Stil kose

Najbolja frizura za dlake ramena - Moja top 10

Najbolja frizura za dlake ramena - Moja top 10

Do ramena kosa je praktično najviše upravljati dužine kose za naše zauzet rasporedi. Ako niste ljubitelj dečačkog frizura onda je ovo najpogodniji dužinu kose s kojom možete čak i oblikovati lako.

Možete ići za slojeve, kovrče i šiške sa ovom elegantnom frizurom. Prekidima i elegantan stilova za cijelu dužinu kose također nisu loša opcija. Najbolja stvar je da ne treba mnogo vremena za styling te svakodnevno frizure za srednje dužine kose ili ramena kose.

Evo mojih top sugestije 10 frizura za ramena kose. Na osjećaj za stil i oblik vašeg lica na bazi, možete odlučiti koju da izabere i sporta.

1. Prednja strana Swept Bangs:

Mislili ste da samo strane šiške izgledaju dobro? Možete rock sa prednjim šiške. Da li neke meke i prozirnim, ispred šiške koje možete stranu sweep za drugačiju šou u potpunosti. Ovo je jedan od najnovije frizure za srednje kose.

load...

2. Slojevito rame dužina Hairstyle i Curls:

Loose neuredan uvojci su veliki hit, ako idete za kovrče na Do ramena frizuru.

3. Messy rame dužina Hairstyle:

A do ramena frizura može dati neuredan i lijen izgled sa dodirom uvijač slijede dva do tri puta ponovljenih češljanje sa lopaticama četkom i onda neki dodir feniranja. A srednje dužine frizura vas neće spriječiti u ostvarivanju ovaj strašan neuredan izgled.

4. Perje i Outward Curls:

Ovo je slatka izgled koji možete lako postići s ramena šišanje. To mora da se održava po slojeva ili šiškama koje prolaze kroz cijelu dužinu kose. Možete koristiti veslo četkom i svoj fen dobiti perje na šiške.

load...

5. Elegantan rame dužina frizura sa dugim Side Swept Bangs:

Ovo je slatka jednostavan izgled koji će teško potrebna nikakva maintainence.You može postići ovaj izgled sa sjajnom kosom u serumu i do ramena rez s dugim dugotrajan strani swept šiške.

6. Waves i rame dužina kose:

Ovo je strašan izgled sportu i ne treba žuriti u salonu za postizanje ovog Celebrity Look. Možete koristiti svoj veliki barel uvijač i neke veslo četkanje pustiti vaše lokne padne i postaviti u valovima tokom cijele kose. Koristiti neke jake čekanje u spreju ili sjajni sprej za pomoć kovrče ostanu u njihovo mjesto.

7. Šiške i rame dužina kosu Savjet Curls:

To je gotovo frizuru bez održavanja, iako za srednje šiške da ostanem u formi trebate redovne podrezivanje. Veliki barel uvijač će vam pomoći u postizanju vrh kovrče.

8. Choppy rame dužina kosu Naletima Bangs:

To je mjesto na izgled ako ste ljubitelj naletima frizura.

9. Na pola puta Loose kovrčama i Front Rese:

Sa mjesečnim posjeta salonu, možete lako održavati lijep prednji šiškama. A barel uvijač može učiniti ostatak posla.

10. Side Parted i Bunch Messy Savjeti:

Ovo može biti odličan izgled za pokazivanje da su slatke i slatka Barbika u tebe. Tease nižim krajevima za tu gomilu pogled na vrhovima.

Nadam se da ste uživali u ovom članku. Koji planirate da sport?

load...