Stil kose

6 trendy Bangs za dugu kosu koju možete probati danas

6 trendy Bangs za dugu kosu koju možete probati danas

Mi stalno govorim, da je duga kosa doesnot znači nužno dosadan, ali što nećete slušati nas! Zato smo odlučili da nastavi i pokazati vam koliko ima dugu kosu, ne drži vas nazad idete za više moderan i ugodan izgled! Šiške frizure za dugu kosu je ono što ovaj članak je sve o. Evo nekoliko najnovijih stilova dugu kosu sa šiškama!

Long Bangs frizura

Style 1:

Whats razlika između "Boxy" i "Sexy"? Pa možda bi trebalo da se zapitate ova razlika ako ste neko nosi tanke Wispy jedan dužina šiške sa strane. Ove bi vaše lice izgledati zastarjele i "kockasti" i da sigurno nije u modi. Sada ostaviti iza kockasti i krenimo prema više "Sexy" ti. Debeli strani swept bangs su ovih dana i najbolji primjer će biti Reese Witherspoon je frizura kao što možete vidjeti gore! Jedan od naših omiljenih duge frizure sa šiškama!

Lets talk o tome frizuru. Prvo treba da te pitam frizer da ti dam neke sjajne korake i debeli strani swept prasak.

Sada kako ostvariti regularnom održava izgled za ovo? Pa prvo ručnik osušite šiške, a zatim učinite silaznu feniranja i veslo četkanje. Nakon što su sušenje (zaboravite na ostatak kose sada, samo koncentrirati na šiške) četkom prema unutra i držati feniranja i pomesti ga sa strane. Za ostatak kose možete ili dati neki prirodni valovi vrlo labave kovrče, tako da padnu u talasima nakon 2-5 minuta. Nemojte koristiti drži spray.That je to, spremni ste za rock djevojka!

load...

Style 2:

Ako je vaša kosa je uglađen i ravna ili talasasta, ali žele elegantan izgled, bez obzira može biti slučaj, možete isprobati ovu lupali duge kose frizuru. Ako je vaša kosa nije uglađen i pravo onda to možete učiniti stan peglanje ili možete koristiti četku i ponovila češljanje tehnikom uz feniranja za privremeni elegantan ravno izgled nakon pranja koji će trajati do sledećeg pranja. To je definitivno sa stilom! Frizure šiške dugu kosu i sve!

Style 3:

Sada ovo je definitivno OMG materijala! Zar ne? Pušenje vruće s tim smokey eyes i sjajan gol usne. Ako imaš (možda neće biti plava kosa) one sjajne pruge zlatne ili bronze i želim izvući ovu frizuru onda šta čekaš? Ali, da ovaj ima šiške koje su ostavljeni na normalan način, strani swept ali u isto vrijeme, ima elegantan izgled koji imate promašiti od nešto manje od polovine sekciji. Uzmite BIG barelu curling i na posao i rock zabavu!

Stil 4:

Ovo je još jedan WOW izgledati. Ali to će zahtijevati dodir profesionalni je sigurno, a ja stvarno ne mislim da će to biti dobro za vjetrovito priliku ili putovanje. Šali se, osim, ako želiš da se postigne barem donekle sličan izgled kod kuće (vi zapravo radite neke perje ovdje), i potrebno je da napravite pomete svoju stranu šiške i četkom suprotan način da ih pomesti nagore. Da li isto sa koracima vaše kose, sve će biti gore prolazi. Koristiti neke jako učvršćivanje sprej za održavanje ovog pogledati barem jednom.

load...

Stil 5:

Ovo može biti dobro za bilo prijateljski priliku i za kuma stranku, ako imaš dobru dužinu kose i kao uvojke, kao i šiške, onda je ovo za vas. To jednostavno, kratko šiške (brušenog unutra) i full length srednje labave kovrče sa svojim figaro i završiti s nekim sjajnim sjajnim holding sprej!

Stil 6:

To je vrlo lijep stil stranka koja je vrlo elegantan previše! Potreban vam je dugo šiške koje će se vezivanje sa svojim labave kosu na leđa i istovremeno ostavljajući neki u prednjem da ih drzimo u vašoj regiji grudi s obje strane (to je razlog zašto ovo izgleda najbolje sa steznici), dok im daje neke labave kovrče. Vi ćete biti u fokusu!

load...