Stil kose

10 Dugogodišnja frizura za inspiraciju

10 Dugogodišnja frizura za inspiraciju

Dodir wispiness u ove zime može biti samo stvar što vam treba za vašu dugu kosu. Nekoliko ispred šiške sa svojim fen može dati Wispy dodir. Ako imate ispred rubovima i sa strane šiške, koristite dobar šampon koji daje volumen i fluffiness za kosu. Ne koristite uređaj, jer to može učiniti kosu teška. Međutim, ako imate izuzetno suhu kosu onda biste trebali koristiti učvršćivanjem uređaj ili serum za kosu. Koristite svoj fen na ručnikom prosušenu kosu dati pramenovi na šiške i šiškama.

Evo nekoliko prozirnim, frizure za dugu kosu koje možete izabrati i dodati da Zing na svoj stil mantra!

Wispy Long frizura

1. Wispy ispred marginama i Messy frizura

Koji se lako pokušati izgledati samo sa svojim fen. Međutim, trebalo bi dobiti dobar rez za kosu od dobrog stilista. Ovo je jednostavna, ali prekrasan izbor dugog Wispy frizure.

load...

2. Wispy Debeli Front Rese sa valovita dugu kosu

Koristite veliki barel uvijač za kovrče. Pratite ga sa svojim ventilator za valovite skup kovrče i pramenovi za prednje šiškama. Od svih prozirnim, dugo frizure ovo je jedan od mojih apsolutni favoriti.

3. Side Swept Wispy Bangs

Side swept šiške mogu biti da izgleda prozirnim, ako ste feniranja na blago mokru kosu. Probajte ovo neuredan izgled. Osim toga možete dati veliki uvojci na ostatak kose i onda sredim ga slijedi sjednica sušenje udarac za više neuredan izgled.

4. Prednji marginama i Naletima Wispy Slojevi

Ako ste ljubitelj slojevite frizure, onda to može biti dobar promjena za vas. Dodajte malo wispiness sa svojim slojevima od feniranja ga na blago mokru kosu. Drži prednji marginama ravno i simetrično.

load...

5. Diplomirani Wispy Bangs

Ako vam se sviđa asimetrični prekidima frizura šiške onda sljedeći put im dodir tvoj ventilator i da to neverovatno meke wispiness. Ovo je vrlo šarmantan izbor prozirnim, frizure za dugu kosu.

6. Sleek Wispy Front Rese i Bangs

Ako ste veliki fan Kim Kardashian izgleda, onda možete probati ovaj elegantan ravno oblik frizure koja se može dati fluffy wispiness sa samo jednim dodirom vašeg ispravljanje slijedi svoj ventilator.

7. Wispy Side Swept kovrčava frizura

Ako vam se sviđa slatkiš izgled, ići za velike neuredne kovrče i pramen ih sa svojim fen. Ovo zajedno sa stranom metenje od uobičajenog šiške će vam dati ovo milijuna dolara izgled.

8. Wispy Šiške Long Elegantan frizura

A vrlo girly frizura koje mogu rock i najglamuroznijih stranaka! Držite šiške duge i ispravite ih. Sljedeći koristiti vodu kao sprej da ih navlažite malo. Pratiti s fen. Nagnite prednjem rubu na stranu i ovo vruće izgled.

9. Long Wispy Valovita Curls

Ljubitelj dugih Tresses? Koristite učvršćivanjem šampon koji mogu dati dovoljno odskočiti. Izbjegavajte uređaj ako imate glatku kosu. Koristite veliki barel uvijač za kovrče. Jednostavno pratite ga sa pumpicom za postavljanje kovrče i valove. Koristite jako učvršćivanje laka za kosu da zadrži pogled na čekanje duže.

10. Debeli valovita Wispy dugu kosu

Vrlo moderan izgled. Možete probati ovo ako imate gustu kosu, pa čak i na zadirkivali kosu. Dobra frizura, veliki barelu curling željeza, a veslo četkom i tvoj ventilator je sve što vam je potrebno u nizu za ovaj izgled.

Check this tutorial od kako je bolje da to wispiness na frizuru kod kuće.

load...