Ljepota

Naravno, sisley barve za usne su bolje od svih ostalih

Naravno, sisley barve za usne su bolje od svih ostalih

Svima i njihova majka izlazi s bucmast usne bojicu u posljednje vrijeme. Ne zaboravite na vrijeme, samo prije tri kratke godine, kada sam bio uzbuđen o novom hibrid sjaj-balzama? Sada, oni su svuda-i veliki debeli bojice su najnoviji i najpopularniji način isporuke.

load...

Današnje post je da vas upozori na ono što je moguće la creme de la creme u ovoj kategoriji, novi Phyto-Lip Twists od Sisley. Ah, Sisley. Tvorci 800 € noćnu kremu. (Moja mama upravo pao kad sam joj dao moj uzorak ove davne '09, i još uvijek mi kaže da je najbolja stvar ikad.)

Srećom, usne bojice su kao šest posto te cijene, i lijep način da svoj komadić poznatog Sisley luksuz. Iskreno, ovaj brend proizvodi vjerojatno najkvalitetnije kozmetičkih proizvoda u poslovno-ne laž. Ove lippies su formulisana sa fito-skvalen potiče od maslinovog ulja do vlaže i ekstrakt smole koristi u ajurvedske medicine na glatko i da usne nabora manje primjetan.

Ja sam poslao nijansa broj pet, Berry, pokušati, i evo u stvarnom životu lako. (Bože, to zebra print je sladak.)

I evo ga na usnama. (Ne obazirite se na temelj danas sam testiranje, ja ne mogu odlučiti da li je to perutanje jer bezveze ili da li treba kriviti ponovno pokretanje moj Retin-A rutina.)

Dakle, usne Twist stvara prilično, pigmentirana boja (više bobica od fuksije) s pukom, ali građevinskog efekt. Finiš je prilično sjajna, a što je francuski kažu, "udobno." To je mnogo lakše da se prijave od karmina, te je u suštini najviše hidratacija što ste mogli ikada stavio na usnama-bez brige o tome naglašavajući bilo pahuljica ili pukotina; Umjesto toga, to će pomoći izliječiti njih. Da biste ga izoštriti, samo okrenite dno.

Postoji šest nijansi za poželi, a ja sam ih svi žele:

load...

Posebno zanima Cherry, i oh, Pinky izgleda neverovatno, previše.

Za alternativu apoteku provjeri Revlon je ColorBurst lak Balzami (ovdje komentar:). U odnosu, ja bih rekao da je Sisley bojice vam još više vlagu, a boje nemaju sjaj, koji moram priznati da volim. Osim toga, to je samo lijepo imati potpuno luxe usne proizvod s vremena na vrijeme. I jedan koji bi način češće koriste nego ruž, ako ste nešto poput mene.

To su super-razmetanje-dostojan, momci!

Gdje kupiti

Pronađite Sisley Phyto-Lip Twists u trgovini na Holt Renfrew i na sljedećim trgovaca:

Neka vaše recimo

Da li ste ljubitelj usne bojicu? Jeste li još odjavila usne Twists Sisley-a? Imate bilo koji drugi bucmast štapići za preporučiti?

load...