Stil kose

5 elegantnih dužina ramena srednje frizure za okrugla lica

5 elegantnih dužina ramena srednje frizure za okrugla lica

Okrugli lica izgledaju mladenački, zgodna i slatka. Da biste dodali grumen sofisticiranosti takvom obliku lica, odgovarajući frizura može biti samo stvar. Tajna je u velikoj frizure za oblik lica je da se skrene zaobljenosti lica. Primarni cilj frizer treba da bude izdužiti funkcijama za uravnoteženje izgled.

Ramena srednja kosa je odličan način da se krug lica pojaviti ljepše. Ako imate okruglo lice, može se polaskan opredjeljuju za srednje dužine frizuru.

Evo nekih šik frizure za srednje dužine kose i okruglih lica nosio poznate ličnosti koje možete izabrati.

Frizura za srednje kose okruglo lice:

Stil 1: Kutni Bangs

Ovo je jedna od prvih stilove koji dolaze u naš um, kada govorimo o srednje frizure za okruglo lice!

load...

Ovdje vidimo Nicole Richie sportski Shaggy, ramena medij frizura za okruglog lica u kombinaciji sa teškim resama koja se nalazi preko čela, proširujući malo izvan obrve. Ovi pod uglom šiške na strane oči izgledaju stvarno laskavo i moderan na nju.

Stil 2: Side-Swept Bangs

Side-swept bangs imaju tendenciju da odgovaraju okruglog oblika lica vrlo dobro i mogu lako dodati glamur frizuru i izgled. Osim toga, taj način nikada ne izgleda izaći iz modi i uživa trajnu popularnost.

Kirsten Dunst šik stranu-swept bang djelomično pokriva jedno oko, zajedno sa hladnom ramena rez i duboko strane rastanak zapravo čini lice pojaviti tanji i dobro definira jagodicama. Ova frizura uzima pažnju od širine njenog lica i umjesto izdužuje njen izgled.

load...

Za okruglo lice oblika, onda je bolje da se rastanu kosu s jedne strane, a ne na sredini kao drugi rastanak dovodi do obraza pojavljuju teži i dalje naglašava punoću okruglo lice.

Style 3: Obimna Lob

Pjevačica Adele koja ima prirodno okruglo lice se vidi sportski elegantan ključne kosti-pašu rez koji delikatno balansira zaobljenost njenog lica i izgleda predivno retro.

A okruglo lice uvijek ima najvećoj dio oko obraza zbog čega je stilista preporučujemo gura težinu krajeve pramenova, jer to poboljšava uglova duž vilice. Uglavnom vidimo da je to jedan dužina frizura za Adele već nekoliko mekih slojeva i suptilne lokne se dodaju na dnu za dodavanje zvuka.

Stil 4: Kutni ramena frizura

Selena Gomez pod uglom do ramena frizura joj pomaže funkcija za pop i poboljšava slatkoću njenog okruglo lice anđela nalik. Off-centar dio lijepo odbija je roundness.This lica je prilično jednostavan, ali glamurozno izbor iz različitih srednje frizure za okruglo lice.

Stil 5: Lako Waves

Švedski kanadska glumica Malin Akerman suptilan valovi donose interese dok ne dodaje volumen sa strane njenog okruglo lice. Ova frizura donosi zvuk do krune umjesto toga. Šiške koje pomete pod uglom preko čela lijepo razbiti zaobljene kriva njene kose, dajući joj lice uglova koji nisu bili tamo prije. Sve u svemu, vidimo vrlo laskavu frizuru koja poboljšava Akerman prirodnih ljepota.

Koje od ovih celebs mislite izgleda najbolji?

Slike i Izvori: 1, 2, 3, 4

load...