Stil kose

4 Choppy Srednje frizure za različite oblike lica

4 Choppy Srednje frizure za različite oblike lica

Srednja frizura govori i izražavaju ženstvenost i svestranost u žena i jedan od najčešćih stilova za ovu dužinu kose je Naletima završava.

Prekidima Završava dodati fijuk na bilo koji frizuru, bez obzira na oblik lica i dužine kose. Oni naglašavaju osobe sportski i avanturistički strane. Prekidima dlake je najbolje u kombinaciji sa kratkim i srednjim kosu. Ovdje je putokaz da igraju na sigurno pri odabiru Naletima frizure za srednje dužine kose, imajući u vidu svoj oblik lica i mogućnosti.

Prekidima Srednji frizura:

1. Choppy Srednji frizura za okruglo lice:

Okruglo lice ima iste širine i dužine, što čini oblik lako prepoznati. Okruglo lice čini obraza punijima, tako da je važno da idete na šišanje koje će tanki niz chubbiness vaših obraza.

load...

Prekidima Bob Slojevita smanjiti uzroke mršavljenje učinak na okrugli lica, stvarajući iluziju dugo lice. Takođe pazite, slojevi nikada ne treba završiti na bradi liniju koja će samo dodati više oblina na već okruglo lice. Držite sloj, ispod brade linije uvijek; to će dodati oštrine u kostima obraza, na taj način vođenja chubbiness dole čineći ovo jedan od najidealniji prekidima srednje frizure za žene sa okruglo lice.

2. Choppy Srednji Frizure za ovalnog oblika na licu:

Long lica obično imaju velike čelo i izduženi brade koji čini lice izgleda duguljast. Pri odabiru Choppy frizura za dugo lice, idi s Šiške prikriti velike čelo. Srednje dužine kose će pomoći štrajk ravnotežu između Šiške i dužine. Također Choppy Srednji Slojevita frizura odgovara bilo teksturu kose. To smanjiti padove volumen kovrdžave kose i dodaje oštrinu u ravnu kosu.

3. Choppy Srednji frizura za srcoliki na licu:

Ovaj model je specifičan lice u obliku srca je pokazivanje bradu. Dakle, bilo koji sa ovom vrstom lice treba biti vrlo oprezan, tako da se ne izabere frizuru koja će poboljšati oštrinu brade. Strani swept bangs sa Naletima završava u srednji ili dugi dužine najbolje radi sa srcolika lice. U Naletima Bangs sakrili čelo, dok je srednje dužine zaglađuje oštrinu pokazivačkog brade.

load...

Izbjegavajte povlačenjem kosu natrag ili poufy vrhu, to će dodati samo oštrinu brade. Držite šiške umjereniji nego oskudnom sloj dole sa strane i dolje na svoj chin.This će dodati volumen čeljusti liniju stvaranja iluzije uravnotežen brade.

4. Choppy srednje duljine Frizure za Square Face Oblici:

Ugaoni čeljusti linija je čudna osobina lice kvadratnog oblika, osim iz širokog čela. Prekidima frizuru u srednje dužine je prikladan za lice kvadratnog oblika. Odaberite nervozan i prekidima krajevima velika razlika i kloni tupim kraja, jer će upropastiti oštrine lica kvadratnog oblika.

Trik je u starkness kose će igrati i poboljšati protiv jakih vilice i široko čelo. To dodaje ženstvenost i mekoću nečije lice. Ako je vaša kosa je kovrdžava, zadržati rubovima prekidima koji će odmjeriti jačinu zvuka pri dodavanju mekoću na potpuno karakteristike lice kvadratnog oblika.

Također pri odabiru Naletima srednju kosu stilova; koje se mora obratiti pažnju na crte lica kao dobro. Ako vaš nos ili bradu linija je oštar, neka Naletima ivice biti dovoljno umjeren u ravnotežu. Neka prekidima ivice biti dovoljno oštar za tupih crta lica kao što su vilice i okrugle obraze. Uz ove male smjernice, može se uvijek ići u za Naletima Frizure neustrašivo. Iznesite svoje mišljenje u komentarima ispod.

load...