Stil kose

Najbolji hairstilisti - naši top 10 izbora

Najbolji hairstilisti - naši top 10 izbora

Sporting najnovije i najmodernijih frizura je obavezan u Indiji danas, ako ste se uzeti u obzir u modi. Iako uzimanje znak sa Zapada možda doći malo kasno (kao i uvek), budimo zahvalni za čudo da se frizerske danas. Profesionalnost, strast i puno talenta - to je ono što svi vrhu frizera u Indiji su prepuni. Provjerite ih u nastavku:

The Best Hair Styler u Indiji - Top 10

1. Jawed Habib:

Kralj oblikovanje kose u Indiji, ime Jawed Habib je sinonim za stil, njegu i awesomeness. Zvanični frizer za Femina Miss Indije i rekorder za davanje nevjerovatnih 410 frizure za jedan dan, Jawed Habib salona širom Indije može obići slepo za potpuno novi izgled.

2. Adhuna Akhtar:

Farhan Akhtar supruga, Adhuna Akhtar je imao veliki interes za frizersku kad je bila dijete. Zato je odlučila da ga na profesionalnom nivou i otišao u Englesku da nauče tajne zanata. Nakon povratka, je otvorila Juice, poznati salon lanca. Njen ulazak u svijet filma bio je Farhan je "Dil Chahta Hai 'za koji je dobio odlične kritike.

load...

3. Savio Pereira:

Još jedna osoba frizer čini na ovoj listi top 10 frizera u Indiji. Nakon što je u industriji za više od 12 godina, Savio je Bollywood samoj Bog frizerskih! On je ujedno i kreativni brand ambasador vodećih robnih marki za njegu kose kao što su L'Oreal i Schwarzkopf. On ima svoje salon u Mumbaiju, i po izgledu, to zadovoljava samo na gornju klasu i super-elita.

4. Aalim Hakim:

Od kriketa na neke od najvažnijih moderno obučeni ljudi u B-gradu, Aalim Hakim je ime vjerovati nekim od najpoznatijih lica u Indiji. Dhoni i Tendulkar iskoristi svoj talenat za igrom svoje kose, dok mu je dio tima Ranbir, Saif, i Shahid smatraju! Sa legendarnim frizer Hakim Kairanvi u ulozi mentora i oca, to je samo prirodno da on nosi na nasleđe.

5. Vikas Marwah:

Vikas Marwah je vjerojatno jedan od najmlađih frizera i stilista u modnom svijetu danas. Uz solidno obrazovanje i iskustvo sa vodećim frizerskih brendova da ga napravite, on vodi svoju salon i akademiju, gdje on koristi inovativnu tehnologiju za podučavanje šišanja i tehnikama stajling.

load...

6. Dilshad Pastakia:

Sa kralj Bollywood, aka, Shah Rukh Khan, psovanje njen talenat, Dilshad Pastakia je u ligi sama. S povjerenjem koje mogu biti u zabludi za aroganciju, ovaj neverovatan frizer caters za kremu industrije. I ona zna da joj klijenti nikada neće ići bilo gdje drugdje. Lojalnost kupaca u svom najboljem!

7. Sylvie:

Odrastao u Kalkuti s njom obrazovanje odvija u Darjeeling, Sylvie ostavio je svoju karijeru kao hirurg u Londonu da nastavi svoju strast za frizerske! Razgovarajte o odlasku za svoje snove! Od tada, ona je otišla na postati jedan od najpopularnijih imena u modnoj krug Mumbaiju.

8. Sapna Bhavnani:

Sapna Bhavnani je karijeru kao frizer u Mumbaiju nije bilo nešto što je planirano. Usred porodice previranja, financijske teškoće, zloupotrebe droga i kontinuiranu edukaciju, našla je kako doziva kao frizer u Juice salonu. Ubrzo nakon toga, ona je otvorila svoj salon u Mumbaiju i nikada nije osvrtao.

9. Ambika Pillai:

Evo poznatog kose Styler u Indiji, Ambika Pillai. Rođen na indijski izvoznik, ovo za oblikovanje kose diva dobila obrazovanje u Ooty. Ona je veliko ime u krug na frizuru i šminku i njen profil hvali brojnih nacionalnih nagrada za frizuru i šminku. Reklamne kampanje, modni filmova, snimanje fotografija, editorijala i rampa emisije su joj domena i ona je uspostavila svoje ime kao brend.

10. Purshottam Hans:

Purshottam Hans je najtraženiji najbolji frizer u Indiji u filmu bratstva. Pumpe, kako ga od milja poznat po svojim prijateljima i klijentima, započeo na svom frizerskom putovanje s Lakme salon. Uskoro, on je napredovao u industriji filma i oglašavanja, a danas njegov rad može se vidjeti u mnogim oglasa. Neki od najboljih Bollywood glumica poput Kapoor, Priyanka Chopra, itd čine njegov osoba klijentelu.

Siguran sam da ste sada u iskušenju da pusti ove frizeri vam da kosa make-over znate nešto čežnja za. Slušajte svoje srce i neka ti majstori rade na kosu, i učiniti da izgledate ni manje ni više nego diva. I, molim vas, ne zaboravite da dijele vaš feedback s nama u komentarima ispod teksta.

load...