Ljepota

Cliniqueovi novi ruževi su iznenađujuće hromirani (i neće izbledeti)

Cliniqueovi novi ruževi su iznenađujuće hromirani (i neće izbledeti)

Kada je u pitanju svijetle ruževe, Clinique verovatno ne dolaze u obzir na sve. (#prava prica)

Ako ste poput mene, onda ih više udružuju sa žutim ovlaživač, u tri koraka slogan i sigurno, prigušen, konzervativni makeup koji mame i bake ljubavi.

load...

Ko Woulda pomislili da su izaći s jednom od najimpresivnijih-i inovativne-svijetle karmin lansiranja ove godine?

Ali jesu, i to je. 

Ovo su novi Clinique Pop ruž za usne + primer ruževa, a možda ste već balavi kako zasićenih oni će biti:

Ako mene pitate, uvek ima mesta za još jednu svijetle karmin u svojoj kolekciji (da, ja sam onaj koji omogućava). Ali evo ono što čini ove različite.

Prajmer! Oni formuliran sa ugrađenim u jednom napravljen od shea i murumuru Baterse, plus fleksibilan spoj polimera. Baš kao hidratantne prajmer bi za vaše lice, ovaj uvjetima i hrani usne, što znači da je pigment ide na bolje i glađe.

Što je još važnije, prajmer pomaže boje da ostanu pravi tokom dana bez promjene ili blijedi-kažu i do osam sati! 

To je glavni. Mrzim kad ruž izgleda dobro kada ste prvi put stavio na, samo da bi dosadan, nestati i / ili osušiti kratko kasnije. Ove Cliniques nisu samo mega-hidratantnim i udobna, ali oni izgledaju isto satima (nisam stići do osam, ali ja im verujem).

Takođe sam se tužno kad boje izgledaju neverovatno u cijev, a onda je pustio previše od vašeg prirodnog usne ton pokazuju kroz, što znači da hlad ne pojavi na pigmentirane usne. Uz jedan izuzetak, smatram da je Cliniques rade sjajan posao brisanja moja prirodna ružičasta ton usana, tako da je boja u epruveti je ono što dobivate.

Postoji 16 nijansi, a oni su me poslali osam pokušati:

Evo kako izgledaju na usnama:

1 Nude Pop

load...

1 Nude Pop je opisan kao "mali, biser ružičasto gol." Ja ne znam šta je "mali" dio znači, ali ova je izuzetak od drugih nijansi u tome što omogućava više svog ruž za usne viriti kroz. Ja bih to nazvao čista Pinky-bež. Ne baš biserni. To je definitivno prilično, i lep osnovni akt, ako već nemate jedan.

4 Beige Pop

4 Beige Pop je opisan kao "svjetlo, ružičasto nude creme". Ja bih rekao da je to tačno. Ali ovo je jedna od dvije nijanse u kolekciji nisam baš u. Kao što možete vidjeti, to briše mnogo više od moje prirodne usne ton od 1 Nude Pop, ali efekat je malo čudno oko rubova-to gotovo izgleda kao nepomiješan usne, iako ne nosim. (I ja bih samo umrijeti prije nego što nosi vidljivi za usne. Haha!) Međutim, ako imate lakši usne, i ljubitelj ovih über-kremasti blijedo ružičaste-beiges, verovatno ćete se sviđa.

6 Poppy Pop

6 Poppy Pop je opisan kao "srednjih tonova naranče creme". I oh mah miloga, to je samo najbolja stvar ikada. Lako mojih top hlad u čitavu kolekciju, kao ja volim sve stvari naranče u ovom trenutku. To je pametan, ali nije tipično laskave žuto-narančaste-ima dovoljno crvene tu da bi se vrlo nosiva, i pomalo prigušeni. Ovo je ujedno i ruž nijansa Emily Blunt je nosila u Kanu!

8 Cherry Pop

8 Cherry Pop je opisao kao "bogat, plavo-crveni creme". To zvuči strašnije nego što zapravo izgleda kada je na. Volim ovaj magenta boje, što bi trebalo laskati samo o svima. To je slabija nego crveni, manje cool-zategnut od fuksije, ali manje wimpy od bobica.

10 Punch Pop

10 Punch Pop je opisao kao "bogat, bogat fuksije creme". (Obratite pažnju na dvostruki bogat. Ne znam da li to bilo namjerno!) Što se tiče Fuchsias ide, sviđa mi se. To nije previše hladno protiv moje neutralna kože, te je velika svijetla za ljeto-ili bilo koje vrijeme želite zabavno svijetla nijansa probuditi vašu kožu.

12 Fab Pop

12 Fab Pop je opisan kao "svjetlo, svjetlo roze creme". Mi smo u posljednje vrijeme govori o tome kako loši blijedo roze imaju tendenciju da izgledaju na crvenom tepihu, tako da je ovo jedan neće dobiti puno ljubavi od mene (iako sam definitivno vidio gore na određenim celebs. Barem ova nijansa nije sušenje). Kao i kod 4 Bež Pop, imao sam neke izazove uzimajući ga pokriti moja prirodna ton usana. Krajnji rezultat je suvise bubblegum-Nicki Minaj-ish za mene.

13 Love Pop

13 Ljubav Pop je opisan kao "srednjih tonova shimmer malina." Znam da zvuči grozno (i to baš tip boje bih inače povezujemo sa Clinique. Starica-ish, itd), ali da znam tajnu? Volim to! To je vjerojatno moj drugi favorit, nakon 6 Poppy Pop. Nekako je prigušen bobica sa shimmer oseća moderne odjednom-sve je stara ponovo novo! -i to zaista laska, u kasnim 80-tih vrsta način. Jesam li ja lud?

16 Grape Pop

16 grožđa Pop je opisan kao "neutralni, plavo-ljubičaste creme". Šokiran sam da Clinique čak učinio takvu boju-to je stvarno jedinstveno i ljubičasta, što je prilično jak, pomera granice malo. Ja bih ga nositi za arty večernje prilike, a ne svaki dan. Čudno, ja podalje od plave tonovima jer su u sukobu sa mojim kože, ali ova je bila u redu. Ako razmišljate o ronjenju u ljubičasti ruž trend, ovo bi bio jedan savršen za početak.

Gdje kupiti

Evo gdje pronaći Clinique Pop ruž za usne + primer:

  • Kanada: Sephora, Nordstrom, Hudson Bay, Clinique.ca
  • SAD: Sephora, Nordstrom, Ulta Beauty, Neiman Marcus, Macy, Clinique.com, Amazon.com
  • Velika Britanija: Selfridges, Harrods

Neka vaše Say

Jeste li još odjavila ove ruževe? Koja nijansa je tvoj favorit?

load...