Stil kose

5 poznate ličnosti Featuring tkane frizure

5 poznate ličnosti Featuring tkane frizure

Postojala je zabluda da samo African American žene koriste plete da svoje kovrdžava kosa izgledati ravne i duge !!! Ali danas je mnogo ljudi uvidjeti tkanja kao način da se pravo i dugu kosu. Ali, znate li šta plete zapravo jesu?

Tkanje je složen proces u kojem lažna kosa je završnica ili zanese zajedno sa originalnim kosu da izgleda realno, dodajući Bounce i zvuka na prirodno tanke kose. Tkanja mogu se koristiti za mnoge svrhe, uključujući donošenje izgled kose duže, dodajući volumen jednostavno ili kao kombinacija s perikama.

Tkanja su dobro korištena opcija za dodavanje odskočiti i volumen kose razne poznate ličnosti. To im daje dodatnu dužinu i volumen koji im omogućava da mnogo lakše usvojiti raznolik frizure. Takođe, ima tendenciju da se smanji kovrče u kosi, kao kada je utkana u sa kosom, a zatim dodatnu težinu oslobađa kroz kovrče dajući kosi više valovit i pogledao.

load...

Top 5 osoba tkati frizura:

1. Paris Hilton:

Brand ambasador produženje kose kompanija, Pariz je poznato da nose tkanja da naglasi joj plavuša brave lijepo. Obično nosi platine i svjetlo plete da joj izgledati ljepše.

Evo Paris nosi dugu kosu tkanja, što joj daje Žena-pored izgled.

Na slici gore, Paris je viđen u različitim tkanje u potpunosti. Ovo je jedan poker ravnu kosu, koji je dodao dužina joj kosu.

load...

2. Beyonce Knowles:

Beyonce je istaknuti pjevač, tekstopisac, glumac i plesač. Njena ljubav za tkanje frizure je prilično dobro poznat!

Ova frizura ima tamne kose plete s mekim kovrče i puno volumena.

Ovo je najbolji osoba tkanje stilu Beyonce u plavu boju. Dužina se čuva srednje i meke talasi se dodaju za puniji izgled.

3. Tamar Braxton:

Američka pjevačica i osoba Tamar Braxton došao u centar pažnje sa svojom grupom R & B Braxton da je objavio mnoge hit singlova. Ovdje vidimo nju naglašava frizuru sa tkanja.

Odgovor tkanja ovdje daju volumen i odbijanja da joj kosu.

Evo još jedan pogled. U ovaj izgled, ona se koristi tkanja u dva teksture sa tamnim nijansama i pruge. Da li ravno tkanje ne izgleda kao sjajno?

4. Wendy Raquel Robinson:

Američka glumica Wendy Raquel Robinson, poznata po ulozi u Steve Harvey show je nosio tkanja u više navrata.

Ovdje vidimo Vendi u tkanje sa mekim kovrče i šiške. Šiške strani swept izgledaju sjajno i sve ovo tkanje čini da izgleda puno i zdravo.

Ovdje vidimo Vendi u kratkom kovrdžave tkanja. Ovaj kratki frizuru ima labave kovrče i dual boji naglasiti njen tonus kože.

5. Britney Spears:

Američka pop zvijezda i istaknuti zabavljač Britney Spears je uvidjeti tkanja da joj istakne prirodno mlitavo i tanke kose. Vidi joj sirena plete.

Evo njene sirena plete imaju labave kovrče koje čine da izgleda predivno. Ovaj izgled joj daje suočavaju se izgled puniji.

Koja je vaša omiljena?

Slika Izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

load...