Ljepota

Afi fest 2018: izgleda lepa lepotica

Afi fest 2018: izgleda lepa lepotica

Beauty Ruts. Svi padamo u njih. A ja sam izuzetak-u stvari, ja sam vjerojatno jedan od najgorih s obzirom na ono što ja radim za život. Volim da igram na sigurno sa "prilično" kose, balet Pink Nails, minimalno šminke.

load...

Zijevnula ipak. Takođe? Ponekad je to samo stvar mijenjanja jedna stvar, a leti s njim. Kao i gdje rastavi kosu. Ili koje je boje vaš put na usnama. Ili način na koji podignete kosu (ako je to uobičajeno stvar je samo vezivanje ga u dosadno rep).

To ne mora biti velika stvar. I zato sam samo da vam pokažem Poznati koji su prisustvovali AFI (American Film Institute) Festival neki dan. Svaki od njih staviti fokus ljepotu na drugom mjestu, i kunem se da je inspiracija da se morala ovdje. Uradimo ovo!

Marion Cotillard je obimna podignutom kosom

I srce Marion toliko. Ima da je krajnji francuski djevojka izgled, znaš? Kao i Laetitia Casta (koji Kunem je vjerojatno najljepša osoba koju sam vidio u stvarnom životu).

U svakom slučaju! Proverite ispred Marion kose ovdje, yo. To je skoro Updo sezone, tako da je ovo važno. Većina nas, kada smo ponovo stavlja naše kose, imaju tendenciju da se drži sasvim blizu glave na frontu, a zatim brinuti previše o čemu god situacija se događa u leđa. (Business u prednjem, party u leđa?)

Ili, ako radimo misle o prednje strane, mi smo skloni samo povući malo vitica napolje. Što je u redu. Ali potencijalno može ići malo prom poput ako niste pažljivi. A ako to ne rade i samo ga ostaviti super gladak, to ponekad može izgledati malo ozbiljnije.

Pa šta ako ste pokušali ovo umjesto toga? To nije teško učiniti-samo treba prskati u tonu Volumizing prodz i / ili suho šampon, a zatim zadirkivati ​​ispod slojeva držeći se sekcije i četkanje dolje sa lopaticama četkom. Smooth gornji sloj preko i onda sprej s nekim Elnett za postavljanje. To će raditi za punđu ili čak ponija, a to vam daje mekoću na potpuno nov, moderan način.

load...

Ozbiljno, razmisli o tome.

Kristen Stewart tamnocrvena sjena

Donna Karan je bio taj da nas uvede u bordo sjenilo za F / W '12 sezone (i prije toga, Miu Miu), pa sada se sliva niz na poznatim ličnostima. To je samo način na koji ljepotu svijet okreće.

Kada sam ga prvi put vidio na pisti, bio sam fan-jer sam rijetko između trend ljepote Ja ne volim ali u stvarnom životu sam imao moje sumnje. Naravno, izgledalo sjajno na modelima, ali da mi ostali zaista žele da stave crvenu tonova u blizini našeg očne jabučice?

Srećom, K-Stew nam daje obrazovanje u tome kako se to radi. Ako uporedimo sa verziju piste, ćete primijetiti da ovaj ima mnogo više liner, maskaru i tamno smeđe senka ide na "terenu" i bordo. I to je tajna povlačenjem ga u stvarnom životu. Naglašavajući linije trepavica s više standardnih boja, možete baciti crveni u miks i završiti sa cool twist na smoky oka. To je vrlo Studio 54, Dontcha mislite?

Sad, da li ili ne uparite sa ruž za usne u tamnocrvena kao je na vama. (Na pisti, nisu.) Ako si za to, iako, ja bih predložiti povlačenje vaše kose leđa kao Kristen je ovdje učinjeno. (Primijetite da ima volumen Marion Cotillard kroz šiške, kao i? Coolness.)

Eva Mendes 'duboko bočnog dijela

Bio sam samo na ljepotu događaju jutros gdje smo razgovarali o proleće 2018. Godine trendovima. A jedan od njih je i duboko bočnog dijela. Šta sam vam kažem ?!

Eva je već na brodu ovdje, i to radi velike stvari za nju strukturu kostiju. To radi jako dobro sa kovrče ili valove da im daju retro glam vrstu izgled, ali ti ni ne treba za to. Čak i ako nosite kosu ravno, samo prebacivanje se taj dio će biti potrebno od svakodnevnih ho-hum bla za instant modernost. Ja sam to već rekao, a ja ću opet reći: to je ruke niz najlakša stvar koju možete učiniti da ažurirate svoj izgled.

PS: Iako izgleda za nijansu na suhu stranu, ja zaista volim Eva kose ovdje. Brineta, uzeti u obzir: Ovako se razvedri prirodno tamno smeđa kosa bez odlaska blonderexic. Topli tonovi su ludi na njenoj koži!

Mary Elizabeth Winstead je narandžasto-crvene usne

Evo još lako. I to me podsjeća na nešto sam pročitao na Twitteru jednom o ljudima koji kažu ruž je "previše svijetla." Presvetla za šta? #dontbeboring je hashtag ako se dobro sećam.

'Tis istina. (Iako žene čini se da su daleko više prijemčivi na ove stvari nego muškarci. Girl Hot / Boy Hot, znate proceduru.), Ali kada je potrebno da se oblačiš stvari još nemaju vremena da se ništa komplikovano, onda imaju veliku , lepršavi, on-trend ruž za usne boje u svoj arsenal je put kojim treba ići.

Najbolji narandžasto-crvene pokušati: NSRS ruž za usne u Heat Wave ili MAC ruž za usne u Lady Danger (koji Glamour kaže izgleda dobro na svima).

Amy Adams 'u nebo lepinja

Ok, moj zaljubljen u Amy Adams je zvanično vratio u poslu. Ona je tako prokleto sladak! I zapravo ne čini starost. (Iako volim to što je ona stalno pravi sa crinkles oko očiju.) I obrve, ako mogu digresiju, su lijepo i prirodno-baš kao što sam govorio u ovom postu o tome kako je trend prema puniji i ravniji lukovi.

Ono što želim da istaknem tu, međutim, kosa. Neba visoke lepinja je jedan od najboljih trikova za borbu protiv starenja u knjizi. Opterećenja od frizera su mi rekli da povlačenjem kosu unazad i više je nalik na face lifting trenu. I ostavljajući sve čvrsto na glavi može biti oštra na nekim oblicima lica, veliki debeli lepinja popravlja sve to. Vidite li što mislim? Pogledajte fotografiju opet i zamisliti da nije bio tamo. Ona ne bi izgledala gotovo kao slatko, zar ne?

Da bi DIY ovo, samo trebate da biste zakačili Shiz iz visokog ponija. Pričvrstite sa jasnim elastična, ali o konačnom petlje ne povući na dno rep. Uzmi malo kose i wrap sve oko elastični da se sakrije, a zatim zakačite oko "lepinja" koliko je potrebno dok si sretan sa oblikom. Ili možete koristiti i čarapa lepinja, iako sam nekako kao nesavršene oblik bolje.

Šta ti kažeš?

Da li bi pokušaj u podignutom kosom poput Marion ili Amy? Kako mislite o Kristen je tamnocrvena kapci? Šta je lako trikove poput Mary Elizabeth je Orangey karmin ili Eva duboko bočnog dijela? Se osjećaš sve ovo ??

load...