ove duge, Lash-skimming šiške nekoliko mjeseci prije nego što joj je 17. Rođendan. To je tako drugačiji izgled za nju; Volim to! Do sada, otkrila je za usne. Ili bi to već biti punilo u gornje usne? Također smo dobili dobar pogled na nju nos, a da to nije povećao se za osmeh. 

Hailee u 2009. Godini

Hailee nastavio da radi na šiške početkom 2009. Godine, nosi ih sa ovim divan Bardot-nadahnut stil pola-up. Ona je bila tako slatka prije nego je ušla u agresivnije seksi izgledom ona je favorizovanje od kasno! Opet, usne punijima, a sumnjam nosa možda mijenjan do sada. Ona je vjerojatno postaje Invisalign, previše, jer ona ne pokaže svoje zube dok ne stignemo do 2018. Godine.

Evo još jedne kojoj Hailee oči izgledaju uži, vjerojatno i zbog vodene linije eyeliner. Njena kosa je tamnije ponovo, što doprinosi da je drugačiji izgled. Tokom ovih godina, bila je suočavanje s tipičnim tinejdžerskim izazove kože, što možemo vidjeti na njenom čelu. 

Hailee u 2016. Godini

U 2016. Godini, Hailee počeo izlazio s više odrastao frizuru i šminku, kao što su ove zadimljene oči elegantan, kosa centar-rastali. Ne znam da li je to zbog toga izgleda kao da se vidi više od njene oči od sada pa nadalje, ili ako je iskoristio dugotrajnije tehnici! Ona je još uvijek bore sa aknama ovdje.

Evo vrstu šminke sam došao da se identifikuju sa (i ljubav na) Hailee. Pogledajte što mislim o njoj oči ?! Možemo vidjeti više njenih učenika, a ona ima mnogo više poklopac prostora sada, u odnosu na 1991. Za tvoju informaciju, takve lifta se može uraditi sa Botox. Normalno, ne bih posumnjati 18-godišnjaka od prolazi kroz procedure kao što je to, ali smatraju i da su joj usne su sada jednake u debljinu, previše.

Hailee u 2018. Godini

Do 2018. Godine, Hailee je postao crveni tepih redovne, sa povećanim stilom odražava svoju novostečenu slavu kao pop zvijezda. Ona je bila 19 ovdje, tako da je gubitak od oko bebe masti može da objasni nju tanji strukturu lica. Ona je počela da se igra sa isticanjem i oblikovanje, kao što možete vidjeti s njom nos mada ja i dalje ne mislim da je račune za svoj novi oblik! Koža joj je također raščisti lijepo.

Si to uradio zbuni? Same here-I ni za milion godina ne bi to identifikovali kao Hailee! Uprkos prateći je na crvenom tepihu nastupa od 1998. Godine, ja nisam imao pojma da bi mogao izgledati ovo drugačije, u zavisnosti od šminke. To jest, osim ako ne postoji nešto drugo u igri koji se odnose na injekcijama. 

Hailee u 2019. Godini

Sećam se da sam osjećaj malo razočaran u Hailee kad sam vidio ovu sliku, zbog njene usne. Ona je i više-postrojio ih i uzbudjen svoje veličine punila. Nisam joj peg kao tip! Sada je više očigledno da je ona radila već godinama-i možda ne samo u tom području. Njen obrvu je "Spocking", što je često izdajnički znak botoksa.

I samo tako, Hailee pretvorila bebu J.Lo! Oni sada dijele šminker, tako da objašnjava agresivni sjajilo za usne, preko-postava i vajanja lica. Da bude jasno, ne sviđa mi se-to je samo da su usne su Goopy, i očito promašaj (oni su Lumpy!).

Hailee u 2018. Godini

Alyssa Milano, jesi li to ti? To je ko me Hailee podsjeća na ovdje! Mislim da je to kovrčave Updo, '90 -ih inspirisane stilom. I način na koji joj je karakteristika su izmenjeni i / ili preko nacrtane! Dozvolite mi da vam skrenem pažnju ponovo na nos. Lice joj je bilo na ovom istom uglom u našem prvom 2.011 snimak, i možete vidjeti kako se to promijenilo u oba mosta i vrha. Također smo dobili uvid u njen novi, super-bijela, super-ravno zube.

To nas dovodi do naše najnovije Hailee fotografija, gdje gleda više glam nego ikad. Teško je vjerovati da je još samo 21! Crveni ruž je dobrodošla promjena od svih aktovi, i da završi koža postaje sve bolji, dok se koriste suptilne oblikovanje na oblikovati lice. Iskreno? Ako sam vidio samo ovu sliku, nikad ne bih sanjao da bi prošla kozmetičke zahvate!

Zaključak

Dajem ti tri ugla ovdje jer je ovo jedna Prije i poslije gdje je zaista potrebno da vidite "befores" pored "afters" da verujem! Hailee jednostavno nije na radaru kada pomislite poznatih koji su imali "posao" uradili. 

Zato sam nismo pronašli nikakve kozmetičke hirurga govorimo o ovom (još), za razliku od više očigledan slučajevima kao što je Ashley Tisdale, Khloe Kardashian i Iggy Azalea. 

Ipak, nema mnogo sumnje u mom umu da je imala postupak na nosu da bi se uži, s više istaknutih mosta i pointier savjet. Oblikovanje može učiniti samo toliko! 

Isto važi i za usne. Kao što znamo iz Kylie Jenner, to ne objašnjava kako se gornja usna može iznenada udvostručiti u veličini. To mora da bude punila. 

Ona je također dobio zube poravnana i lzbelio-ona su sada zaslepljujuće bijelo! I najvjerovatnije, radila je s dermatologom očistiti kožu pomoću lijekova i / ili lasera. 

Jedna stvar koju nisam siguran o, ali osumnjičeni je ubrizgavanje botoksa da podigne kapke i da joj oči još otvorene. 

Sve u svemu, to je dobar posao. To je samo puno posla, za nekoga njene godine. Ne mogu da ne primetim kako ovi postupci su brzo postaje obred prolaz za određene mlade ljude nije učinio da se obrati promjene koje se dešavaju sa starenjem, što je bila prvobitna namjera!

Kako mislite o Hailee ljepota evoluciju? Koja od ovih izgledu je omiljena? Šta je "ljepota posao" Misliš li da je ona učinila?

load...