Stil kose

25 Poznate frizure za žene preko 40 godina

25 Poznate frizure za žene preko 40 godina

Kada je u pitanju stil i modne trendove, ona je beskrajno razvija... A dobra vijest je da je ne samo za mlade nego i za starije žene previše !!!

Za sve one koji misle da žene starije od 40 godina ne mogu paradirati njihov stil... Pa, ovo je pogrešan pojam -kao god izaberete pravi stil koji je. I to je činjenica da smo puno naučiti iz celebs koje smo idealizuju, dakle, ovdje je popis od 5 Odabrao poznatih frizure koji sigurno ne idu u redu s njihovim frizurama, ikad!

Celebrity frizura za žene preko 40

1. Jennifer Aniston:

Glumica, producent, redatelj, i još mnogo toga, Jennifer Aniston je sada 43 i dalje izgleda nevjerojatan s njom cool frizura. Voli da bude jednostavno još zapanjujući. Pogledajte neke od njenih tople frizura iz paparazzi ulov.

load...

A. Big Flowy Waves

B. Unutrašnju Naletima Bangs

C. Kratki talasi

D. Slatka Bob

E. Dugo i jednostavno

Ona drži poziciju kraljice u našoj listi najnovije frizure osoba za žene preko 40!

2. Halle Berry:

Ona je preko 40 i još uvijek je pretoplo za rukovanje, i dalje traje mladi s njom funky frizure. Uglavnom poznata po svojim kratkim izrezanu izgled kose, ona čini da se ponovno razmisli o jednostavnom bob frizure. Ovdje su neke od njenih tople frizura koje možete dati neke cool ideje.

A. Outward Feathered Bob

B. Kratka cropped slojevita pixie

C. Šiljcima Bob

D. Valovita Bob

E. A ti si mislio da ne sportu dugo lokne?

3. Nicole Kidman:

Ona je 45 i dalje ide jaka s njom glumačku karijeru. Tokom godina, ona je računati kao izuzetno sofisticiran i elegantan žena i ona ne baš ići ni u redu s njom frizura. Uvijek se zna da sport cool frizure na crvenom tepihu i nagradu druge svečanosti, pogledajte neke od svojih Odabrao vruće frizura.

load...

A. Low Side Messy Bun

B. Šiške, na Bun i Pony

C. Curly Girly

D. Duge i Valovita

E. Messy Pletenice su Fun Braids

4. Cameron Diaz:

Ona je samo 40 i odlazak glamurozan s njom eksperimentalnim frizura. Ona je uvijek poznata po svom valovit i dugo labave dlaka, ali tokom 2017. Godine, ona je nosio cool i funky bob frizure. Ona prolazi kroz loš kosa katastrofa krajem 2017. Godine, i bio je veoma kritikovan, ali malo krpljenja pokazao pomak od loših frizura za vruće novi izgled. Vidi joj frizure.

A. A strani swept jednostavan Banged frizuru

B. A messy frizura koja ne može proći nezapaženo

C. Bun pogled je nosio na 64. Godišnji Zlatni globus

D. Sweet Bob Look

E. Twisted Waves: To stvorio veliku kontroverzu

5. Catherine Zeta Jones:

Ona je 43, i dalje hit na modnoj bazar, posebno s njom izuzetan frizura. Supruga Michael Douglas, Catherine Zeta Jones je primećen nosi broj ljuljanje frizura najviše funkcije nagrada i crveni tepih. Pogledajte neke od njenih trendi i elegantan dua kosu.

A. Top rastali Bouffant sa slobodnim dugom kosom na leđima

B. Feathered velike lokne

C. Prednjoj strani swept šiške. Jednostavno još vruće

D. Messy Waves

E. Top Već nastupao Messy Bun Look

load...