Stil kose

Najbolja frizura za indijske vjenčanje za Christian Brides - naš top 11

Najbolja frizura za indijske vjenčanje za Christian Brides - naš top 11

Ako ste u vezi da prisustvuju Christian vjenčanje ili će postati mlada sebe, onda ćete morati izabrati lijepo frizuru za vjenčanje.

Postoji širok spektar izbora za svadba frizure posebno za hrišćane. Mi smo odabrali najbolje među njima koji će odgovarati indijski Vjenčanja. Možete improvizirati, mix-meč i napraviti potpuno glave okreću frizuru svog iz ovih.

Naša Najbolji indijski Christian svadbeni Frizura:

Ovdje su najbolji indijski christian svadba frizure za vas da provjerite:

1. Curls A izgledom, sa Twisted Bun:

Ovo je lijep christian vjenčanje frizuru za sve one koji imaju guste i duge kose. Za one koji nemaju gustu kosu, lažne ekstenzije za kosu mogu se koristiti za dodatnu dužinu i volumen. To je kao jednostavan frizuru koja se može uraditi uz malu pomoć od prijatelja ili iz stilista. Morat ćete ostaviti 3 cm od korijena i promašiti ostatak kose. Uzmite nekoliko vrhu sekcije i okrenite ih u punđu, ostavljajući ostatak kose teče. A prasak može biti swept na stranu. Accessorise cijeli frizure sa cvjetnim igle.

load...

2. Jednostavno Sa opremom Valovita Pony:

Ovo je odličan izbor ako želite sportu jednostavan, ali lijepo izgleda christian Vjenčanje frizura za vjenčanje. A bijele cvjetne pribor može doći pravi zgodno za ovo. Što je veći cvijet, to bolje će izgledati. Trebalo bi da imaju duge šiške koje možete ušuškati sa strane uši.

3. Twisted Top Notch Bun i The Crown Look:

Možda će biti potrebno nekoliko ruku pomažući za ovu frizuru, ali ovo je jedan super cool frizuru. Bumpits također može biti korisna za ovu frizuru. Lepinji treba da bude malo kao retro peciva sa bumpit umetnut unutar nje. Trebalo bi mogao uputiti na sa obrtima sekcija kose. Dodajte malu krunu na vrhu. Veo treba biti zaglavljen sa klinovima na leđima i ne mora pokrivati ​​cijelu glavu.

4. Elegantan Sa opremom kose:

Za sve one koji vole elegantan frizura, to može biti odličan izbor. Ne morate promijeniti stil koji redovno nosite kosu. Ako ste već ispravio svoju kosu, onda samo Accessorise i učiniti da izgleda drugačije.

load...

5. Twisted Bun I Veil Look:

Jednostavan Twisted lepinja na vrhu prema natrag može izgledati sjajno s velom zaglavio ispod nje. Možete koristiti neke bumpits koji mogu pomoći da se poveća obim lepinje.

6. Bouffant Back Bun:

Veliki Bouffant lepinja na leđima može izgledati sjajno. I zajedno sa nekim oprema je sigurno okrenuti mnoge glave na vjenčanju.

7. Pune dužine Curls:

Ako želite kovrdžave frizure za vjenčanje, a zatim pune dužine privremeni kovrče sa srednjim ili malim uvijač može izgledati sjajno. Napraviti kovrdže od korijena do vrhova i accessorize stil s nekim kose pribor po svom izboru.

8. Jednostavna frizura Sa priborom:

Ako ne žele frizura za vaše vjenčanje i želite da bude jednostavno još zapanjujući, onda ćete morati odgovarajući pribor kao šešir veo ili veliki cvjetni pribor. Možete preokrenuti jednostavno teče frizuru u nešto potpuno neverovatno sa pravim izborom za kosu. Slika iznad je primjer isto.

9. Milk Maid Braid, Bouffant Bun i Low Run Pony:

Ovo je totalna suprotnost prethodnom frizuru. Ova frizura je vrlo komplicirana i sigurno ćete trebati lažne ekstenzije za kosu i pomoć stilista za ovo. Trebat će vam lep komad krune, za kosu za Bouffant lepinja izgled.

10. Sa opremom niske Rung Twisted Bun:

Twisted lepinje se može obaviti u punđu niskim prečku mode previše. Pratite metodu objasnio za Twisted lepinja frizure. Onda Accessorise Twisted lepinja sa lažnim ili pravi cvijeće. Koristiti neke trake umjesto vela na dnu frizuru.

11. Valovita Sa opremom Pony:

Ova frizura Christian mlada je zaista vrlo jednostavna, ali to će pružiti glamurozan izgled mladu. Da bi se postigao ovaj izgled, morat ćete vezati ponija prikupljanjem sve niti na jednoj strani glave. To će izgledati najbolje na žene sa talasastu kosu. Za ovaj stil da sija, velikim bijelim cvjetnim pribor je obavezno. Možete i da zakačite bijele trake s ponija za vilu / princeza izgled.

Dakle, sada kada planirate da hoda u iznosu od "Evo je mlada ', pobrinite se da najbolje izgledate princeza sa ovim zadivljujućim frizure. Uz vašu lijepu vjenčanicu i frizuru, vi ste sigurni da raznese sve dalje. Što se tiče vašeg princ - sigurni smo da već zna kako je srećan da imate!

load...