Ljepota

Nagrada MTV filma 2018: izgled izgleda lepo videti

Nagrada MTV filma 2018: izgled izgleda lepo videti

Koliko se mene tiče, dvije najuzbudljivije vijesti dana, imaju veze sa Emma Stone i Leighton Meester. Naime kosu na MTV Movie Awards sinoć: Emma se vratio u crveno, što mi je drago jako, jako puno (iako sam zaista počeo da uđu u plavuša), i Leighton je izašla sa sjajno izgleda ombre (bez obzira na moja izjava da je njegova 15 minuta bili gore). Volim dobar crveni tepih ljepotu reorganizaciju, zar ne?

load...

U međuvremenu, Hailee Steinfeld, koji je sve od 14 godina, još jednom pokazuje da bez muke još krajnje sofisticiran stajališta kada je riječ o ljepoti (i mode). Ne, to nije fer, ali mi odrasli treba uzeti u obzir. I samo čekati dok ne vidite Elle Fanning, 13-godišnja sestra Dakota. Le uzdah.

U svakom slučaju! Da ne bi sve ove kolagena bogate tweens i dvadesetogodišnjaka početi da pritisnete, Imam i Slika na udio i-predivna Reese Witherspoon, Cameron Diaz i Brooklyn Decker. (Čekaj-Brooklyn je samo 24. Moramo da razgovaramo o tome kako joj je njena lepota izgled starenja.) I još mnogo toga!

Dakle, Emma Stone ponovo ima crvenu kosu.

Dobrodošao nazad, Em! Nije divno iznenađenje da vidi svoju sportsku boju je trebalo da se rađaju sa? Iako ne mislim da je to sasvim postoje još u toku od svjetlosti plavuša takvom divnom sjajne kestenjaste vjerojatno će potrajati nekoliko pokušaja-I just love šta to radi za nju kožu već. Također: da li možemo govoriti o tome kick-ass Flicky eyeliner ona ima dešava? (Pogledajte Slika na vrhu.) Moram savladati ovo.

Leighton Meester je kasno za Ombre stranka (ali ćemo joj oprostiti).

Baš kad sam mislio Ombre je konačno finito, od dolazi Leighton i Kopam sve iznova. To je zato što ona ima sve elemente koji čine da izgleda u pravu: duge, valovite kose, bez šiške i bogat u boji brineta. (To je razlog zašto se to ne radi mene, jer ja volim biti plavuša, sa šiškama, i kosa mi je i bolno ravno.) To samo pokazuje da se taj Charles Baker Strahan Njen frizer, koji sam zadnji put razgovarali za ovu post Je li u pravu.

load...

Direktan citat: "Ombre nije nužno ikad 'napolje," jer je to ono što se događa prirodno. Ako vidite malo plavokosa djevojka u zimi, kada joj je prirodna boja ne dobiti što više svjetlosti od sunca, krajeve njene kose izgledati intenzivnije. Ali kada se ide predaleko-to je samo dobar izgled, ako ste u punk bend. Tako da mislim Ombre nije nešto što je otkriće, to je samo pretjeruje što se događa prirodno. "Dakle, drugim riječima, i dalje možete probati ovaj trend (DIY upute ovdje) dok si suptilan o tome.

Hailee Steinfeld zna kako da rock crvenu usnu.

Osećam se pomalo pogrešan hvali šminke izbora 14-godišnji je (jer iskreno, ne mislim da moja mama bi mi da me pusti iz kuće sa crvenim karminom), međutim, mora se reći da je ovaj izgleda fantastično. I odrastao-to je daleko od balerina lepinja i Hairband smo vidjeli da nosi na dodjeli Oscara. Ja sam također uporedjivanje svoju dugu kosu, koja ima nekoliko valova, ali nije sve glomazno i ​​stvari kao i mnoge njene Hollywood vršnjaka. Kao što je ovaj sledeći.

Mi smo sada prekinuti ovaj programiranje za posebno upozorenje ljepotu zahvaljujući Amanda Bynes.

Ne želim da pokupi na siromašne Amanda previše, ali morao sam da uključi this pic kao kratak primjer šta ne treba Do. Kosa! To je tragično. Molimo vas da četkom i odvojiti kovrče. To je sve.

Elle Fanning pokazuje zašto je život nepravedan ponekad.

Jeste li znali da su dva Fanning sestre? Elle izgleda baš kao Dakota. I sam ja jedini pronalaženje je teško povjerovati da je 13? U tim godinama, mi svakako nije izgledala ovako.

Kristen Stewart izgleda glamazing!

Hoćeš li provjeriti da griva vješto razbarušene kose. To je sasvim nešto, zar ne? Ja sam stvarno kopanje ovaj novi glamurozan izgled za K-Stew. Kao i obično, ona također nosi najbolje sjenilo, sivo-ish smeđe-ish palete koje nije ni prestroga ni previše mekan. Oh Kristen, ti raste na mene.

Emma Watson kosa je u nezgodnoj fazi.

Je li to samo ja? Zato što sam ja iskreno ne i najveći ljubitelj kratku kosu? Sasvim moguće. Ali i dalje da bi ovo "uradi ostavlja malo nešto da se željeni. Kada Ginnifer Goodwin udari u crvenom tepihu, čak i ako ne bih kopirati njen rez, i dalje mogu cijeniti koliko dobro ona ga nosi. Ovo samo izgleda kao što je: kratka kosa raste iz.

Blake Lively izgled naglasio; se vraća na go-to breskve šminku.

Da li je Leo? Gole Slika? Njena Jessica Rabbit kose (mudro povukao za ovaj događaj)? Šta god da je, Blake nije na njen najbolji ovdje. Postoji mala Eagle događa, kao i da prokleto peachy sjena, iako to nije tako intenzivan kao što smo ranije vidjeli. Plavoj haljini, međutim, je velika boja za nju.

Selena gomez; Uvijek adorbs.

Nije puno toga za reći ovdje, jer Selena je jedan od onih sreće peeps koji nikada ne čini ljepotu pogrešan korak. A pomalo dosadni za nas, veliki za Biebs.

I srce Rosie Huntington-Whiteley kosa puno.

Gluma možda neće biti njena forte, ali Rosie je sama upravo sletio u mom frizure i boje folder. (Oh, da. Imam folder-računar jednom gdje sam podnijeti takve stvari.) Volim da ona nije plava plava (otkrovenje za ovu oporavlja blonderexic), kao i da je ona sportski klasične pola gore, pola-down ' učiniti, što je jedan od mojih omiljenih stilova kao dobro.

Cameron Diaz je ublažena joj plavuša.

Govoreći o ublaženu plavuše, da li ste primetili kako Cammy je više meda od platine ovih dana? Pametan potez, ako mene pitate. Otopli njena koža, nije baš tako grubo. Čak i ako vi stalno govorim gleda malo grubo u lice ovih dana. (Slažem, usput-ona kao da je dob prerano, kao da je samo 38-ali u isto vrijeme mislim da treba dati pohvalu, gdje je zbog, zato što nije postao plastični nakaza ni.)

Reese Witherspoon je razbarušena valovi su velike. Njen sjenilo? Ne toliko.

Love Love Love kosa na Reese tako beachy i mladalački, na opipljiv način koji Beyoncé je ovde nije -Ali sjenilo mora da ide. I da mislim da kad sam je pohvalio za nju skillz u ovoj oblasti. Ja samo mislim da ne žele da imaju boje u području oko očiju koje nas čine izgledaju bolesni ili leš nalik. Koliko bolje bi ugljen, mornarice, pa čak i tupe da izgleda, da te pitam?

Brooklyn Decker treba da prestane da izgleda starije.

Znam da je ona pokušava da postane ozbiljna glumica i sve, a ne model, ali ja ne mogu pomoći, ali mislim da Brooklyn treba ljepote intervencije. Ona ne mora nužno da se duže sa kosom (jer ja nisam rekao da bob frizure su prilično na trend sada). Ali barem malo boje ili kamate na šminku prednjoj bi lijepo. Ona ne može da zadrži nositi ovo glasno haljine i očekujemo da će obaviti sav posao.

I na kraju, Nicki Minaj stalno pokušava da se pokrene trend za usne.

To se neće dogoditi.

I to je gotovo! Reci mi:

Koji crveni tepih izgled je bio vaš favorit? Šta mislite ko pomoć najpotrebnija? Kako mislite o Emma Stone i promjene boju kose Leighton Meester je?

load...