Stil kose

11 jedinstvenih fishtail pletenih frizura koje Vas inspiriše

11 jedinstvenih fishtail pletenih frizura koje Vas inspiriše

Ah, evergreen Fishtail pletenice. U svijetu frizura, ne možete opstati ako niste vidjeli i pokušao barem najjednostavnije braiding vježbi: fishtails. I nema apsolutno ništa o tome Fishtail pletenice da ja ne volim: glam sa strane i uglađen i polirani svuda. Sa ovim uredan izgled, to je jednom dokazao da je taj pleteni frizura ne mora biti super-dosadan i dobro radi i sa kratkim ili dugim, pa čak i sa pravim ili kovrdžavu kosu.

Nije da se hvalim, ali ja sam prilično dobar sa pletenice. Budem siguran da ulože svoje vrijeme online, učenje kako pletenicu uz pomoć YouTube video kao da to rade već od rođenja.

Ili možda ja zapravo imao pojma dok nisam pročitao post na riblji rep pletenicu pre nekog vremena. Ali šta god da je, volim pletenice, a ako želim novi stil, ja ću naći jednu u svakom slučaju, čak i ako je najjednostavniji od svih.

load...

U ovoj frizuru, možete čak pletenicu na leđa. Kao što imam šiške, volim srerujemo to na jednoj strani. To je i bolje da se napravi strani swept pletenicu ako ste početnik jer to može biti malo teško stvoriti ovaj počevši od leđa. Jednom kad naučite tehniku, to je vrlo lako i brzo učiniti.

Fishtail pletenice:

Evo nekoliko više Fishtail pletenice stilova koje možete izabrati i sporta:

1. Prednji Šiške i neuredan Fishtail:

Imate jednostavan dugu kosu? Dati notu ispred šiške.

Sada dodajte glamura i stila koje radi normalno, ali neuredan Fishtail pletenica. Vezati luk i ostavite dlake na drugoj strani da visi labavo. Ćete voljeti ovaj slatki izgled.

load...

2. Pola pola Down Fishtail:

Ovim dijelom i pola dole riba rep pleteni ponija je da pokušamo na jer je lako uraditi i sporta. Može ići prilično dobro sa normalnim elegantnim kosu ili raščupane kose kao dobro.

3. Pletenicama Side Fishtail:

Imate debele srednje dužine kose? Pokušajte ove strane pleteni Fishtail dalje. Savršen za prvi sastanak, ili romantičnu svijećama večera.

4. Debeli Fishtail Braid Pony:

Pokušajte povući svoju kosu sa svih strana, Idi dvaput s lijeva na desno i desna na lijevo, uzeti krajevima i vezati u ponija. Osigurajte sa klinovima da se ovaj strašan Jazzed se još vrlo formalni pleteni izgled.

5. Pletena Fishtail glavama:

A strani vukao Fishtail ponija može biti omotan i osigurani oko glave u obliku traka za glavu. Ne brini se za neuredan izgled. To će samo dodati glamur.

6. Opušteno Fishtail Braid:

A neuredan opušten izgled, jednostavno za napraviti i baš kao super sportu. A grand favorit za crvenim tepisima.

7. Omotana oko pletenicama Fishtail:

Ako imate gustu kosu, što je dovoljno dugo za uzbuđeni se Fishtail pletenica, a zatim pokušajte radi riblji rep pletenicu ili iz jedne ili iz apsolutne krajnje tačke glavu. Omotati oko glave u obliku glave gear.Keep osiguravanje sa igle za kosu i Bobby igle kao što ide na pakovanje okolo.

8. Francuski Fishtail Braid:

A elegantan izgled. Može biti velika ako znate kako to učiniti French Twist poni repom onda bi to trebalo doći lako za vas.

9. Conch Fishtail pletenicama Pony:

Vrlo drugačiji izgled sa 3 različite obrtima. Da li labav početak ponija sa ljuštura školjke početak i vezati na čelu toga. Sad čvrsto Fishtail pola pola dole pletenicu i pričvrstite pletenica da se formira konjski rep. Cool, zar ne?

10. Uska Rock Star Fishtail pletenicama Pony:

Da li nizak viseći čvrsto Fishtail poni i vi ste dobro ide. Klasičan "na putu" izgled i veliku frizuru za live rock show.

I to je razlog zašto svi volimo pletenice!

Ako želite ići na Messier izgled, zatim povucite pletenice, osim da bi ga više dinamičan, inače možete ga ostaviti kao što je to. Također, to je sasvim u redu ako ima neravnina ili čvor, to će dodati na apsolutno kul teksture.

Evo tutorial da ponovo jednostavan peasy izgled i žele da eksplodira svima u svoj sljedeći party...

Korak 1: Ako nemate glatku kosu, početi s priprema kosu sa lopaticama četkom i Bamboo Smooth Anti-Vlažnost Hair Spray dobiti taj svilenkasto glatka izgled. Sada, češalj sve vaše kose na jednu stranu i pin ih s Bobby igle, to će zadržati svoju kosu čvrsto. Ja obično radim na suprotnoj strani šiške. Za tu romantičnu notu, možete čak i ostaviti neke Wispy vitice na jednoj strani.

Korak 2: Za početak sa Fishtail pletenicu, podijeliti kosu na dva jednaka sekcije - ujedno biti genije trik za side-pletenica - sada kao što je prikazano na slici ispod, uzmite mali segment vaše kose s jedne strane (uzeti segment iz leđa) i početi povlačenjem ih u pletenica svoju kosu dok ne dođete do vrata. Savjet: Da biste izbjegli zapetljavanje, drži ruke odvojene tokom pletenje.

Korak 3: Sada ponovite postupak na drugoj strani. Uzmite mali pramen kose preko pola i dodajte na drugu stranu. Držite pletenica čvrsto i ponovite gore dva koraka naizmenično.

Korak 4: Osigurajte ga sa gumicom. Držati jednu stvar na umu da je manji sekcije uzmete lepša pletenicu će izgledati. Možeš ga zadržati vrlo čvrsto dati uredan izgled ili zadržati labave dati neuredan izgled. Kada je završeno, dodati neke teksture prskanjem tvoje pletenice sa lak za kosu, kao i da je od Kerastase Double Force.

Ovo je konačni izgled.

Sada postoje mnogi stilovi Fishtail pletenica od kojih su neke lako, a neke ne tako lako. Ali svi su dobri ne samo za večernje prilike, ali i za formalne strane. Čak i kao poslovni frizuru to može biti ukupno šou i veliki promjenu iz svoje redovne rep.

I, kako cool su ovi Fishtail pletenice sa strane swept? Stil je jednostavan za kreiranje i održavanje, a nakon što ga usavršiti možete rock ovo pletenice bilo gdje idete i sa bilo koje odijelo. Da javite nam svoje mišljenje u komentarima ispod teksta!

Video na Kako to učiniti Fishtail Braid

load...