Stil kose

10 najboljih Barbie frizura koje možete probati Too

10 najboljih Barbie frizura koje možete probati Too

"Ja sam barbiku, u Barbie svijetu '- Svaka djevojka je odrastao peva ovu pesmu ili atleast slušajući ga. Svi smo bili opsjednuti njima. Savršen za kosu, zapanjujući lik i besprijekoran kože, oni su ono što smo željeli da bude!

Dok kožu i brojka može biti zadatak da dobiju, Barbi frizura je definitivno nešto što bi mogao usvojiti sa mnogo više olakšati! Postoje stotine Barbika frizure. Zbog čega sam naveo u top 10 najboljih u ovom članku.

Evo liste najboljih Barbie frizure koje možete isprobati:

1. Side Parted Simple Hairstyle:

Ovo je najosnovnije Barbie frizuru. Evo, dlake su jednostavno strani-Parted i dobro češljani. Ovo je zimzeleno frizura koja odgovara svim prigodama. Ova frizura je lijepa, jednostavna i vrlo elegantno.

load...

2. Dva rep:

Ovo je još jedna lijepa i jednostavna frizura na mojoj listi. Jednostavno napraviti dva visoka kike, držati nekoliko kratkih dlaka na čelu i nose debeli krpom rajf za kosu. Ova frizura izgleda stvarno divno na djevojke sa srednje do duge kose.

3. Loose Polu-Curls:

Ovo je jedan od najljepših frizura na našoj listi. Otvoren za kosu sa slobodnim loknama izgleda zaista lijep i privlačan. Ova frizura je također vrlo jednostavno učiniti. Predložio bih vam da sačuvate ovu frizuru za posebnu priliku ili večernju zabavu.

4. Braided rep:

Ovo Barbie je Hunger Games Katniss Everdeen Barbika. Frizura je jednostavna, ali izgleda jako privlačno i pametna. To je savršenu frizuru za samopouzdanja, pametna i lijepa izgled. Ova frizura je lako upravljati i savršen je za jednodnevni izlet ili putovanje.

load...

5. Half-Pinned Valovita frizura:

Želim da se vijoriti kao Barbie? Ovo frizuru učiniti. To je vrlo lijep frizuru. Pola zakačene strani rastali dlaka s prekrasnim, velikim i labave valovi će izgledati savršeno prilično na svakom haljinu i svačiji lice-cut. Možete lako učiniti frizuru sami.

6. Pletenicama Bun Hairstyle:

Ako imate dugu kosu, ovo Barbie frizuru je savršen za vas. Morate prvo napraviti pleteni konjski rep. Onda s tim konjskim repom, napraviti visok lepinja baš kao na ovoj slici. To je vrlo lijep frizuru i sigurno bi da se osjećate kao Barbika.

7. Kratka N 'Roll Hairstyle:

Ovo je Marilyn Monroe avatar Barbie. Ako imate kratku kosu, možete dobiti valjane baš kao na ovoj slici. Ova frizura je vrlo glamurozan i lijepa, i odgovara svaka djevojka koja ima kratku kosu.

8. Barbie frizuru:

Ovo je savršena princeza Barbie frizuru. Ovo frizura je kombinacija valova, kovrče, pletenice i lepinja. Ova lijepa frizura je savršena ako imate jako dugo i guste kose. Ako imate kratke ili srednje kose, naći ćete ga vrlo teško dobiti ovu frizuru uradi.

9. Squirrel Tail:

Ako želite da izgleda otmjeno, elegantan i lijep, možete se odlučiti za ovu frizuru. Vjeverica rep frizura je savršena ako idete u klub ili na bilo koji večernjoj zabavi. Nemojte zaboraviti dodati da crni luk na vjeverica rep, baš kao što je prikazano na slici.

10. Bob Cut:

Posljednje, ali ne i najmanje važno na našoj listi je ovaj bob cut frizuru. Iako uzimajući ovaj rez može biti dobar izbor, možete postići ovaj frizuru ako imate kosu do ramena. Jednostavno koristi za ispravljanje i postavite ovu frizuru. Izgleda elegantan, moderan i vrlo elegantno.

Koje od ovih frizura ste se najviše sviđa? Javite nam u komentarima ispod teksta.

load...