Stil kose

9 pletenice za probijanje ove sezone vjenčanja

9 pletenice za probijanje ove sezone vjenčanja

U potrazi za savršen vjenčanje frizuru ove zime? Uzmite poruku od žene širom svijeta i wow svoje goste sa ovim devet pleteni peciva da, usput, ima nekih nevjeste 'fast-track put do instant glamur.

The Wedding Braid Buns

Čitajte da biste saznali više o ovim vjenčanje frizure koje možete lako pokušati kod kuće.

1. Side Braid Bun:

Besprekorno strana pleteni lepinja je savršen za glamurozan jesenje poslove ili zima vjenčanja. Kopirati ovaj jednostavan izgled, odvojite kosu u dva visoka kikice, pletenica jedan dio vaše kose i povucite ga natrag zajedno sa ostatkom kose. Umotajte ga u labavu punđu i pričvrstite ga sa pin. Ovaj svestrani i zapanjujuće pleteni lepinja je lako podesiti za romantični izgled.

load...

2. Loose Francuski pletenica Side Bun:

Ponekad, najlepše frizure su najjednostavnije - na primjer, ovaj upečatljivi labave francuski pleteni lepinja. Samo okrenite kosu i povucite ga natrag u neredu ponija. Zatim, podijeliti ih na dva dijela i početi francuski ih srerujemo. Kada je završeno, zamotajte francuski pletenica u punđu samo jedan kao što vidite ovdje.

3. Top Braided Bun:

Dobar vrhu pleteni lepinja odiše seksipilom. Veliki pogled na klasičnim lepinja, ponovo ovu frizuru povlačenjem vašeg sjajnog kosu u visoki rep. Neka bude u centru glave. Zatim, podijeliti svoj konjski rep u tri jednake sekcije i pletenicu sve do kraja vaše kose i osigurati transparentan elastična.

Omotajte pletenicu u punđu i postavite ga sa jakom čekanju lak za kosu, a ti si zvijezda svog bajke.

4. Fishtail Braided Bun:

Sjajan! zamršene i neuredan Fishtail lepinja modela je jednostavno zapanjujući komad umjetnosti. Slažete li se? Sa dosta lijepih lanaca završnica zajedno u Undone i obiman način, frizura će odgovarati oba casual i formalne događaje. Samo dodajte jednostavan dvostruko-žičani za glavu sa svojim Bun i zadržati ostatak izgled jednostavno. Dvostruko palac gore od nas!

load...

5. Waterfall Braided Bun:

File seksi vodopad pleteni lepinja pod nenormalno šik: Postoji tona preokreta događa ovdje, a to je upravo razlog zašto volimo ovaj dva-zategnut strani lepinja. Da bi se postigao ovaj izgled, jednostavna pletenica svoju kosu s jedne strane glave, Proputovati ih, zamotajte ga u ne tako labave lepinja i zakačite ga na mjesto. Rezultat? A savršena va-va-Voom izgled.

6. Feather Braided Bun:

Ove prekrasna zakačene se uvojke sa naglašenim labave krunu pletenica će biti savršen izgled za djeverušama i cvijet djevojke podjednako. Moderan, pero pleteni lepinja poziva na puno kovrče i valove u cijeloj kosi, što daje Long Kovrčava frizura kapljice ženstvenost i eleganciju. Samo ukrasiti svježe cvijet na lepinji i ti si dobar to ići!

7. Niska Dutch Braid Bun:

Mi smo potpuno ljubomoran ove jednostavan i elegantan mali holandski pleteni lepinja. Ovaj ultra-ženskog vjenčanje frizuru krpelja sve kutije - lijepa pletenice, prekrasna boja kose, te laskavo, bočno prebacio lepinja i neverovatan teksture. A ako je to previše jednostavno, uvijek možete dodati neke beretku i bling za posebne prilike.

8. Messy Francuski Braid Bun:

Za ovaj ženstveni izgled, mislim da dodatna volumena u potiljak sa opušteno, vitica uokviruje lice, a zatim jednostavno pokupi nazad u labavu, neuredan francuski pletenica. Ova upečatljiva frizura je savršena za kuma ili čak vrt vjenčanje - čak možete ukrasiti dodavanjem malo vijaka i Blings u pletenice! Držite šminka meka za eterična izgled.

9. Tri Ponies Braid Bun:

Pep se glamur á la ovaj model sa ovim elegantnim, isprepliću tri ponija upletena lepinja. Jednostavnost ovog frizura čini odrastao verzija druge dužine lepinja izgleda vrhunski i bez ga spojili s bilo kose pribor. Za više glamurozan izgled završiti sa draguljima barrette-savršen za mladenke sa dugim, kovrdžave ili ravnu kosu.

Dakle, tu si - devet stilski pleteni lepinje da pokušamo ovo vjenčanje sezone. Primamljivo, zar ne? I nemoj da nas obavijestite vašeg omiljenog pogled u komentarima ispod!

load...