Ljepota

Da li je Emilia Clarke previše šminka ovde?

Da li je Emilia Clarke previše šminka ovde?

Mislio sam da razgovaram s tobom o tome Emilia Clarke pogled (iz sezone tri premijere Game of Thrones u LA), recimo, već nedelju dana. Nisam mogao shvatiti zašto sam bio toliko u to, obzirom da su ona nosi prilično lud iznos od šminke. Ili barem daleko više nego što bi inače podržati.

load...

Mislim, Bože. To je mnogo oka. Na vrhu puno čelo. (Zajedno sa "navijačima".) Prilično sam siguran da u mom bezazlen početnik ljepotu urednik dana neke slučajne šminker učinio moje oči ovako, i ja sam tako traumatizirana da sam odmah ran dom za ribanje sve to off i zakleo da nikad nije dao neko ikada pokazuju čitavu kolekciju proljeće na moje lice. (I to je priča o kojoj moje ljepote povjerenje izdaje sve počelo, ljudi.)

Ali pogledajte ovaj drugi pic. Emilija vuče ga, zar ne? Jedva podnosim gorgeousness:

Da li je to zbog toga što je ona praktično supermodel bazirani lepa? Nekako mislim tako. Punu čelo, pun usne izgled, zajedno sa over-the-top šminka ovako me podsjeća na jedan '80s Cindy Crawford (sans mole). Evo je u julu '87 njemački Vogue:

To je slično vibru, Dontcha mislite? I ne znam za vas, ali ja sam potpuno spreman za ovu vrstu stvar da se vrate u stilu. Možda nisam bio spreman za to i ranije, kada je ta osoba uradila šminku ovako natrag u sredinom '00s. Ali sada? Nisam mogao potpuno ići za neke sočne, seksi, pohotne, over-the-top ljepote. Ne za ured, očito, ali inače. Sa tijelo-con outfit. Tako zabavno! (U yes-ja-stvarno-ide-za-ovaj-ludi-seksi izgledom način. Zar ne? Samo treba biti namjerna o tome.)

Uzmimo konačna izbliza Peek:

Nakon priprema kožu sa Bioré piling, osoba šminker Dawn Broussard koristiti svetlucavo siva sjena paleta sa srebrnim detaljima stvoriti smoky oka. Obratite pažnju kako je to ispod donje linije trepavica i proširena sve do obrva. PLUS pojedinačnih lažne trepavice slojevite na vrhu liniju trepavica.

load...

Na obrazima je mat bronzer plus baby-roza rumenilo plus blijedo ružičaste highlighter na jabuke. (Vidite? Major šminke sve oko sebe.) Osjećam se kao posao usana postava je malo previše očigledno tako da ako se ja pitam, ja bih zategnut to i samo otišao za meke, obojenog efekt. (Ja sam isto pitanje da li ona ima previše temelj na-iako izgleda prirodno, ona ima nabore na njoj marioneta linije Ista stvar mi se desilo kada sam dobio šminke posao čvrstom rukom:. Otišao sam kući sa bore da nisam 't čak i postoji prije, samo iz sastava pucanje! Bljak.)

Zadnja stvar uzeti u obzir je kosu. To treba da bude pandan vruće šminke i vruće haljinu. Emilija mudro je nosio njen elegantan, ravno, centar-Parted i uvučen iza ušiju.

Reci mi:

Da li je ovo pogled to radi za vas? Ili da li i dalje mislim da je to previše? Kako se osjećate o dolasku "'80 supermodel" ljepote vratio u velikom stilu?

load...